onsdag den 11. januar 2012

Nytårsfortsættelse...

  Mit nytårsfortsæt er at træne mere regelmæssigt igen som jeg gjorde før i tiden.. (4-5 gange om ugen) Da jeg også ønsker at smide de sidste kg fra graviditeten. Lige nu går det faktisk rigtig godt, selvom manden er væk i hverdagen, får jeg alligevel trænet 4 gange om ugen vha vores x-boks, hvor jeg har fået et spil med personlig træner... Og det virker, jeg synes det er hårdt - og der skal alligevel noget til for jeg synes det - men har så heller ikke trænet så meget da jeg var gravid og i de første 3 mdr efterfølgende ;) Jeg ville gerne have løbettrænet igen, men er jo lidt svært med en lille trold herhjemme, så må tage til takke med fjernsynet indtil videre:) Og jeg kan allerede mærke forbedring på min krop efter en 1 uge 4 gange om ugen træning, jeg har mere overskud, tænker mere klart og har det skønt:)  Med træning hører der sig også kost til, men den synes jeg har styr på, tænker meget over hvad jeg propper i munden (self skal der være plads til at synde engang imellem). Sørger for at spise min min 6 måltider om dagen (anbefalingerne 6-8 måltider om dagen) så det vægttab, skal nok komme snart;)

Billede lånt her

Har du et nytårsfortsæt? :)

Ps. Nogle som kan fortælle mig hvorfor datoen ikke passer? :S

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Amio At rejse er at leve Bagværk Barnedåb Barsel Beretning Bestilling Billedredigeringsprogram Birds Blog Award Blogdesign Bloggen Blogland Blogleg Blogrod Blogudfordring Butik Buzzador Bytte Bøger Børneliv Børneværelse Carpe Diem Change Away Cowboy Dagpleje Darlings Decotape Deer Det mystiske univers DIY Drømme Dymo Elefanter kom marcherende Elefantitis Elephant Love F for Får Fairy Familie Familien Fascination Flagranke Flet Forandring Forår Forårsrengøring Foto Fra start Fremtid Fund Færdige projekter der bare ligger Fødselsdag Får Gammel kending Gaver Genbrug. Barndom Give Away Giveaway Gravid Graziela Grønne fingre Hagesmække Hangtags Haven Hjemmefødsel Hjælp Hobby Hospital Hue Hus Husflid hvaderpåmenuen Hygge Hynde Hækle Højstol Ideer Instagram Japan Jersey Jul Julegaver Juleskibet Julesysler Juletravlhed Juniorsengetæppe Kill your darlings Kluns Knorrbouillon Kommode Krearummet Kreationer Kuffert Kylle Krylle Kyllinger Køkken Layout lillebror Loppefund Luftballon Lys lægebesøg Mad Makeover Mig Mobile Mormor sysler Mumi Nisser Nr 2 Oliver Om mig Oprydning Opskrifter Ord Overgangen barn til dreng Overlocker Overlocker vs Coverlocker Pakker Papir/tapet Pastelfarver Patchwork Perfektionisme Post Post DK Postmanden Prinsen kom til verden Produktion Pude Puf Punge Pyntekasser På stoffer Påske Rejsen over vandet Rensdyr Retro Retro slange Ræv Scrapbook Selvforkælelse Seng sengetøj Shopbiks Shopping Sjov Skråbånd Slyngevugge Smølfeamork Smølfer Snart 9 mdr gået Sne Sommer Spraymaling Status Stof Stofbutik Stofpakker til salg Stofsamling Stofønske Studio Suttekæde Suttesnorer Sygdom Sættekasse Så er bønderne kommet til storbyen Tanker Tapetsere Tigerdyret Trendsales Troldens værelse Troldeungen Træning Tyske katte Tænder Tæppe Tøjdyr Uddannelse Udfordring Uglepuder Ugler Uheldig USA Veet Velkommen indenfor Vi venter på storken Voksensengetæppe Vuggestue Værnepligten Webbutik Webshop Word Cloud Ynglings Ønske Øen