onsdag den 29. februar 2012

Trolden tæppe #2... og andet...

  Jeg er blevet færdig med fronten til Troldens tæppe. Og er ganske tilfreds, dog må jeg have sovet under processen, da jeg kan se på nogle af felterne at jeg har på en eller anden måde for byttet rundt, men sådan noget sker. Jeg tror godt at Trolden kan tilgive sin mor, det havde været noget andet hvis det havde været en bestilling så havde jeg lavet det hele om. Men nok om det. Og jeg har har fået en ny ven, vlieseline! Med vlieselinen kan jeg jeg benytte mig af alle ynglingsstofferne som er tynde i stoffet eller har lidt stretch i sig og det er så nemt at arbejde med, det er bare at stryge det på bagsiden og klar til brug, fantastisk..(har jeg faktisk også brugt til de populære elefanter, da jeg synes stoffet er lidt tyndt). Desværre har jeg også sovet lidt i processen her da jeg har overset et par lapper som skulle have strøget vlieselinen på bagsiden og dette har konkluderet i at sømmet er blevet en smule skævt, men som sagt Trolden tilgiver nok sine mor;) 

Midterdelen som jeg har tænkt mig at bruge, er et tæppe vi har fået fra brugt, men synes der er for meget prinsesse over det, så nu bliver det lavet om til en prinsetæppe i stedet for...


Og endelig!! Er det længe ventet stof, bestilt fra Spoonflower, kommet hjem til mig fra USA (Det med hjerterne er faktisk designet af den kære Line). Desværre blev det lige taget i Tolden også, så har været lidt en dyr omgang, men sådan er det noglegange når man bestiller fra Udlandet. Jeg kan ikke finde ud af om jeg er helt tilfreds med at jeg har bestilt det med hjerter i den type stof, synes det er lidt tyndt, men så har jeg vlieselise! Så det skal nok blive brugt på den ene eller anden måde:) Rigtig glad er jeg for det. Det med rævene kunne jeg bare ikke stå for, har noget for ræve og elefanter for tiden, og synes rævetekstiler af svære at finde nogle steder, så var solgt da jeg så dette. 

Og selvfølgelig skulle min Trold lige vise sig at han nu kan sidde på sin lille popo helt selv, mor er så stolt! 

10 kommentarer:

 1. stor dreng uha som de lære meget hurtigt hva?

  tæppet er som jeg forventede flot!

  og du er da noget af en stof haj men forstår dig, jeg kan selv falde i svime over stof men jeg kan ikke sy så jeg nøjes med at handle garn ;o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja må man sige, vare jo ikke længe så kravler han rundt...:) Går så stærkt:)

   Tusind tak Laj, passer også til Troldens værelse, der indgår de farver også.. hehe det hele skal matche sammen;)

   Ja, det må man sige jeg er, stor passion at sy, du er også bare dygtig med garn;)

   Slet
 2. tæppet er blevet SÅ flot!!
  Bliver stadig overrasket over hvor køn din unge er :p

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Elisabeth:D

   hehe, han kommer til at knuse så mange pigehjerter når han bliver ældre med det smil og de øjne;) hehe

   Slet
 3. Hvor bliver Troldens tæppe flot - og heldigvis er det jo kun dig, der ved, hvordan du oprindelig havde planlagt, at det skulle se ud - for os andre uvidende, ser det jo lige skønt ud ;-)

  Smukke hjerter og skøøøønt rævestof, som helt klart er naturvejlederens favorit ;-) - og god idé med vlieselinen (synes nemlig også, at elefantstoffet er ret tyndt, så det kan da være, at jeg skal prøve dit tip...)

  Apropos elefanter - har du set, at NT har lagt design ud af deres kommende elefantsengetøj på deres facebookside (se Kirkesjovs indlæg idag...)? Jeg skal helt klart have alle tre varianter - det må jo være en af fordelene ved at have 3 børn, ik?

