søndag den 22. januar 2012

Trøsteshoppe...

  Her igår kom posten igen med nogle lækkerier til mig, dem har jeg ventet længe på at modtage.. Er især glad for det juniorbetræk med de tyske katte på, dem har jeg ønsket mig længe, og bliver ikke sidste gang jeg skal have fat i de kære katte:) Selvom jeg nok ikke burde købe mere stof, da det bugner herhjemme, så ja som Laila siger "du trøsteshopper, fordi manden ikke er hjemme", ja det er jo rigtig nok, men hellere det end jeg propper mig med en masse slik og kage;)


  Jeg tager virkelig hatten af for dem som er alenemødre, for det har virkelig sine udfordringer nogle gange, og hvor man bliver nødt til at sætte sig ned og tælle til 10. Men udover det, er jeg lykkelig for at have fået sådan en skøn Troldeunge der nu har passeret de 5 mdr, det går så lynende stærkt:)


7 kommentarer:

 1. Hold nu K*ft en skøn unge!!! Hvor er han da bare smuk - og nej det synes jeg ikke alle babyer er :P
  Stofferne feder ikke så meget som chokolade hvert fald:p er også helt vild med de katte, de er så nuttede. PÅ højde med, figaro fra pinochio :P

  SvarSlet
 2. Hehe.. Enig;)
  Præcis, det gør det nemlig ikke;) Derfor jeg tænker det er bedre i længden.. hehe..
  De er nemlig så nuttede, er helt tosset med dem, ønsker mig dem alle i større stykker, har kattene kun i mindre stykker, men nu har det blå i junior, fantastastisk:) Selvom det ikke er billigt, blev jeg nødt til at eje det;)

  SvarSlet
 3. Han er også bare herlig:)

  SvarSlet
 4. Det var også en stor dag, da jeg fik mit hele betræk med de "blå" katte! :)
  Det fik sit helt eget indlæg på min blog.

  Men så er der problemet med målene i forhold til en dansk juniordyne og knaplukningen, som jeg ikke er så vild med. Så mit ligger bare i en stak stof og venter på, at jeg tager en beslutning. Egentlig lidt trist, men min mindstetrold bruger stadig babydyne, så der er lidt tid endnu.

  Han er godt nok nuttet din Oliver! Han ligner en rigtig charmetrold.

  SvarSlet
 5. Marianne: Virkelig stor dag, sjovt man skal have det sådan med stof, ikke? :)
  Jamen det er jo det, så tænker også om jeg evt. skulle dele dem og sy en ensfarvet bagside, så betrækket også kommer til at passe samt så er der jo også lige til pudebetrækket som desværre ikke fulgte med... Ja det gør min Troldeunge også endnu:)

  Det må man sige han er, han bliver en hjerteknuser, når han bliver ældre.. hehe:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det gode, ved at dele det, er jo, at der bliver stof til overs til andre projekter. :D
   Men er det synd, at ødelægge det oprindelige betræk? Jeg har ikke besluttet, hvad jeg synes endnu.

   Slet
 6. Ja der er både fordele og ulemper.. Skal også tænke det godt igennem før jeg gør noget.. Har bare desværre ikke pudebetræk, så ved at dele det på denne måde, vil jeg jo få det:)

  SvarSlet

Amio At rejse er at leve Bagværk Barnedåb Barsel Beretning Bestilling Billedredigeringsprogram Birds Blog Award Blogdesign Bloggen Blogland Blogleg Blogrod Blogudfordring Butik Buzzador Bytte Bøger Børneliv Børneværelse Carpe Diem Change Away Cowboy Dagpleje Darlings Decotape Deer Det mystiske univers DIY Drømme Dymo Elefanter kom marcherende Elefantitis Elephant Love F for Får Fairy Familie Familien Fascination Flagranke Flet Forandring Forår Forårsrengøring Foto Fra start Fremtid Fund Færdige projekter der bare ligger Fødselsdag Får Gammel kending Gaver Genbrug. Barndom Give Away Giveaway Gravid Graziela Grønne fingre Hagesmække Hangtags Haven Hjemmefødsel Hjælp Hobby Hospital Hue Hus Husflid hvaderpåmenuen Hygge Hynde Hækle Højstol Ideer Instagram Japan Jersey Jul Julegaver Juleskibet Julesysler Juletravlhed Juniorsengetæppe Kill your darlings Kluns Knorrbouillon Kommode Krearummet Kreationer Kuffert Kylle Krylle Kyllinger Køkken Layout lillebror Loppefund Luftballon Lys lægebesøg Mad Makeover Mig Mobile Mormor sysler Mumi Nisser Nr 2 Oliver Om mig Oprydning Opskrifter Ord Overgangen barn til dreng Overlocker Overlocker vs Coverlocker Pakker Papir/tapet Pastelfarver Patchwork Perfektionisme Post Post DK Postmanden Prinsen kom til verden Produktion Pude Puf Punge Pyntekasser På stoffer Påske Rejsen over vandet Rensdyr Retro Retro slange Ræv Scrapbook Selvforkælelse Seng sengetøj Shopbiks Shopping Sjov Skråbånd Slyngevugge Smølfeamork Smølfer Snart 9 mdr gået Sne Sommer Spraymaling Status Stof Stofbutik Stofpakker til salg Stofsamling Stofønske Studio Suttekæde Suttesnorer Sygdom Sættekasse Så er bønderne kommet til storbyen Tanker Tapetsere Tigerdyret Trendsales Troldens værelse Troldeungen Træning Tyske katte Tænder Tæppe Tøjdyr Uddannelse Udfordring Uglepuder Ugler Uheldig USA Veet Velkommen indenfor Vi venter på storken Voksensengetæppe Vuggestue Værnepligten Webbutik Webshop Word Cloud Ynglings Ønske Øen