mandag den 27. februar 2012

Troldens tæppe...


  Nu er jeg endelig blevet færdig med at klippe firkanter ud til Troldens tæppe. Det bliver lidt større end beregnet, men så bliver det et rigtig hygge tæppe og kan bruges når han også bliver det ældre:) Og jeg har endelig fået klippet i elefantstoffet, er lidt stolt;)


6 kommentarer:

 1. whow det er nogle store arbejder i nogle gange giver jeg ud i - super flot tæppe skal det helt sikkert nok blive til

  SvarSlet
  Svar
  1. Tja, elsker at udfordre mig selv;) Tusind tak Laj, glæder mig også rigtig meget til det færdige resultat:)

   Slet
 2. Det er super fint, Mia. Jeg er lidt langt bagud med bloglæsningen, men jeg glæder mig til at se resultatet, og så er det altså sjovt at se mine stoffer dukke op i andres kreationer her i blogland :) Jeg føler næsten, at det er lidt mit tæppe også (selvom jeg jo godt ved, at jeg skal pakke ejerfornemmelserne væk, når du nu har betalt for stoffet i dyre domme) ;)
  Kh Line

  Ps. Du skulle tage at slå ordrebekræftelse for kommentarer fra. Der er sikkert mange, der ikke får lagt en kommentar, efter det er blevet så afsindigt besværligt. Du skal ind under design > indstillinger > kommentarer og så klikke nej ved 'Vis ordbekræftelse for kommentarer?'

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak Line:) Ja ikke, tænkte jeg nok du ville syntes. Er også vildt at mange af de stykker jeg vil bruge i de fremtidige tæpper, er stof der stammer fra køb fra dig gennem et års tid:) Det er helt okay at du følger sådan;) hehe

   Jeg har prøvet, håber det er registreret nu, for jeg også ved at være træt af hos andre man skal skrive lange lange mystiske ord for at ligge en kommentar:)

   Slet
 3. Fantastisk, det ligner meget det jeg har gang i til Storm:-), jeg er bare i tvivl om jeg også skal have brun i.

  Glæder mig til at se det færdige resultat:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Lad mig se det hvis det er? :) Plejer at være god til farvesammensætning;) Kan jo være jeg har noget i brun der vil passe sig til:)

   Slet

Amio At rejse er at leve Bagværk Barnedåb Barsel Beretning Bestilling Billedredigeringsprogram Birds Blog Award Blogdesign Bloggen Blogland Blogleg Blogrod Blogudfordring Butik Buzzador Bytte Bøger Børneliv Børneværelse Carpe Diem Change Away Cowboy Dagpleje Darlings Decotape Deer Det mystiske univers DIY Drømme Dymo Elefanter kom marcherende Elefantitis Elephant Love F for Får Fairy Familie Familien Fascination Flagranke Flet Forandring Forår Forårsrengøring Foto Fra start Fremtid Fund Færdige projekter der bare ligger Fødselsdag Får Gammel kending Gaver Genbrug. Barndom Give Away Giveaway Gravid Graziela Grønne fingre Hagesmække Hangtags Haven Hjemmefødsel Hjælp Hobby Hospital Hue Hus Husflid hvaderpåmenuen Hygge Hynde Hækle Højstol Ideer Instagram Japan Jersey Jul Julegaver Juleskibet Julesysler Juletravlhed Juniorsengetæppe Kill your darlings Kluns Knorrbouillon Kommode Krearummet Kreationer Kuffert Kylle Krylle Kyllinger Køkken Layout lillebror Loppefund Luftballon Lys lægebesøg Mad Makeover Mig Mobile Mormor sysler Mumi Nisser Nr 2 Oliver Om mig Oprydning Opskrifter Ord Overgangen barn til dreng Overlocker Overlocker vs Coverlocker Pakker Papir/tapet Pastelfarver Patchwork Perfektionisme Post Post DK Postmanden Prinsen kom til verden Produktion Pude Puf Punge Pyntekasser På stoffer Påske Rejsen over vandet Rensdyr Retro Retro slange Ræv Scrapbook Selvforkælelse Seng sengetøj Shopbiks Shopping Sjov Skråbånd Slyngevugge Smølfeamork Smølfer Snart 9 mdr gået Sne Sommer Spraymaling Status Stof Stofbutik Stofpakker til salg Stofsamling Stofønske Studio Suttekæde Suttesnorer Sygdom Sættekasse Så er bønderne kommet til storbyen Tanker Tapetsere Tigerdyret Trendsales Troldens værelse Troldeungen Træning Tyske katte Tænder Tæppe Tøjdyr Uddannelse Udfordring Uglepuder Ugler Uheldig USA Veet Velkommen indenfor Vi venter på storken Voksensengetæppe Vuggestue Værnepligten Webbutik Webshop Word Cloud Ynglings Ønske Øen