tirsdag den 14. februar 2012

Leg med maling, tapet & papir...

  Jeg troede slet ikke jeg ville blive grebet af legen med papir og tapet som jeg er blevet nu. Decopage me like... For noget tid siden fik jeg købt disse to sættekasser som jeg nu har gjort i stand til vores lille Trold, i rigtig drengefarver. Jeg synes det går rigtig godt til de hvide kasser. Jeg er lidt bange for at bruge for mange farver, er mere til enten hvid el sort som kontrast farve også brugen af 2-3 farver som er tæt på hinanden i farveskalaen.  

Og hvor er de skønne elefanter bare gode til det her formål, men har en lille hemmelighed...
Mangler stadig lige at lakere stykkerne her i den store sættekasse.. 


Jeg kunne simpelthen ikke nænne at klippe i elefantstoffet, så jeg tænkte jeg måtte da kunne finde på noget smart. Derfor tog jeg mit stof og strøg det så flot jeg kunne og ind i kopimaskinen med det, tadada mit eget elefantpapir... Det er da smart, og mulighederne er jo mange med denne metode, for hvis man er ligesom mig og har svært ved at klippe i sine ynglings stoffer, men vil så gerne bruge det til sin kreative projekter i form af papir, så i printeren med det.. Men da dette er til privatforbrug og ikke salgbetinget skulle der ikke være nogle problemer dér mht Elefanternes kopering..  
Så fik jeg også lige lyst til at give min lille kommode, som jeg har fået af min skønne svigermor - den har nogle år på bagen (var ikke nogen fornærmelse dér kære svigermor;)) en makeover nu hvor jeg alligevel var igang med papir og tapetet. Er helt tosset med fuglepapiret, bliver ikke sidste gang jeg bruger det i mine projekter...


16 kommentarer:

 1. Nu kan jeg se, at du bruger et af mine billeder til at søge efter kattestoffet. Hvis du havde spurgt først, ville jeg have sagt ja. :)

  Fint papirarbejde, du har lavet!

  SvarSlet
 2. Marianne: Jeg havde fundet det på google, men ikke lige tænkt over kilden, beklager, men tak skal du have:)

  Mange tak.. er rimelig stolt da det er første gang:D

  SvarSlet
  Svar
  1. Som du sikkert kan forestille dig, er det en underlig oplevelse at finde sit eget billede på en anden blog.
   Vi skal nok allesammen huske, at billeder på Google tilhører andre. Engang ville jeg nok heller ikke have tænkt så meget over det. :)

   Slet
  2. Beklager Marianne, fik ikke lige trykt videre på billedet da jeg ledte efter noget med det lyserøde. Var en ren forglemmelse, plejer ikke at nappe billeder uden at spørge først.. :)

   Slet
  3. Det er helt i orden! Jeg var bare ude i nogle tanker om Google, der mere havde noget med mig selv at gøre.

   Slet
  4. For hvert billede du lægger på din blog, ender jo bl.a i Google´s søgesystem.. På den måde finder folk jo også frem til din blog...

   Har sendt dig en mail, kunne du evt ikke også skrive i mailen hvad du skal have for det tyrkis kløver graziela samt mål på dette.. er helt solgt i det:D

   Slet
  5. Jo, efter børnene er puttet skal jeg nok lige skrive til dig om stoffet. :)

   Slet
 3. Hvor er det bare blevet fint al sammen - og sej ide med elefanterne, genial ide faktisk - man kan jo bruge den teknik med mange ting - en fed forside på en bog, et billede i et blad osv - nem og billig måde at skabe et spændende look.

