onsdag den 14. marts 2012

Forår...  I dag har jeg rigtig haft igang med "de grønne fingre". Jeg viste for noget tid siden at jeg havde købt disse to spirekasser fra Tigeren, og var meningen at jeg allerede skulle have gået igang den 1. marts, men så blev vi lige ramt af sygdom i vores lille familie, og ja så tog den ene dag hurtig den anden. Men nu har jeg fået det gjort! Jeg synes ikke der findes noget bedre at man selv har dyrket sine krydderurter og grøntsager, LOVE IT:) Sidste år var første gang jeg forsøgte mig, og nu vil jeg gentage succesen. Fantastisk man bare kan gå et smut ud i haven og plukke ens egne råvarer og lige ned i wokken eller gryderetten:) 


  Udover spirekasserne, har jeg også taget et par dåser i brug. Problemet med dåserne, er at jeg ikke bare kan plante noget direkte i, eller jo det kan jeg godt, men jeg har erfaring med at hvis der ikke er en form for "plads" i bunden drukner planten, så derfor måtte jeg finde på en måde at forhindre dette i. Jeg genbruger nogle plastpotter fra andre blomster, men desværre er de for store, derfor klipper jeg dem til og maser dem ned så de næsten når bunden, også bare fyld jord i også er man klar:)   Jeg har lavet mærkater så det er til at finde ud af hvad der er hvad, så manden også har en chance i hvad han sætter tænderne i..


 Mine to ynglings; corriander og thailandsk basilikum - Vi elsker thaimad herhjemme, stort hit..


Billede af Trolden i hans "nye" stol. 

Bæltet der er sat fast, er en nødløsning indtil jeg har fået lavet noget mere egnet. 


4 kommentarer:

 1. Hi hi - jeg kan se, at du har fået billede på af trolden i stolen, mon ikke han sidder og skuer ud over mors fine planteprojekter og venter på, hvornår han må smage ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hehe ja, er han ikke fin:) Det tror jeg bestemt at han gør;)

   Slet
  2. ejh hvor er det lækkert!! elsker også at plante ting :p og se det gro :p
   har desværre ikke en have jeg kan plante det ud i :p men det lykkedes mig at dyrke ærter i dåser sidste år :P hahah

   denne gang nøjes jeg med karse :p

   Slet
  3. Præcis, naturen er imponerende:D

   Hvor vildt!! Det gad jeg godt se;) Det er jo også lækkert:D

   Slet

Amio At rejse er at leve Bagværk Barnedåb Barsel Beretning Bestilling Billedredigeringsprogram Birds Blog Award Blogdesign Bloggen Blogland Blogleg Blogrod Blogudfordring Butik Buzzador Bytte Bøger Børneliv Børneværelse Carpe Diem Change Away Cowboy Dagpleje Darlings Decotape Deer Det mystiske univers DIY Drømme Dymo Elefanter kom marcherende Elefantitis Elephant Love F for Får Fairy Familie Familien Fascination Flagranke Flet Forandring Forår Forårsrengøring Foto Fra start Fremtid Fund Færdige projekter der bare ligger Fødselsdag Får Gammel kending Gaver Genbrug. Barndom Give Away Giveaway Gravid Graziela Grønne fingre Hagesmække Hangtags Haven Hjemmefødsel Hjælp Hobby Hospital Hue Hus Husflid hvaderpåmenuen Hygge Hynde Hækle Højstol Ideer Instagram Japan Jersey Jul Julegaver Juleskibet Julesysler Juletravlhed Juniorsengetæppe Kill your darlings Kluns Knorrbouillon Kommode Krearummet Kreationer Kuffert Kylle Krylle Kyllinger Køkken Layout lillebror Loppefund Luftballon Lys lægebesøg Mad Makeover Mig Mobile Mormor sysler Mumi Nisser Nr 2 Oliver Om mig Oprydning Opskrifter Ord Overgangen barn til dreng Overlocker Overlocker vs Coverlocker Pakker Papir/tapet Pastelfarver Patchwork Perfektionisme Post Post DK Postmanden Prinsen kom til verden Produktion Pude Puf Punge Pyntekasser På stoffer Påske Rejsen over vandet Rensdyr Retro Retro slange Ræv Scrapbook Selvforkælelse Seng sengetøj Shopbiks Shopping Sjov Skråbånd Slyngevugge Smølfeamork Smølfer Snart 9 mdr gået Sne Sommer Spraymaling Status Stof Stofbutik Stofpakker til salg Stofsamling Stofønske Studio Suttekæde Suttesnorer Sygdom Sættekasse Så er bønderne kommet til storbyen Tanker Tapetsere Tigerdyret Trendsales Troldens værelse Troldeungen Træning Tyske katte Tænder Tæppe Tøjdyr Uddannelse Udfordring Uglepuder Ugler Uheldig USA Veet Velkommen indenfor Vi venter på storken Voksensengetæppe Vuggestue Værnepligten Webbutik Webshop Word Cloud Ynglings Ønske Øen