lørdag den 31. marts 2012

Se hvad jeg kan....  Det er helt vildt hvor tiden går stærkt med Troldens fremskidt. Fra den ene dag til den anden, ar han fundet ud at møve sig frem som en tudse.. hehe.. Og ja vi kan også "gå hurtigt" med lidt støtte fra hans mor med gåvogn og kører udenom forhindringer... Jeg synes det er vildt imponerende at han allerede er bevidst om når der kommer en forhindring og ikke bare køre indeni den, næh nej, vi drejer udenom...

Nu er I advaret, der kommer lige en masse billeder af vores lille charmetrold, så bliver familien glad da de også følger med i bloggen:) 

Ollie tænker: "Charmer mig lige ind på min mor med mit charmetrold blik, og kan være jeg får den ekstra omgang grød... mums"

"Se hvad jeg kan mor, er jeg ikke dygtig!?"
"Jeg spiser dig"


 "Puha, tager mig lige en skraver, er hårdt med alt det møveri"


 "Jeg møver mig lige hen og kigger på mors ting, hun har ikke set mig endnu"

"Hun opdagede mig, øhh hej mor:D Jeg laver ikke noget:P"


"How you're doing?"


8 kommentarer:

 1. Bedstemor3/31/2012

  Så skøn en dreng og så er han mit barnebarn jubiiii

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kan han i hvert fald ikke løbe fra;) hihi

   Slet
 2. Det er ikke kun familien der følger med :-) der blev sagt Oliber præcis 12 gange af begge unger da jeg viste dem billederne :-D

  Han er sq for skøn din dejlige unge - hold op hvor vi savner jer

  Kh Karina

  SvarSlet
  Svar
  1. Hehe hvor du sød Karina:) Er kun dejligt "andre" også følger med i vores lille hverdag:)
   Årh, de er så skønne jeres to unger og vi savner også bare jer helt ufatteligt:)

   Knus

   Slet
 3. Skønne billeder - kan se, at Oliver også har fundet ud af, at man kan komme rundt omkring ;-) Herhjemme har vi en Filip OVERALT, så jeg er glad for, at vi har sikkerhedslåger ind til ungernes værelser (af hensyn til dyrene), for så kan jeg da "bure" ham inde, når jeg har behov for 2 min. fred :-D

  God weekend!

  KH
  Laila

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja vi går også snart og overvejer at få børnesikringer på det meste herhjemme, for med den udvirkling han har gang i lige nu, varer det ikke længe før han er i alle skabene;) hehe

   Og rigtig god weekend:)

   knus

   Slet
 4. Han er da godt nok skøn, rigtig gode billeder

  SvarSlet
  Svar
  1. Han er en rigtig charmer:) Tusind tak Fru Bach...

   Slet

Amio At rejse er at leve Bagværk Barnedåb Barsel Beretning Bestilling Billedredigeringsprogram Birds Blog Award Blogdesign Bloggen Blogland Blogleg Blogrod Blogudfordring Butik Buzzador Bytte Bøger Børneliv Børneværelse Carpe Diem Change Away Cowboy Dagpleje Darlings Decotape Deer Det mystiske univers DIY Drømme Dymo Elefanter kom marcherende Elefantitis Elephant Love F for Får Fairy Familie Familien Fascination Flagranke Flet Forandring Forår Forårsrengøring Foto Fra start Fremtid Fund Færdige projekter der bare ligger Fødselsdag Får Gammel kending Gaver Genbrug. Barndom Give Away Giveaway Gravid Graziela Grønne fingre Hagesmække Hangtags Haven Hjemmefødsel Hjælp Hobby Hospital Hue Hus Husflid hvaderpåmenuen Hygge Hynde Hækle Højstol Ideer Instagram Japan Jersey Jul Julegaver Juleskibet Julesysler Juletravlhed Juniorsengetæppe Kill your darlings Kluns Knorrbouillon Kommode Krearummet Kreationer Kuffert Kylle Krylle Kyllinger Køkken Layout lillebror Loppefund Luftballon Lys lægebesøg Mad Makeover Mig Mobile Mormor sysler Mumi Nisser Nr 2 Oliver Om mig Oprydning Opskrifter Ord Overgangen barn til dreng Overlocker Overlocker vs Coverlocker Pakker Papir/tapet Pastelfarver Patchwork Perfektionisme Post Post DK Postmanden Prinsen kom til verden Produktion Pude Puf Punge Pyntekasser På stoffer Påske Rejsen over vandet Rensdyr Retro Retro slange Ræv Scrapbook Selvforkælelse Seng sengetøj Shopbiks Shopping Sjov Skråbånd Slyngevugge Smølfeamork Smølfer Snart 9 mdr gået Sne Sommer Spraymaling Status Stof Stofbutik Stofpakker til salg Stofsamling Stofønske Studio Suttekæde Suttesnorer Sygdom Sættekasse Så er bønderne kommet til storbyen Tanker Tapetsere Tigerdyret Trendsales Troldens værelse Troldeungen Træning Tyske katte Tænder Tæppe Tøjdyr Uddannelse Udfordring Uglepuder Ugler Uheldig USA Veet Velkommen indenfor Vi venter på storken Voksensengetæppe Vuggestue Værnepligten Webbutik Webshop Word Cloud Ynglings Ønske Øen