onsdag den 28. marts 2012

Give Away - Gaveregn



  Jeg synes det er endelig tid til at lave en "lille" Give Away her på bloggen og det er "bare fordi". Jeg kan godt lide at være lidt anderledes og gør ofte tingene på min egen måde, derfor bliver denne her også lidt anderledes. Give Awayen består af 10 gave trin (jeg tilfører flere trin, hvis 10. trin bliver overhelet med max.) Det går så ud på at der kan opnåes flere gaver ved at opnå de flere forskellige trin. 

Forklaring: Ved hvert trin står der det antal tilmeldinger (fast læser) der skal til for at opnå næste trin bliver "låst op" (kun tilladt at melde sig til een gang, så ikke noget med at skrive flere gange;)), så jo flere der melder sig til, jo flere gaver bliver der at rafle om når der tilsidst bliver trukket lod mellem de forskellige trins gaver. Så ud og spred budskabet:) (brug gerne billedet med skyen) Håber der er mange som vil lege med på en lidt anderledes GiveAway:) Held og lykke... 


1. Trin er låst op


Trin 2 er låst op
En stak med forskellige stof fra de glade 70'er + sneget sig et stykke smølfestof med.. 

Trin 3 er låst op

2 stk af Kylle Rylle

Trin 4 er låst op
5 stk af ugleophæng - blandet bolcher 

Trin 5 låst, kræver 45 tilmeldninger
Medføre savlesmæk

Trin 6 låst, kræver 50 tilmeldninger

Et par øreringe i enten lilla eller blå

Trin 7 låst, kræver 70 tilmeldninger
Uglepude i enten dreng eller pige farver... (et billede af en af mine uglepuder - denne er solgt)

Trin 8 låst, kræver 80 tilmeldninger
Sættekasse til enten dreng eller pige 

Trin 9 låst, kræver 90 tilmeldninger
Et af mine får 

Trin 10 låst, kræver 100 tilmeldninger

Uglepude i enten dreng eller pige


Jeg viser efterhånden ville trin der bliver låst op på dette indlæg. Tak fordi du vil lege med! :)

Obs: 4. trin er nu låst op:D

Tak for I alle tager så godt imod min "lille GiveAway", fantastisk:D

46 kommentarer:

 1. en rigtig fin ide, bliver spændende at følge med hvo mange trin der kommer på, reklamerer lige på min blog:)

  SvarSlet
 2. Sjov og spændende ide med din gaveregn

  Jeg er helt klart med

  SvarSlet
 3. Jeg vil også gerne deltage :-)

  SvarSlet
 4. jeg deltager også gerne i denne fine give away :)

  Din-og-Flere-Giveaway-Her

  SvarSlet
 5. Jeg vil gerne være med

  SvarSlet
 6. Jeg vil også meget gerne deltage :) Har tilmeldt mig.

  Mange hilsner Christine

  SvarSlet
 7. Fed måde at gøre det på! Jeg er helt klart med på "den nye give-away"! :)

  SvarSlet
 8. Her vil jeg bestemt også gerne være med.
  Linker og spreder budskabet på min blog

  SvarSlet
 9. Jeg vil os gerne være med - rigtige fine ting man kan vinde :)

  SvarSlet
 10. sikke en god ide! Måske låner jeg den til en giveaway i fremtiden hvis det er ok (:

  Jeg vil meget gerne være med og spreder straks budskabet

  SvarSlet
 11. Super ide, jeg vil da meget gerne vinde lidt af dine lækkerier.

  SvarSlet
 12. SKØNT!
  Jeg vil meget gerne være med! :)

  //Bobber
  www.BobbersBlabber.blogspot.com

  SvarSlet
 13. Hmm mon nr 13 bliver mit nye lykketal - håber jeg for jeg VIL da bare vinde en af de præmier her - håber mindst der bliver åbnet ned til de små ugler - for LIGE DER ligger en af mine drømmeugler jo - gul med lyserød - jamen altså altså - håber der også kan blive lavet en lyserød med gul hvis jeg vinder - ellers har du hermed et stk bestilling på 2 ugler i de farver :D

  Kh Karina

  SvarSlet
 14. jeg vil gerne være med, rigtig fed idé :)

  xoxo
  //tiiner.dk

  SvarSlet
 15. Rigtig mange fine ting, vil gerne være med

  SvarSlet
 16. Jeg vil gerne være med - super fede præmier...

  SvarSlet
  Svar
  1. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

   Slet
 17. Jeg vil også meget gerne være med :)

  SvarSlet
 18. Prøver lige igen, da min kommentar kommer som svar til Be My Dragonfly ;-) Men jeg vil selvfølgelig gerne være med :o)

  SvarSlet
 19. Jeg deltager også gerne :) Fine præmier.

  SvarSlet
 20. Jeg vil også rigtig gerne være med :)

  SvarSlet
 21. super fin ide - og fine, fine sager! jeg vil rigtig gerne være med!

  SvarSlet
 22. Sjov ide og meget spændende :o)
  Jeg vil gerne deltage :o)
  /Kathrine

  SvarSlet
 23. Jeg vil gerne være med - super fed ide - at gøre tingene lidt anderledes :)

  SvarSlet
 24. Halløjsa. Den skal vi da være med i ;o).

