fredag den 17. februar 2012

Kreativiteten er begyndt at blomstre igen... eller?

  Fra al min stofoprydning fra forleden, er jeg så småt begyndt på at klippe firkanter til legetæppe til Trolden og et hygge tæppe til os selv. Heriblandt er jeg også begyndt at klaregøre det en ny omgang ugler, da de sidste jeg lavede røg temmelig hurtigt, så nu skal der laves nogle nye:) MEN så er jeg så dygtig at komme til skade igen. Jeg fik taget mine sting i min ringfingre her i onsdags, ja, så synes jeg åbenbart jeg lige skal smadre den ned båndet i Netto da jeg var ude at handle at den nu er brækket. Status: finger brækket samt tæer, Flot.. ! Manden mener eg snart skal pakkes ind i vat så jeg ikke kommer til skade hele tiden når han er væk.. Ja går også overvejer det;) 


En masse der stadig mangler at blive strøget samt klippes

Trolden der ligger og hygger mens mor står og stryger. Heldigvis kan jeg lave nogle ting.. :)

10 kommentarer:

 1. Nej, nu må du altså styre dig, Mia - hvad går du egentlig og laver derovre på Solskinsøen, siden det både er tæer og fingre, der bliver ødelagte ;-)

  Dejligt billede af Trolden, der ser på sin handicappede mor, der stryger, he he :-D

  Knus og god bedring
  Laila

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg ved det virkelig ikke ;) Kan åbenbart ikke passe ordentlig på mig selv.. hehe...

   Ja det må man sige, hvis han kunne snakke havde han nok sagt "tosset mor";P

   Mange tak Laila:)

   Slet
 2. IIIH altså "så se mig da for" som Hugo sagde i tv for mange år siden

  God bedring og weekend

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja mangler een der kan styre mig rundt;)

   Slet
 3. Aj, hold nu op, hvor er du dog uheldig! ...eller klodset! Hahaha :) Og så lige god bedring for at min høje latter ikke skal fremstå ondskabsfuld. ;)

  En lille update mht. lyserøde katte: stadig intet nyt. Har skrevet til sælger og ikke fået svar. Og har nu oprettet en sag via ebay. Jeg købte to røvdyre sæt af hende, så det er 250 Euro, jeg har mistet, hvis det ikke dukker op! Tis altså..!

  Kh Line

  SvarSlet
  Svar
  1. Også det, men nu kom manden hjem og så på fingeren, den er heldigvis ikke brækket, men har fået voldsomt slag på den, så det skulle gå over om en uges tid.. Håber jeg, men heldigvis den ikke er brækket, har nok i mine 2 tæer.. ;) Og joh tak, det er okay at le her, for er virkelig klodset noglegang, burde pakkes ind i bobleplast og vat;P
   Det var dog irriterende!!! Håber hun tager sig sammen og får sendt det!! Håber Ebay kan tage sig af problemet...! Man tør jo snart ikke handle derover når man skal være ude for sådan noget.. 2000 kr der ryger ud af vinduet der... puha.. Håber der kommer styr på det!!! :)

   Slet
 4. lækkert at du får lavet lidt kreativt :p - eller gjort klar til de t:p
  Jeg har også endeligt fået taget mig lidt sammen, så er begyndt på maleriet igen :p og fået hængt lidt nye gardiner op :p det frisker haha

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja nemlig;)

   Dejligt for dig, glæder jeg mig at se:) Det sidste 3 ikke:) Ja så det godt, super fint:D

   Slet
 5. Nej altså søde, nu må du altså passe på dig selv - jeg er dog gået glip af et eller andet, for hvad har du gjort for at brække tæerne?

  Tak for måleskeer til manden - undskyld jeg ikke har fået skrevet til dig tidligere, vi har haft nogle meget mærkelige dage i denne uge - han er igen super glad, og går nu og snakker om at lave en overraskelse til dig, som tak ;) og nej du får ikke noget ud af at spørge mig, for jeg ved ikke hvad han har i tankerne, beklager - han kan være yderst hemmelighedsfuld ;)

  Kh Karina

  SvarSlet
  Svar
  1. Hehe.. ja ved det søde.. Tja kan åbenbart heller ikke finde ud af bruge mine fødder;) Har knallet dem ind i et eller andet når jeg har været ude at gå i det her dumme vejr med Oliver.. Mener det var da jeg tog ham i selen, så udsynet jo dårlig i fronten, så har jeg lavet et eller andet der...

   Det var så lidt søde, det er helt okay:) Var han sød, det lyder spændende:D Jeg må bare vendte spændte som en lille pige juleaften når hun skal vente med at åbne sine julegaver... ihhh:D

   Slet

Amio At rejse er at leve Bagværk Barnedåb Barsel Beretning Bestilling Billedredigeringsprogram Birds Blog Award Blogdesign Bloggen Blogland Blogleg Blogrod Blogudfordring Butik Buzzador Bytte Bøger Børneliv Børneværelse Carpe Diem Change Away Cowboy Dagpleje Darlings Decotape Deer Det mystiske univers DIY Drømme Dymo Elefanter kom marcherende Elefantitis Elephant Love F for Får Fairy Familie Familien Fascination Flagranke Flet Forandring Forår Forårsrengøring Foto Fra start Fremtid Fund Færdige projekter der bare ligger Fødselsdag Får Gammel kending Gaver Genbrug. Barndom Give Away Giveaway Gravid Graziela Grønne fingre Hagesmække Hangtags Haven Hjemmefødsel Hjælp Hobby Hospital Hue Hus Husflid hvaderpåmenuen Hygge Hynde Hækle Højstol Ideer Instagram Japan Jersey Jul Julegaver Juleskibet Julesysler Juletravlhed Juniorsengetæppe Kill your darlings Kluns Knorrbouillon Kommode Krearummet Kreationer Kuffert Kylle Krylle Kyllinger Køkken Layout lillebror Loppefund Luftballon Lys lægebesøg Mad Makeover Mig Mobile Mormor sysler Mumi Nisser Nr 2 Oliver Om mig Oprydning Opskrifter Ord Overgangen barn til dreng Overlocker Overlocker vs Coverlocker Pakker Papir/tapet Pastelfarver Patchwork Perfektionisme Post Post DK Postmanden Prinsen kom til verden Produktion Pude Puf Punge Pyntekasser På stoffer Påske Rejsen over vandet Rensdyr Retro Retro slange Ræv Scrapbook Selvforkælelse Seng sengetøj Shopbiks Shopping Sjov Skråbånd Slyngevugge Smølfeamork Smølfer Snart 9 mdr gået Sne Sommer Spraymaling Status Stof Stofbutik Stofpakker til salg Stofsamling Stofønske Studio Suttekæde Suttesnorer Sygdom Sættekasse Så er bønderne kommet til storbyen Tanker Tapetsere Tigerdyret Trendsales Troldens værelse Troldeungen Træning Tyske katte Tænder Tæppe Tøjdyr Uddannelse Udfordring Uglepuder Ugler Uheldig USA Veet Velkommen indenfor Vi venter på storken Voksensengetæppe Vuggestue Værnepligten Webbutik Webshop Word Cloud Ynglings Ønske Øen