  Drømmer selv om et par sættekasser til ungerne, men venter lige til deres værelser er blevet fine (Lunas blir heldigvis meget meget snart - så måske vi bygger når du kommer ;))

  SvarSlet
 4. Ja ikke, forstår ikke hvorfor jeg har set den metode brugt herinde noget før, det ligger jo lige til højrebenet, eller noget;P

  Kan jeg godt forstå, så kan man også bedre danne sig et øjeblik med hvilke farver osv, så det hele passer sammen og går op i en højere enhed:)

  Lyder da spændende, glæder mig meget til at komme over til jer:)

  SvarSlet
 5. EDDERsmart at tage kopi Jeg er helt vild med den ide Godt fundet på. Sikke flotte dine hylder er blevet

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er nemlig super super smart, blev helt overrasket over hvor flotte og klare farverne blev:D

   Slet
 6. De er bare super flotte:-), elsker farverne. Har samlet sammen til en til Storm, men har været meget i tvivl om hvad farve selve kassen skulle være, nu tror jeg den skal bære hvid, det ser super flot ud:-). God ide med kopiere stoffet, jeg har gjort det samme med nogle af mine retroblomstrede stoffer til at lave kort med:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det synes jeg også lyder som en god idé, hvid er altid god kontrast farve og passer til alt..:) Selvom jeg holder meget af farver, kan det godt blive formeget noglegange, hvis grundmodellen, her i tilfældet kassen også have en farve, så pynten indeni, ligesom på en måde forsvinder, men ved at bruge enten hvid eller sort kommer pynten bedre til udtryk:) Det er min personlige mening:)

   Det synes jeg nemlig også;) Så kan man også bevare ynglings stofferne i lidt længere tid;) Det lyder også som en god idé, hvordan laver du dem? Min mor og jeg har lavet en del 3D kort i årenes løb, men ikke anvendt stof... :)

   Slet
 7. Kortene jeg laver er super enkelte, bare hvide el lys pastel kort og så har jeg tegnet lidt forskellige dyr (elefanter, giraffer, løver, ugler mm) klipper ud og limer på. Finder lige et senere og sender et billede til dig:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Må du meget gerne:) Tusind tak..

   Slet

Amio At rejse er at leve Bagværk Barnedåb Barsel Beretning Bestilling Billedredigeringsprogram Birds Blog Award Blogdesign Bloggen Blogland Blogleg Blogrod Blogudfordring Butik Buzzador Bytte Bøger Børneliv Børneværelse Carpe Diem Change Away Cowboy Dagpleje Darlings Decotape Deer Det mystiske univers DIY Drømme Dymo Elefanter kom marcherende Elefantitis Elephant Love F for Får Fairy Familie Familien Fascination Flagranke Flet Forandring Forår Forårsrengøring Foto Fra start Fremtid Fund Færdige projekter der bare ligger Fødselsdag Får Gammel kending Gaver Genbrug. Barndom Give Away Giveaway Gravid Graziela Grønne fingre Hagesmække Hangtags Haven Hjemmefødsel Hjælp Hobby Hospital Hue Hus Husflid hvaderpåmenuen Hygge Hynde Hækle Højstol Ideer Instagram Japan Jersey Jul Julegaver Juleskibet Julesysler Juletravlhed Juniorsengetæppe Kill your darlings Kluns Knorrbouillon Kommode Krearummet Kreationer Kuffert Kylle Krylle Kyllinger Køkken Layout lillebror Loppefund Luftballon Lys lægebesøg Mad Makeover Mig Mobile Mormor sysler Mumi Nisser Nr 2 Oliver Om mig Oprydning Opskrifter Ord Overgangen barn til dreng Overlocker Overlocker vs Coverlocker Pakker Papir/tapet Pastelfarver Patchwork Perfektionisme Post Post DK Postmanden Prinsen kom til verden Produktion Pude Puf Punge Pyntekasser På stoffer Påske Rejsen over vandet Rensdyr Retro Retro slange Ræv Scrapbook Selvforkælelse Seng sengetøj Shopbiks Shopping Sjov Skråbånd Slyngevugge Smølfeamork Smølfer Snart 9 mdr gået Sne Sommer Spraymaling Status Stof Stofbutik Stofpakker til salg Stofsamling Stofønske Studio Suttekæde Suttesnorer Sygdom Sættekasse Så er bønderne kommet til storbyen Tanker Tapetsere Tigerdyret Trendsales Troldens værelse Troldeungen Træning Tyske katte Tænder Tæppe Tøjdyr Uddannelse Udfordring Uglepuder Ugler Uheldig USA Veet Velkommen indenfor Vi venter på storken Voksensengetæppe Vuggestue Værnepligten Webbutik Webshop Word Cloud Ynglings Ønske Øen