fredag den 2. marts 2012

Flere stoflækkerier til mig:D

  Dejlig overraskelse til mig i dag, en masse skønt stof til hylderne...


  I dag har min mor jeg endelig fået meldt os ind i et Fitnesscenter, så det skal ned og "udnyttes" nu. Glæder mig, efter sygdom osv, er energien nogenlunde vendt tilbage igen, så det bliver skønt at komme igang igen. Status er jeg har tabt 3 kg, så det går fremad:) Mangler 5 kg, så har jeg nået mit mål.. I dag skal vi også have lavet fedtprocent osv, så vi kan se hvad vi skal fokusere på i vores inviduelle træning. Min mor starter helt fra scratch, hun har aldrig trænet på maskiner før, men i hendes "unge dage" løb hun rigtig meget, mens jeg er/var rimelig øvet før jeg blev gravid med Oliver. Min mors ønske er at komme i meget bedre form og smide de mange kg som er kommet på efter da hun fik min lillebror og jeg og gerne nå en god figur inden hun når at blive 50 her i sept. i år. Så det stræber vi efter, jeg får i hvert fald hende til at få skubbet nogle grænser. 
  Også i dag bliver en forkælelses dag for min forlovede og jeg, med Trolden passet af mormor, skal vi ud og spise bare for to, bliver helt mærkeligt at kunne få lov til at nyde et måltid mad uden babygråd og efterfølgende slå os løs i bylivet. Vi glæder os rigtig meget til bare at være os to, for vi kan begge mærke at det slider lidt på os begge at han er så meget væk fra Oliver og jeg, så når han kommer hjem er det Oliver det drejer sig om og ikke os som par. Heldigvis er der ikke længe tilbage hans kursus så han kommer hjem til os igen fast:) 

4 kommentarer:

 1. Hvor lyder det dejligt det hele:-). Og stoffet, skøøønt, især de to midterst, mine ynglinge:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja ikke:) Også nogle mine, synes de er så fine:)

   Slet
 2. Lækkert stof søde - og fantastisk med en kæresteaften - NYD den!!!! ;)

  Knus Karina

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde, vil gøre mit bedste;)

   Slet

Amio At rejse er at leve Bagværk Barnedåb Barsel Beretning Bestilling Billedredigeringsprogram Birds Blog Award Blogdesign Bloggen Blogland Blogleg Blogrod Blogudfordring Butik Buzzador Bytte Bøger Børneliv Børneværelse Carpe Diem Change Away Cowboy Dagpleje Darlings Decotape Deer Det mystiske univers DIY Drømme Dymo Elefanter kom marcherende Elefantitis Elephant Love F for Får Fairy Familie Familien Fascination Flagranke Flet Forandring Forår Forårsrengøring Foto Fra start Fremtid Fund Færdige projekter der bare ligger Fødselsdag Får Gammel kending Gaver Genbrug. Barndom Give Away Giveaway Gravid Graziela Grønne fingre Hagesmække Hangtags Haven Hjemmefødsel Hjælp Hobby Hospital Hue Hus Husflid hvaderpåmenuen Hygge Hynde Hækle Højstol Ideer Instagram Japan Jersey Jul Julegaver Juleskibet Julesysler Juletravlhed Juniorsengetæppe Kill your darlings Kluns Knorrbouillon Kommode Krearummet Kreationer Kuffert Kylle Krylle Kyllinger Køkken Layout lillebror Loppefund Luftballon Lys lægebesøg Mad Makeover Mig Mobile Mormor sysler Mumi Nisser Nr 2 Oliver Om mig Oprydning Opskrifter Ord Overgangen barn til dreng Overlocker Overlocker vs Coverlocker Pakker Papir/tapet Pastelfarver Patchwork Perfektionisme Post Post DK Postmanden Prinsen kom til verden Produktion Pude Puf Punge Pyntekasser På stoffer Påske Rejsen over vandet Rensdyr Retro Retro slange Ræv Scrapbook Selvforkælelse Seng sengetøj Shopbiks Shopping Sjov Skråbånd Slyngevugge Smølfeamork Smølfer Snart 9 mdr gået Sne Sommer Spraymaling Status Stof Stofbutik Stofpakker til salg Stofsamling Stofønske Studio Suttekæde Suttesnorer Sygdom Sættekasse Så er bønderne kommet til storbyen Tanker Tapetsere Tigerdyret Trendsales Troldens værelse Troldeungen Træning Tyske katte Tænder Tæppe Tøjdyr Uddannelse Udfordring Uglepuder Ugler Uheldig USA Veet Velkommen indenfor Vi venter på storken Voksensengetæppe Vuggestue Værnepligten Webbutik Webshop Word Cloud Ynglings Ønske Øen