tirsdag den 6. marts 2012

Oprydning og stof... masser af stof...

   Min stofsamling har endelig fået en fast plads i "Kreaværelset" på den "fine" reol fra jysk som er noget af en værre vakkelvornet sag, men den fungere så det er det vigtigste:) Det er virkelig skønt endelig at få lidt system i stofferne, har rigtig længe gået været træt af at rode rundt i en masse kasser for at finde det jeg skal bruge. Nu har jeg fået arrangeret dem alle i farver, så det skulle være til at finde det stykke jeg skal bruge og giver meget bedre et overordnet overblik.. fantastisk... Blå og tyrkis
Lyserød (jeg var virkelig overrasket at jeg så meget af denne pågældende farve, var jeg slet ikke klar over:))
Havde håbet på at jeg havde mere lilla (en af ynglingsfarverne:)) men bruger nok også del af denne farve, så kan ikke blive ved med at have en masse af denne pågældende farve

Børnestoffer
Sort og rød 
Grøn - anden ynglingsfarve
Brun og gul

12 kommentarer:

 1. Kan du ikke lige tage den lyserøde, gule og grønne bunke med når du kommer - de ligner LIGE noget jeg kunne bruge :-D
  Kh Karina

  SvarSlet
  Svar
  1. haha:) de er fine ikke;)

   Slet
 2. Kan kun være misundelig på de bunker :-)

  Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Ville jeg også selv være hvis det ikke var mit:)

   Knus

   Slet
 3. hvor ser det godt ud - selv om jeg ikke syr er det nogle flotte stoffer
  og sikke et billed med hele reolen Tommel op

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Laj, skønt endelig at få styr på stofferne;)

   Slet
 4. Sikken en orden, og mit øje skuer lyserøde smølfer og bambier:-), hvis du på et tidspunkt vil sælge el bytte siger du endelig til:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, er skønt at der endelig er kommet orden på det:)

   Det stemmer:) Skal nok sige til:)

   Slet
 5. Det ser sgu godt ud - bliver jo helt misundelig, selvom jeg vist ikke mangler noget (kunne nu ikke dy mig for at købe liiiidt mere retrostof, så nu venter jeg spændt på posten, he he!) ;-)

  Det kan være, at du kan hjælpe mig med et stykke lyserødt retrostof, for en af de lodne har fået lav hul i Helenas sengetæppe med en klo, så jeg skal bruge noget andet/ny lap i stedet for? Jeg sender dig lige en mail...

  Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde Laila, hehe kender det alt for godt, kan heller ikke lade være, men sådan er det vel med noget man har stor passion for, godt det ikke er kage.. haha:P

   Ked jeg ikke kunne hjælpe dig med lappen:( Virkelig synd, men prøv at snakke med Line - xoeinding:)

   Knus

   Slet
 6. suk **** jeg vil også have et kreaværelse -.-'

  det ser rigtigt godt ud! :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er faktisk oprindelig vores stue/kontor og mit krearum, desværre er huset ikke så stort, så vi har måttet gøre det sådan, da trolden har fået mit krearum.. Man må jo ofre sig;)

   Tusind tak søde Elisabeth:D

   Slet

Amio At rejse er at leve Bagværk Barnedåb Barsel Beretning Bestilling Billedredigeringsprogram Birds Blog Award Blogdesign Bloggen Blogland Blogleg Blogrod Blogudfordring Butik Buzzador Bytte Bøger Børneliv Børneværelse Carpe Diem Change Away Cowboy Dagpleje Darlings Decotape Deer Det mystiske univers DIY Drømme Dymo Elefanter kom marcherende Elefantitis Elephant Love F for Får Fairy Familie Familien Fascination Flagranke Flet Forandring Forår Forårsrengøring Foto Fra start Fremtid Fund Færdige projekter der bare ligger Fødselsdag Får Gammel kending Gaver Genbrug. Barndom Give Away Giveaway Gravid Graziela Grønne fingre Hagesmække Hangtags Haven Hjemmefødsel Hjælp Hobby Hospital Hue Hus Husflid hvaderpåmenuen Hygge Hynde Hækle Højstol Ideer Instagram Japan Jersey Jul Julegaver Juleskibet Julesysler Juletravlhed Juniorsengetæppe Kill your darlings Kluns Knorrbouillon Kommode Krearummet Kreationer Kuffert Kylle Krylle Kyllinger Køkken Layout lillebror Loppefund Luftballon Lys lægebesøg Mad Makeover Mig Mobile Mormor sysler Mumi Nisser Nr 2 Oliver Om mig Oprydning Opskrifter Ord Overgangen barn til dreng Overlocker Overlocker vs Coverlocker Pakker Papir/tapet Pastelfarver Patchwork Perfektionisme Post Post DK Postmanden Prinsen kom til verden Produktion Pude Puf Punge Pyntekasser På stoffer Påske Rejsen over vandet Rensdyr Retro Retro slange Ræv Scrapbook Selvforkælelse Seng sengetøj Shopbiks Shopping Sjov Skråbånd Slyngevugge Smølfeamork Smølfer Snart 9 mdr gået Sne Sommer Spraymaling Status Stof Stofbutik Stofpakker til salg Stofsamling Stofønske Studio Suttekæde Suttesnorer Sygdom Sættekasse Så er bønderne kommet til storbyen Tanker Tapetsere Tigerdyret Trendsales Troldens værelse Troldeungen Træning Tyske katte Tænder Tæppe Tøjdyr Uddannelse Udfordring Uglepuder Ugler Uheldig USA Veet Velkommen indenfor Vi venter på storken Voksensengetæppe Vuggestue Værnepligten Webbutik Webshop Word Cloud Ynglings Ønske Øen