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha, hvor du sød Laila;)

   Ja ikke? Det er så sødt, desværre er der koral i, så tror ikke lige det går til Trolden;) hehe... Desværre;P Det synes jeg du skulle, for du snakkede jo om sidst at du synes at man kunne se sømrummene for tydligt da du ikke ville inddrage det i tæppet der:) Men med vlieselinen formindsker du dette og det bliver på sin olads da der også er lidt strech i det:)

   Ja jeg så det.. Jeg dåner!! Håber bare jeg kan købe det herover:S Kommer sikkert kun i speciel butikker som vi garanteret ikke har herover!! Også jeg, helt sikkert:D
   Jo må man sige... hehe.. Trolden bliver heller ikke vores sidste;)

   Slet
 4. Ihh, mine hjerter... Jeg håber, de vil gøre lykke! Jeg tror snart, jeg skal have undersøgt, om det tyske firma, der også udbyder stoftryk som Spoonflower, har fået noget bomuldsstof hjem, som kan bruges til tøj og sengetøj, for jeg synes nemlig også, at det er lidt for tyndt i kvaliteten, det man får fra Spoonflower, og så kunne det jo være rart at slippe for tolden!

  Til info, så sælger de Night & Day produkter, som elefantsengetøjet hører under, i Ide Møbler i Rønne, så der er en god chance for, at I også får dem lokalt, så du ikke skal til at alliere dig med os fra 'fastlandet' for at få fingrene i det :)

  Kh Line

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kan du tro de vil søde Line, de er simpelthen så flotte og faldt pladask for dem da jeg dem på dit indlæg:) Det lyder da fantastisk, sig endelig til hvis du finder ud af noget og ja nemlig, har efterhånden betalt en del til tolden, ærgelige penge, altså!:)

   Uhh er det rigtigt, weee:D Håber ikke efterspørgelsen er så stor herover, så jeg kan få dem for mig selv.. haha;P Jamen det er jo det, man føler sig så isoleret herover nogle gange;P

   Slet
 5. Skønt tæppe:-)

  Og hvis de ikke sælger det i Rønne, tager jeg det bare med til dig slut maj:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak Tamra:)

   Hvor du sød, men nu krydser jeg fingre for at de gør :D

   Slet

Amio At rejse er at leve Bagværk Barnedåb Barsel Beretning Bestilling Billedredigeringsprogram Birds Blog Award Blogdesign Bloggen Blogland Blogleg Blogrod Blogudfordring Butik Buzzador Bytte Bøger Børneliv Børneværelse Carpe Diem Change Away Cowboy Dagpleje Darlings Decotape Deer Det mystiske univers DIY Drømme Dymo Elefanter kom marcherende Elefantitis Elephant Love F for Får Fairy Familie Familien Fascination Flagranke Flet Forandring Forår Forårsrengøring Foto Fra start Fremtid Fund Færdige projekter der bare ligger Fødselsdag Får Gammel kending Gaver Genbrug. Barndom Give Away Giveaway Gravid Graziela Grønne fingre Hagesmække Hangtags Haven Hjemmefødsel Hjælp Hobby Hospital Hue Hus Husflid hvaderpåmenuen Hygge Hynde Hækle Højstol Ideer Instagram Japan Jersey Jul Julegaver Juleskibet Julesysler Juletravlhed Juniorsengetæppe Kill your darlings Kluns Knorrbouillon Kommode Krearummet Kreationer Kuffert Kylle Krylle Kyllinger Køkken Layout lillebror Loppefund Luftballon Lys lægebesøg Mad Makeover Mig Mobile Mormor sysler Mumi Nisser Nr 2 Oliver Om mig Oprydning Opskrifter Ord Overgangen barn til dreng Overlocker Overlocker vs Coverlocker Pakker Papir/tapet Pastelfarver Patchwork Perfektionisme Post Post DK Postmanden Prinsen kom til verden Produktion Pude Puf Punge Pyntekasser På stoffer Påske Rejsen over vandet Rensdyr Retro Retro slange Ræv Scrapbook Selvforkælelse Seng sengetøj Shopbiks Shopping Sjov Skråbånd Slyngevugge Smølfeamork Smølfer Snart 9 mdr gået Sne Sommer Spraymaling Status Stof Stofbutik Stofpakker til salg Stofsamling Stofønske Studio Suttekæde Suttesnorer Sygdom Sættekasse Så er bønderne kommet til storbyen Tanker Tapetsere Tigerdyret Trendsales Troldens værelse Troldeungen Træning Tyske katte Tænder Tæppe Tøjdyr Uddannelse Udfordring Uglepuder Ugler Uheldig USA Veet Velkommen indenfor Vi venter på storken Voksensengetæppe Vuggestue Værnepligten Webbutik Webshop Word Cloud Ynglings Ønske Øen