søndag den 19. februar 2012

Mangler lidt selvforkælelse..

  Jeg kan godt mærke på mig selv at jeg mangler lidt selvforkælelse. Efter jeg er blevet mor og kroppen har ændret sig, så selvtilliden også kommet længere ned, desværre. Jeg har altid haft problemer med min krop, i mine barn og teenage år, har jeg været overvægtig. Og med denne overvægt har det ikke været speciel nemt i skolen, da jeg siden 4 kl. til 7-8 kl. har været mobbet, så jeg næsten kun tænkt de værste ting med ikke at ville være med mere, tænkte på at gøre en ende på det hele, lade livet. Jeg altid hadet skolen, det har ikke været nemt og stadig i dag, har jeg frygten at vende tilbage til den "gamle" krop, så da jeg blev gravid og kiloerne steg og steg, var det ikke sjovt.
Jeg begyndte at tabe mig i 7 syende klasse, ved jeg faktisk holdte op med at spise, bort set fra aftenmåltid da jeg blev "overvåget der", det var en hård tid, hvor energien ikke var god pga den manglende mad, men på dette tidspunkt, havde jeg bare opgivet det hele, og jeg ville gøre alt for at tabe mig til jeg skulle konfirmeres. Herefter gik det bedre og bedre og jeg begyndte at ændre kostvaner og motionere og jeg fik tabt 15 kg samt jeg også voksede 10 cm dengang, så selvtilliden begyndte at vokse en smule.
Grundet mobning, har det også været med til at gøre mig meget indelukke, passe mig selv samt svært ved at passe ind nogle steder, da jeg ikke har følt mig god nok og jeg sikkert ikke passede ind (det er heldigvis blevet meget bedre efter jeg er blevet ældre og har oplevet og erfaret en masse og er til sidst gået op for mig at jeg er god nok).
  Siden dengang, har jeg virkelig gået til den, trænet en masse så formen blev holdt og spiste sundt, men efter jeg har født, synes jeg det har været svært at komme igang igen, det er også svære nu hvor man har en lille og er alene i hverdagene, men jeg har besluttet mig for, fra imorgen melder jeg mig ind i Sundhedscenter Bornholm (manden har 2 ugers ferie - og det skal udnyttes!) og så skal der bare trænes hverdag, for nu skal det være, går og bliver mere og mere trist herhjemme, og så ryger kiloerne på.. Og jeg glæder mig som en lille pige at komme igang igen, som sagt har trænet en del førhen - 4-5 gange om ugen min 1 time hver gang, og jeg elsker det!! Elsker det hvad motion gør ved kroppen og følelsen man har bagefter. Fantastisk! Er bare bange for at jeg falder i igen når manden ferie er slut, men det må jeg tage  til den tid. Jeg skal igang igen, nytter ikke noget jeg går og er ked af herhjemme.. Og self, fortryder jeg for intet i verden at vi har fået trolden, han er det bedste der nogensinde er sket for mig foruden manden i mit liv som jeg snart skal giftes med;)
  I overmorgen skal jeg have en omgang ansigtsbehandling, har fået gavekort af manden til jul, og hvor jeg glæder mig! Lige hvad jeg trænger til, da de meget mørke rander under øjene trænger til at blive forkælet. Og så skal jeg have bestilt noget nyt lækkert tøj (samt bytøj, da jeg og manden også trænger til at komme lidt ud - lillemanden bliver passet af mormor så står den på en bytur om 14 dage, bliver fantastisk) og en tur til frisøren. Ja ønsker den store tur, trænger til det og det er også tiltrængt! :)
  Jeg ønsker at tabe 8 kg, so fitness here I come!!

Beklager den lange smøre, men nogle gange bliver man bare nødt til at komme ud med nogle ting som går een på, og det øver jeg mig stadig på men er blevet meget meget bedre til det, og det kan jeg takke min fantastiske svigerfamilie for at de har lært mig at det er okay at snakke om tingene. Tusind tak!!

Billedet er fra min værnepligt 2 mdr før jeg blev gravid, super fed tid og træningen var på det højeste. Kønt er billedet ikke, og ingen make-up og meget træt;P Savner træningen, det var så fedt og hårdt:D 

4 kommentarer:

 1. Det er et rigtig dejligt og ærligt indlæg, du her har skrevet. Selv har jeg aldrig været overvægtig, men stadig haft issues, som jeg først gjorde noget ved, da jeg blev voksen. Jeg har derfor også altid hadet skolen... var så bange for, at jeg ikke ville passe ind, at jeg trak mig væk på forhånd. Jeg var enormt ensom gennem hele min barndom. Sådan gør jeg stadig i nogen grad. Det er så nemt at være åben og ærlig og invitere folk indenfor i blogland, men kommer vi til den virkelige verden, er jeg ikke den første til at foreslå en kop kaffe.
  Modsat dig, har jeg aldrig været så tilfreds med min egen krop, som jeg er, efter jeg fik Freja. Jeg har tabt mig en del (også for meget) grundet stress, men det handler i højere grad om, at jeg nu synes, det er okay, at jeg ligner en voksen kvinde og ikke en teenager - jeg er jo blevet mor.
  Det med motion er jeg aldrig blevet betaget af, men det er dejligt at høre, at du har fundet noget, der fungerer og gør dig glad. Så er det bare op på hesten igen og blive glad :) Jeg hepper med på sidelinjen.

