søndag den 5. februar 2012

Det er så typisk...

  Igår aftens da manden var taget afsted med flyveren og Troldeungen lagt i seng, så havde jeg noget tid til mig selv. Her tænkte jeg ville bruge den kreativt, men så skete det mest uventede. Jeg gik fra køkkenet til stuen med et glas vand i hånd og i det jeg satte det ned, sprang det i hånden på mig og der var glasskår overalt. Mine hænder begyndte at bløde helt vildt, og jeg skyndte mig ud i køkkenet under det rindende vand for at skylde både skår og blod væk. Herefter med køkkenrulle i hånden som blev mere og mere fyldt med blød, fik jeg ringet til familien, som skulle komme og holde øje med Trolden mens jeg tog på skadestuen. Jeg fik 3 sting i højre ringfingre og har en masse rifter i hænderne og det gør bare avs.. Så typisk af mig sådan noget bare sker...!! Men undrer mig meget over hvordan glasset bare kan springe på den måde og når man bruger hænderne, går det hurtigt op for een at man alligevel bruger ringfingeren meget. Avs avs..

Billede lånt her

6 kommentarer:

 1. Ej ej nej.. Av av!
  Ønsker dig rigtig hurtig bedring

  Knus fra Rikke

  SvarSlet
 2. Tusind tak Rikke:)

  SvarSlet
 3. Sikke noget møg :-(

  Måske har der været spændinger i glasset? Jeg prøvede noget af det samme en dag på arbejdet, da jeg tømte opvaskemaskinen, for der sprang der også et glas i min hånd, så der var splinter alle steder! Dejlig morgen at starte dagen med - men heldigvis skar jeg mig ikke, for det kunne jo have endt lige så galt som dig.

  Ved hvordan du har det med krea-abstinenser, for da jeg brændte min pegefinger før jul og rendte rundt med verdens STØRSTE pegefinger i forbinding, så kunne jeg bare heller ikke lave noget krea, og det var bare så irriterende!

  God bedring med dig :-)

  Knus
  Laila

  SvarSlet
 4. Laila: Ja det tror jeg desværre også der har været, for dagen før i det skete, var et glas af samme model sprunget i tusind stykker i vaskemaskinen, så tror helt sikkert det har noget med det at gøre... Så nu er alle i den model røget ud.. Tør ikke løbe flere chancer..

  Det må man sige, heldigt at der ikke skete noget...

  Ja nemlig, ved virkelig ikke hvor jeg skal gøre af mig selv.. Jeg var hos lægen igår og har endelig fået noget på recept til lillemandens bisser/gummer, og det virker!! Lægen fortalte mig det andet jeg spurte på, var imod blitser og det var lige til at smide penge ud af vinduet og han kunne godt forstå at det ikke havde nogen virkning på ham.., flot tænker jeg bare: Man går da udfra at de giver den rette rådgivning på et apotek, ikke? Nå men med det nye medicin ja så får jeg lidt mere tid på dagen, men det er jo lige fedt når man føler sig fuldstændig handikappet... Med små rifter i begge håndflader samt højre ringfingre (jeg er højrehåndet) er der ikke meget man kan lave:S Bare det at bruge e n kniv i køkkenet er smertefuldt fordi man jo ligger vægten på hele hånden når man skærer samt bare det at løfte trolden og skifte ham.. puha... Glæder mig til manden kommer hjem!!! :D

  Går det bedre med fingeren så? :)

  Tusind tak Laila..

  SvarSlet
 5. Åh nej dog - har været væk fra blogland i en evighed, så læser først om dit uheld nu, øv øv øv altså - en grim flænge du har fået, når den kræver 3 ting - kan godt forstå du har smidt resten af glasene ud, ville heller ikke turde at drikke med dem igen - tænk hvis det havde været Oliver der havde drukket af det (måske ikke nu, men om nogle måneder - får helt kuldegys ved tanken)

  Hvornår får du taget stingene igen?

  Der er muligvis snart afklaring på vej herhjemme - hvis mine drømme går igennem, bliver ungerne hjemme indtil skolestart, men det kræver kamp fra min side, og lige et lille puzzlespil der skal gå op først :) Skal nok fortælle mere når jeg ved mere ;)

  SvarSlet
 6. Karina: Har faktisk også gået og savnet dig og har tænkt flere gange på at skrive til dig:)

  Jamen det er jo det, også en af årsagerne til at de røg ud. Han er jo ved at lære at drikke af glas/krus, så dygtig, så kunne ligeså vel havde været ham som mig... Men godt det så var mig, ville ikke kunne bære hvis det var ham det gik udover..
  Jeg skal have taget dem om 7 dage, er det nu.. Så det er stadig ro der skal til, bare svært med en lille prut..

  Jeg krydser alt hvad jeg kan krydse...!!

  SvarSlet

Amio At rejse er at leve Bagværk Barnedåb Barsel Beretning Bestilling Billedredigeringsprogram Birds Blog Award Blogdesign Bloggen Blogland Blogleg Blogrod Blogudfordring Butik Buzzador Bytte Bøger Børneliv Børneværelse Carpe Diem Change Away Cowboy Dagpleje Darlings Decotape Deer Det mystiske univers DIY Drømme Dymo Elefanter kom marcherende Elefantitis Elephant Love F for Får Fairy Familie Familien Fascination Flagranke Flet Forandring Forår Forårsrengøring Foto Fra start Fremtid Fund Færdige projekter der bare ligger Fødselsdag Får Gammel kending Gaver Genbrug. Barndom Give Away Giveaway Gravid Graziela Grønne fingre Hagesmække Hangtags Haven Hjemmefødsel Hjælp Hobby Hospital Hue Hus Husflid hvaderpåmenuen Hygge Hynde Hækle Højstol Ideer Instagram Japan Jersey Jul Julegaver Juleskibet Julesysler Juletravlhed Juniorsengetæppe Kill your darlings Kluns Knorrbouillon Kommode Krearummet Kreationer Kuffert Kylle Krylle Kyllinger Køkken Layout lillebror Loppefund Luftballon Lys lægebesøg Mad Makeover Mig Mobile Mormor sysler Mumi Nisser Nr 2 Oliver Om mig Oprydning Opskrifter Ord Overgangen barn til dreng Overlocker Overlocker vs Coverlocker Pakker Papir/tapet Pastelfarver Patchwork Perfektionisme Post Post DK Postmanden Prinsen kom til verden Produktion Pude Puf Punge Pyntekasser På stoffer Påske Rejsen over vandet Rensdyr Retro Retro slange Ræv Scrapbook Selvforkælelse Seng sengetøj Shopbiks Shopping Sjov Skråbånd Slyngevugge Smølfeamork Smølfer Snart 9 mdr gået Sne Sommer Spraymaling Status Stof Stofbutik Stofpakker til salg Stofsamling Stofønske Studio Suttekæde Suttesnorer Sygdom Sættekasse Så er bønderne kommet til storbyen Tanker Tapetsere Tigerdyret Trendsales Troldens værelse Troldeungen Træning Tyske katte Tænder Tæppe Tøjdyr Uddannelse Udfordring Uglepuder Ugler Uheldig USA Veet Velkommen indenfor Vi venter på storken Voksensengetæppe Vuggestue Værnepligten Webbutik Webshop Word Cloud Ynglings Ønske Øen