torsdag den 9. februar 2012

Ophørsudsalg... det er noget vi kan li´!  Laila var så sød at komme med godt tip til at "Mini mega", havde ophørsudsalg og de havde nogle elefanter som jeg evt kunne anvende til mit projekt med Ollie´s højstol. Dem vil jeg da helt sikkert overveje, de er bare super søde og er helt vild at der er flere farver på, så det kan gå til begge køn. Og ja, svagheden tog igen over og der kom til mere i indkøbskurven, ikke godt, men der var jo halvpris, så det går nok;)

Højstol opdatering, jeg fik malet lidt på stolen igår, så vi nærmere os snart at den er færdig, skønt:) 

Skønne skønne farver...
Jeg tror jeg lige skal vende mig til den dér neon orange der i disse to, men super fede er de:)
Også var der kommet en ekstra ting med i pakken, som jeg ikke husker at jeg har bestilt. Dette med kaniner. Dejligt med overraskelser:)

4 kommentarer:

 1. Det er nu nogle fine ting, som Sara har - ærgerligt, at hun lukker shoppen - men godt for os svage sjæle, at der var halv pris (jeg har også handlet stort ind - indlæg kommer i næste uge...);-)

  Glæder mig til at se flere billeder af højstolen - måske med elefanter på?

  SvarSlet
 2. Laila: Ja det må man sige at hun har, men starter hun ikke noget nyt?

  Lækkert lækkert, glæder jeg mig til at se;)

  Ja måske;P Jeg skal lige øve mig med noget decopage på noget andet først inden jeg gør noget med stolen:)

  SvarSlet
 3. He he - tror de kaniner kommer med i mange pakker for tiden - du er ikke den første der undrer sig over at de er med ;)

  Fine køb du har gjort dig, jeg har selv de elefanter - bare købt hos papirogtapet.dk hun har også rigtig meget :)

  SvarSlet
 4. Ja det tror jeg også...Men gør jo heller ikke noget;)

  Det må man sige hun har, men synes også priserne er derefter;P

  SvarSlet

Amio At rejse er at leve Bagværk Barnedåb Barsel Beretning Bestilling Billedredigeringsprogram Birds Blog Award Blogdesign Bloggen Blogland Blogleg Blogrod Blogudfordring Butik Buzzador Bytte Bøger Børneliv Børneværelse Carpe Diem Change Away Cowboy Dagpleje Darlings Decotape Deer Det mystiske univers DIY Drømme Dymo Elefanter kom marcherende Elefantitis Elephant Love F for Får Fairy Familie Familien Fascination Flagranke Flet Forandring Forår Forårsrengøring Foto Fra start Fremtid Fund Færdige projekter der bare ligger Fødselsdag Får Gammel kending Gaver Genbrug. Barndom Give Away Giveaway Gravid Graziela Grønne fingre Hagesmække Hangtags Haven Hjemmefødsel Hjælp Hobby Hospital Hue Hus Husflid hvaderpåmenuen Hygge Hynde Hækle Højstol Ideer Instagram Japan Jersey Jul Julegaver Juleskibet Julesysler Juletravlhed Juniorsengetæppe Kill your darlings Kluns Knorrbouillon Kommode Krearummet Kreationer Kuffert Kylle Krylle Kyllinger Køkken Layout lillebror Loppefund Luftballon Lys lægebesøg Mad Makeover Mig Mobile Mormor sysler Mumi Nisser Nr 2 Oliver Om mig Oprydning Opskrifter Ord Overgangen barn til dreng Overlocker Overlocker vs Coverlocker Pakker Papir/tapet Pastelfarver Patchwork Perfektionisme Post Post DK Postmanden Prinsen kom til verden Produktion Pude Puf Punge Pyntekasser På stoffer Påske Rejsen over vandet Rensdyr Retro Retro slange Ræv Scrapbook Selvforkælelse Seng sengetøj Shopbiks Shopping Sjov Skråbånd Slyngevugge Smølfeamork Smølfer Snart 9 mdr gået Sne Sommer Spraymaling Status Stof Stofbutik Stofpakker til salg Stofsamling Stofønske Studio Suttekæde Suttesnorer Sygdom Sættekasse Så er bønderne kommet til storbyen Tanker Tapetsere Tigerdyret Trendsales Troldens værelse Troldeungen Træning Tyske katte Tænder Tæppe Tøjdyr Uddannelse Udfordring Uglepuder Ugler Uheldig USA Veet Velkommen indenfor Vi venter på storken Voksensengetæppe Vuggestue Værnepligten Webbutik Webshop Word Cloud Ynglings Ønske Øen