tirsdag den 10. januar 2012

Jeg roder..#

... Jeg er godt nok ved at gå kold i det her blog layout, overvejer snart kraftigt at få en udefra til at hjælpe mig. Synes jeg er gået helt i stå for ideer, men vil så gerne finde det helt rigtige, som passer lige til mig, og self hvor der indgår sommerfugle og hvid baggrund (self). Et layout som repræsentere mig, nogle der vil hjælpe?

Har prøvet mange forskellige layout, dette der er på nu, er det nyeste


Ja det er blevet til en del.. Og har ufattelig svært ved at bestemme mig...!! 

5 kommentarer:

 1. Jeg synes nr 4 fra oven er sej, men jeg er jo også vild med tjubang farver.

  SvarSlet
 2. Ja, den er også fin, men synes den høre julen til:)

  SvarSlet
 3. Jeg er helt klart mest til nummer 2, men synes alligevel, at der mangler noget... Men det er jo en smagssag, så vi andre kan jo ikke diktere, hvordan det skal ende med at se ud. Som du selv siger, så skal det jo repræsentere dig... og ikke os ;)
  Kh Line

  SvarSlet
 4. Jeg er vild med nr. 3.
  Den du bruger på label og kortet du sendte med stof pakkerne til mig :0) Er bare så glad for at du sendte så hurtigt til mig. Takker mange gange!
  Håber vi snart ses

  Knus

  SvarSlet
 5. Line: Ja, ikke? Sådan har jeg det nemlig os.. hehe.. Jeg må i tænke boks noget mere:)

  Rikke: Er også tosset med den, men kunne godt tænke mig nogle farver på.. Er på så typisk mig at hælde mest til enten lilla eller grøn;)
  Jamen self, stoler jo på dig og synes du skulle have en chance til at se pakkerne før du skulle opereres:)

  SvarSlet

Amio At rejse er at leve Bagværk Barnedåb Barsel Beretning Bestilling Billedredigeringsprogram Birds Blog Award Blogdesign Bloggen Blogland Blogleg Blogrod Blogudfordring Butik Buzzador Bytte Bøger Børneliv Børneværelse Carpe Diem Change Away Cowboy Dagpleje Darlings Decotape Deer Det mystiske univers DIY Drømme Dymo Elefanter kom marcherende Elefantitis Elephant Love F for Får Fairy Familie Familien Fascination Flagranke Flet Forandring Forår Forårsrengøring Foto Fra start Fremtid Fund Færdige projekter der bare ligger Fødselsdag Får Gammel kending Gaver Genbrug. Barndom Give Away Giveaway Gravid Graziela Grønne fingre Hagesmække Hangtags Haven Hjemmefødsel Hjælp Hobby Hospital Hue Hus Husflid hvaderpåmenuen Hygge Hynde Hækle Højstol Ideer Instagram Japan Jersey Jul Julegaver Juleskibet Julesysler Juletravlhed Juniorsengetæppe Kill your darlings Kluns Knorrbouillon Kommode Krearummet Kreationer Kuffert Kylle Krylle Kyllinger Køkken Layout lillebror Loppefund Luftballon Lys lægebesøg Mad Makeover Mig Mobile Mormor sysler Mumi Nisser Nr 2 Oliver Om mig Oprydning Opskrifter Ord Overgangen barn til dreng Overlocker Overlocker vs Coverlocker Pakker Papir/tapet Pastelfarver Patchwork Perfektionisme Post Post DK Postmanden Prinsen kom til verden Produktion Pude Puf Punge Pyntekasser På stoffer Påske Rejsen over vandet Rensdyr Retro Retro slange Ræv Scrapbook Selvforkælelse Seng sengetøj Shopbiks Shopping Sjov Skråbånd Slyngevugge Smølfeamork Smølfer Snart 9 mdr gået Sne Sommer Spraymaling Status Stof Stofbutik Stofpakker til salg Stofsamling Stofønske Studio Suttekæde Suttesnorer Sygdom Sættekasse Så er bønderne kommet til storbyen Tanker Tapetsere Tigerdyret Trendsales Troldens værelse Troldeungen Træning Tyske katte Tænder Tæppe Tøjdyr Uddannelse Udfordring Uglepuder Ugler Uheldig USA Veet Velkommen indenfor Vi venter på storken Voksensengetæppe Vuggestue Værnepligten Webbutik Webshop Word Cloud Ynglings Ønske Øen