mandag den 30. januar 2012

Oprydning og brugen af ynglings stofferne...

  Jeg er rigtig gået i forårsrengøring mood herhjemme. Jeg er ved at rydde og op i alle mine stoffer, og er begyndt så småt at tage hul på ynglings stofferne, nytter ikke noget at de er gemt væk, men skal frem i lyset. Puha, det er noget af en opgave jeg har sat mig selv på, billedet nedenunder er kun en nogle af alle de manfe kasser jeg har med stof. Jeg har fået samlet en del gennem årene, derfor i løbet af denne uge, vil der også blive sat noget på salg på Blogshoppen. Har simpelhen for meget og trænger til at få muget lidt ud i det. Lige nu er jeg godt igang med at skære, klippe og måle til en portion babytæpper samt få lavet lille Ollie's Legetæppe og hynde til hans stol, så vi keder os ikke herhjemme:) 


  Men kan så heller ikke lade være med at købe flere smukke stoffer, selvom jeg har masser. Det er den der dumme svaghed der tager over;)

9 kommentarer:

 1. Havde jeg bare halvt så meget, ville det være fantastisk ;)

  SvarSlet
 2. Hehe.. ja man er vel samler;P

  SvarSlet
 3. Phew, jeg har det på samme måde men bare ikke rigtig tiden til at gøre noget ved det. Og jeg har nok stofmængderne på billedet x10, så her drukner vi snart!
  Kh Line

  SvarSlet
 4. Hi hi ja ;P Jeg drømmer især om noget blomstret med lyserøde, orange og gule blomster, gerne på samme stof, ligger du inde med noget i den stil - skal have bundet de lyserøde elefanter sammen med nogle røde stoffer, lige nu står de ret alene ;)

  SvarSlet
 5. Line: Ja okay, så slår du mig x7;P hehe..

  Går det bedre derhjemme? Er I alle sammen blevet raske? Du har vel også snart een eksamen der kommer op? Så skulle du jo helst være rask:)

  Karina: Det kan du tro at jeg gør søde;) Der skulle meget gerne komme lidt på shoppen i denne uge, hvis trolden lader mig arbejde;P Nu må vi se:) Ser lige om jeg kan finde specifikt de farver sammen og sender dig mms:)

  SvarSlet
 6. ja du har da nok af stof MEN kender godt det med at man liiiige kan bruge lidt mere sådan har jeg det med mange andre hobbyting

  fortsat god oprydning

  SvarSlet
 7. Også jeg Laj.. Hvis jeg lige ser noget som jeg tænker: "det kan jeg da bruge til et eller på et tidspunkt" også kommer det med hjem.. så typisk af mig;)

  Jo mange tak;)

  SvarSlet
 8. ejh kan du ikke fortsætte her hjemme? kan slet ikek overskue noget som helst efter jeg er kommet i praktik!! - nu er der slet ikke nok timer på døgnet!!

  SvarSlet
 9. Desværre Elisabeth;P

  Ja, det er også noget af en omvending når man kommer igang igen hvis man bare har været derhjemme:) Og der er virkelig ikke nok timer i døgnet!! Nogle gange ville jeg ønske at jeg havde sådan en betjening som i filmen "click";)

  SvarSlet

Amio At rejse er at leve Bagværk Barnedåb Barsel Beretning Bestilling Billedredigeringsprogram Birds Blog Award Blogdesign Bloggen Blogland Blogleg Blogrod Blogudfordring Butik Buzzador Bytte Bøger Børneliv Børneværelse Carpe Diem Change Away Cowboy Dagpleje Darlings Decotape Deer Det mystiske univers DIY Drømme Dymo Elefanter kom marcherende Elefantitis Elephant Love F for Får Fairy Familie Familien Fascination Flagranke Flet Forandring Forår Forårsrengøring Foto Fra start Fremtid Fund Færdige projekter der bare ligger Fødselsdag Får Gammel kending Gaver Genbrug. Barndom Give Away Giveaway Gravid Graziela Grønne fingre Hagesmække Hangtags Haven Hjemmefødsel Hjælp Hobby Hospital Hue Hus Husflid hvaderpåmenuen Hygge Hynde Hækle Højstol Ideer Instagram Japan Jersey Jul Julegaver Juleskibet Julesysler Juletravlhed Juniorsengetæppe Kill your darlings Kluns Knorrbouillon Kommode Krearummet Kreationer Kuffert Kylle Krylle Kyllinger Køkken Layout lillebror Loppefund Luftballon Lys lægebesøg Mad Makeover Mig Mobile Mormor sysler Mumi Nisser Nr 2 Oliver Om mig Oprydning Opskrifter Ord Overgangen barn til dreng Overlocker Overlocker vs Coverlocker Pakker Papir/tapet Pastelfarver Patchwork Perfektionisme Post Post DK Postmanden Prinsen kom til verden Produktion Pude Puf Punge Pyntekasser På stoffer Påske Rejsen over vandet Rensdyr Retro Retro slange Ræv Scrapbook Selvforkælelse Seng sengetøj Shopbiks Shopping Sjov Skråbånd Slyngevugge Smølfeamork Smølfer Snart 9 mdr gået Sne Sommer Spraymaling Status Stof Stofbutik Stofpakker til salg Stofsamling Stofønske Studio Suttekæde Suttesnorer Sygdom Sættekasse Så er bønderne kommet til storbyen Tanker Tapetsere Tigerdyret Trendsales Troldens værelse Troldeungen Træning Tyske katte Tænder Tæppe Tøjdyr Uddannelse Udfordring Uglepuder Ugler Uheldig USA Veet Velkommen indenfor Vi venter på storken Voksensengetæppe Vuggestue Værnepligten Webbutik Webshop Word Cloud Ynglings Ønske Øen