  Spændende at se hvor mange der når at blive "låst op " :o).

  Rigtig god påske til dig og dine

  SvarSlet
 25. Jeg vil også være med ;-)
  Sætter link på min blog ;-)

  SvarSlet
 26. Super ide det er spændende. God weekend hilsen merrilldesign af Brit Kjærulff

  SvarSlet
 27. Super ide det er spændende. God weekend hilsen merrilldesign af Brit Kjærulff

  SvarSlet
 28. Jeg er med. Spændende!
  Eva

  SvarSlet
 29. Jeg vil gerne lege med! Og det er skønt med en anden type giveaway :-) Glædelig påske!

  SvarSlet
 30. Sjov Giveaway :o) Deltager gerne
  Mvh. katjaastrup@hotmail.com

  SvarSlet
 31. Jeg vil rigtig gerne være med

  SvarSlet
 32. Dejlig idé. Jeg er med! :)

  SvarSlet
 33. Thank you for the chance at your fabulous candy.
  hugs
  Gerda

  SvarSlet
 34. Jeg er også med - og min kommentar skulle gerne åbne for trin 3 :).
  Super fed idé!

  SvarSlet
 35. Uhhh, hvor er det spænnende. Jeg vil da gerne være med.

  SvarSlet
 36. Jeg vil også gerne være med :-)
  Dejlige ting man (måske) kan vinde ;-)

  SvarSlet
 37. Sikke flotte gaver du giver væk! Jeg krydser fingre for at jeg er en af de heldige :-)

  SvarSlet
 38. Jeg vil også godt være med! Så fine ting du laver:)

  SvarSlet
 39. Jeg er da helt klart med :O)

  Kram Rikke

  SvarSlet
 40. Jeg er vild med mennesker der tør tænke anderledes, så jeg er selvfølgelig også med :-)

  SvarSlet
 41. hello!
  I want to play with you...please enter my name....

  lapappilon@blogspot.com
  lapappilon@gmail.com

  hugs
  Eva from Serbia

  SvarSlet
 42. Precis hittat hit o det är jag glad för. Vilken härligt inspirerande blogg du har. Passar på o vara med i din utlottning
  MvH MOna
  mona.ekstrom@gmail.com

  SvarSlet
 43. Nu nærmer næste trin sig... må være med :-)

  SvarSlet
 44. visst vill jag vara med !
  bittan4@gmail.com

  SvarSlet
 45. Jeg vil meget gerne være med :o)

  SvarSlet

Amio At rejse er at leve Bagværk Barnedåb Barsel Beretning Bestilling Billedredigeringsprogram Birds Blog Award Blogdesign Bloggen Blogland Blogleg Blogrod Blogudfordring Butik Buzzador Bytte Bøger Børneliv Børneværelse Carpe Diem Change Away Cowboy Dagpleje Darlings Decotape Deer Det mystiske univers DIY Drømme Dymo Elefanter kom marcherende Elefantitis Elephant Love F for Får Fairy Familie Familien Fascination Flagranke Flet Forandring Forår Forårsrengøring Foto Fra start Fremtid Fund Færdige projekter der bare ligger Fødselsdag Får Gammel kending Gaver Genbrug. Barndom Give Away Giveaway Gravid Graziela Grønne fingre Hagesmække Hangtags Haven Hjemmefødsel Hjælp Hobby Hospital Hue Hus Husflid hvaderpåmenuen Hygge Hynde Hækle Højstol Ideer Instagram Japan Jersey Jul Julegaver Juleskibet Julesysler Juletravlhed Juniorsengetæppe Kill your darlings Kluns Knorrbouillon Kommode Krearummet Kreationer Kuffert Kylle Krylle Kyllinger Køkken Layout lillebror Loppefund Luftballon Lys lægebesøg Mad Makeover Mig Mobile Mormor sysler Mumi Nisser Nr 2 Oliver Om mig Oprydning Opskrifter Ord Overgangen barn til dreng Overlocker Overlocker vs Coverlocker Pakker Papir/tapet Pastelfarver Patchwork Perfektionisme Post Post DK Postmanden Prinsen kom til verden Produktion Pude Puf Punge Pyntekasser På stoffer Påske Rejsen over vandet Rensdyr Retro Retro slange Ræv Scrapbook Selvforkælelse Seng sengetøj Shopbiks Shopping Sjov Skråbånd Slyngevugge Smølfeamork Smølfer Snart 9 mdr gået Sne Sommer Spraymaling Status Stof Stofbutik Stofpakker til salg Stofsamling Stofønske Studio Suttekæde Suttesnorer Sygdom Sættekasse Så er bønderne kommet til storbyen Tanker Tapetsere Tigerdyret Trendsales Troldens værelse Troldeungen Træning Tyske katte Tænder Tæppe Tøjdyr Uddannelse Udfordring Uglepuder Ugler Uheldig USA Veet Velkommen indenfor Vi venter på storken Voksensengetæppe Vuggestue Værnepligten Webbutik Webshop Word Cloud Ynglings Ønske Øen