søndag den 26. februar 2012

Snart forår, forbedring og oprydning..

  Herhjemme er vi rigtig gået igang med forårsrengøringen. Manden har ferie i 2 uger (en uge tilbage) så de skal udnyttes til punkt og prikke, desværre lagde jeg mig lige syg med feber her de seneste dage, men er heldigvis i bedring nu og kommet i gang med vores ønskede gøremål. 
Jeg har længe gået og spekuleret over hvad jeg kunne gøre ved vores "fantastiske" spisebord fra Jysk som har fire år på bagen, det er simpelthen blevet så grimt. Sværte fra dvs, avis og lign har smittet af og det kan bare ikke vaskes væk samt huller er der ikke så meget at gøre ved. Men som hos mange andre, er det sparetider, så jeg måtte tænke lidt kreativt. Jeg tænkte maling først, har jo stadig nogle rester fra da jeg malede Troldens stol, men er bare bange for det ville blive noget mærkeligt noget. Så for  noget tid siden fandt jeg en hel hvis voksdug i Jysk (ja vi har ikke alle de fede forretninger som Ikea og lign herover (desværre!!)), med den tænkte jeg kunne evt skjule de fejl på bordet så det kunne fremtræde nyt, men så kommer manden i huset jo og blander sig, "jeg skal ikke have voksdug på, det er sådan noget man bruger på campingtur og det rykker sig og de flapper der..!". Okay godt så, tænker jeg så, ja hvad gør man så. Jeg hører med et halvt øre, så vi kvinder jo "noglegange" gør med vores mænd, og klipper den hvide voksdug ud og så finder ducktapen frem, og taper hele voksdugen fast - nu sidder den da, og dejlig nem at tørre af.. Så det må han bare finde sig i at der kom voksdug på, den er jo til gengæld ikke i farver, vel? ;)
  Sidste år i Marts mdr, sprang jeg ud i at jeg ville så mine egne krydderurter, vi elsker krydderier herhjemme. I sær forbindelse med Thaimad, som vi spiser en del af, og der er det altså bedste at anvende friste urter. Så jeg tog ned i vores eneste thaiforretning herover og købte mig "nærmest" fattig frø til dette formål også også for at spare penge, da hun ved hvad hun skal tage for det, hvis man kan sige det på en pæn måde;) Til at så, brugte jeg sidste nogle bakker (dem fra kød som jeg havde gjort rigtig godt rene og skoldet, så alle bakterierne slås ihjel) og sådanne nogle krukker nærmest som opløser sig selv når de plantes i haven eller andet, men så her i "Tigeren", fandt jeg lige de her to spirekasser som jo er geniale til mit formål og fylder heller ikke så meget i vores vindue, så de måtte med hjem. Glæder mig helt vildt til at komme igang med at så og se dem spire - synes det er så imponerende at man har et lille bitte frø også kommer der en plante ud af denne vha vand og fotosyntese:) 
Jeg sår ikke kun corriander, basilikum, men også persille, forårsløg, salat, radiser, spinat osv... (ender nok med at skulle købe nogle flere kasser;) 

  Også i denne uge har vi fået ryddet op i vores kælder og manden er ved at sortere ude i gården med alt hans grej, så lige nu flyder det over det hele. Men bliver dejligt at få det hele på plads, og jeg kan bruge "vaskerummet" igen og hans "ting" kan komme ned i kælderen på plads, bliver skønt:) Er ved at være træt af at skulle tørre alt tøjet på badeværelset og det fylder, frem for jeg kan få vasketøjet "væk" ude i "vaskerummet" i stedet, bliver fantastisk:)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Amio At rejse er at leve Bagværk Barnedåb Barsel Beretning Bestilling Billedredigeringsprogram Birds Blog Award Blogdesign Bloggen Blogland Blogleg Blogrod Blogudfordring Butik Buzzador Bytte Bøger Børneliv Børneværelse Carpe Diem Change Away Cowboy Dagpleje Darlings Decotape Deer Det mystiske univers DIY Drømme Dymo Elefanter kom marcherende Elefantitis Elephant Love F for Får Fairy Familie Familien Fascination Flagranke Flet Forandring Forår Forårsrengøring Foto Fra start Fremtid Fund Færdige projekter der bare ligger Fødselsdag Får Gammel kending Gaver Genbrug. Barndom Give Away Giveaway Gravid Graziela Grønne fingre Hagesmække Hangtags Haven Hjemmefødsel Hjælp Hobby Hospital Hue Hus Husflid hvaderpåmenuen Hygge Hynde Hækle Højstol Ideer Instagram Japan Jersey Jul Julegaver Juleskibet Julesysler Juletravlhed Juniorsengetæppe Kill your darlings Kluns Knorrbouillon Kommode Krearummet Kreationer Kuffert Kylle Krylle Kyllinger Køkken Layout lillebror Loppefund Luftballon Lys lægebesøg Mad Makeover Mig Mobile Mormor sysler Mumi Nisser Nr 2 Oliver Om mig Oprydning Opskrifter Ord Overgangen barn til dreng Overlocker Overlocker vs Coverlocker Pakker Papir/tapet Pastelfarver Patchwork Perfektionisme Post Post DK Postmanden Prinsen kom til verden Produktion Pude Puf Punge Pyntekasser På stoffer Påske Rejsen over vandet Rensdyr Retro Retro slange Ræv Scrapbook Selvforkælelse Seng sengetøj Shopbiks Shopping Sjov Skråbånd Slyngevugge Smølfeamork Smølfer Snart 9 mdr gået Sne Sommer Spraymaling Status Stof Stofbutik Stofpakker til salg Stofsamling Stofønske Studio Suttekæde Suttesnorer Sygdom Sættekasse Så er bønderne kommet til storbyen Tanker Tapetsere Tigerdyret Trendsales Troldens værelse Troldeungen Træning Tyske katte Tænder Tæppe Tøjdyr Uddannelse Udfordring Uglepuder Ugler Uheldig USA Veet Velkommen indenfor Vi venter på storken Voksensengetæppe Vuggestue Værnepligten Webbutik Webshop Word Cloud Ynglings Ønske Øen