  Ps. Du skulle tage at slå den der
  Kh Line

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er jo det, det er nemlig nemt at være åben og ærlig når vi sidder bag skærmen "trygzonen", men når det kommer til virkelighed, er jeg heller ikke den første der tager initiativet. Men er dog blevet meget bedre.
   Jeg kan sagtens følge dig, håber også inderligt at jeg får tabt det sidste meget snart så jeg kan blive gladere for min krop, for heldigvis er jeg stadig normalvægtig og da jeg var gravid, det var kun i mine teenageår jeg var overvægtig (heldigvis ikke nu, hvis man kan sige det sådan). Jeg håber da også udaftil jeg ligner en voksen kvinde som nu er mor og ikke en eller anden på 15-16 år, som desværre mange sætter mig til, og det synes jeg især nu hvor jeg er blevet mor kan være hårdt at få at vide, for hvem har lyst til at ligne det når de er næsten slutningen af midt af 20'erne? Ikke mig i hvert fald.. Men kan self ikke ændre meget som jeg ser ud, men kan gøre alt for at holde mig sund og rask og motionere...
   Tusind tak søde Line og for de søde ord..,
   Ja jeg elsker det simpelthen, derfor har det også gået mig en del på at jeg ikke har kunnet træne rigtig pga jeg går alene med lillemanden herhjemme når manden er ovre på kursus i hverdagene. Går meget ud over humøret..

   Slå den der? Hvad tænker du på? :)

   Slet
 2. Kan kun tilslutte mig det, Line har skrevet, for det er flot, at du er så ærlig omkring noget, som man kan mærke går dig på.

  Det er dejligt at høre, at du har nogle til at bakke dig op, så du kan komme igang med motionen, hvis det er det, der skal til, for at få dig til at føle dig bedre tilpas, og skønt, at der også kan blive lidt tid til DIG (og din kæreste...) i al den babypasning ;-)

  Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak Laila:) Jeg synes det er vigtig at komme ud med det der går ind på, eller jeg er begyndt at blive bedre til det:)

   Ja det er skønt, får det er også vigtigt så bliver motivationen jo også bedre:) Og det er det virkelig, I love it:D Det er også vigtigt, især nu hvor han er så meget væk - at passe forholdet også og ikke kun tænke på Oliver:)

   Slet

Amio At rejse er at leve Bagværk Barnedåb Barsel Beretning Bestilling Billedredigeringsprogram Birds Blog Award Blogdesign Bloggen Blogland Blogleg Blogrod Blogudfordring Butik Buzzador Bytte Bøger Børneliv Børneværelse Carpe Diem Change Away Cowboy Dagpleje Darlings Decotape Deer Det mystiske univers DIY Drømme Dymo Elefanter kom marcherende Elefantitis Elephant Love F for Får Fairy Familie Familien Fascination Flagranke Flet Forandring Forår Forårsrengøring Foto Fra start Fremtid Fund Færdige projekter der bare ligger Fødselsdag Får Gammel kending Gaver Genbrug. Barndom Give Away Giveaway Gravid Graziela Grønne fingre Hagesmække Hangtags Haven Hjemmefødsel Hjælp Hobby Hospital Hue Hus Husflid hvaderpåmenuen Hygge Hynde Hækle Højstol Ideer Instagram Japan Jersey Jul Julegaver Juleskibet Julesysler Juletravlhed Juniorsengetæppe Kill your darlings Kluns Knorrbouillon Kommode Krearummet Kreationer Kuffert Kylle Krylle Kyllinger Køkken Layout lillebror Loppefund Luftballon Lys lægebesøg Mad Makeover Mig Mobile Mormor sysler Mumi Nisser Nr 2 Oliver Om mig Oprydning Opskrifter Ord Overgangen barn til dreng Overlocker Overlocker vs Coverlocker Pakker Papir/tapet Pastelfarver Patchwork Perfektionisme Post Post DK Postmanden Prinsen kom til verden Produktion Pude Puf Punge Pyntekasser På stoffer Påske Rejsen over vandet Rensdyr Retro Retro slange Ræv Scrapbook Selvforkælelse Seng sengetøj Shopbiks Shopping Sjov Skråbånd Slyngevugge Smølfeamork Smølfer Snart 9 mdr gået Sne Sommer Spraymaling Status Stof Stofbutik Stofpakker til salg Stofsamling Stofønske Studio Suttekæde Suttesnorer Sygdom Sættekasse Så er bønderne kommet til storbyen Tanker Tapetsere Tigerdyret Trendsales Troldens værelse Troldeungen Træning Tyske katte Tænder Tæppe Tøjdyr Uddannelse Udfordring Uglepuder Ugler Uheldig USA Veet Velkommen indenfor Vi venter på storken Voksensengetæppe Vuggestue Værnepligten Webbutik Webshop Word Cloud Ynglings Ønske Øen