onsdag den 4. januar 2012

Godt i gang...

Selvom det er hårdt at være alenemor fortiden (faren er på kursus i 4 mdr og kommer hjem i weekenderne) og med lille trold som har så forfærdelig ondt i gummerne, får jeg heldigvis lidt tid til mig selv i løbet af dagen når han tager sin eftermiddagslur på 2 1/2-4 timer (hvis jeg er heldig). Og de bliver brugt flittigt. Enten rengøring, vasketøjet (må virkelig indrømme at jeg er overrasket hvor meget tøj etc sådan en lille prut bruger - vasker sådan set næsten hver dag) eller kreativt. Må sige det er den sidste ting der er sjovest;) 
Jeg er begyndt at scrappe lidt (aner virkelig ikke hvad det hedder i flertal) og det er første gang jeg begiver mig ud i det. Men sjovt og hyggeligt er det. 

Her er det første billede til bogen jeg fik færdigt igår aftens da lillemanden var lagt i seng og indtil videre er jeg godt tilfreds. Det er således jeg længe har villet gå igang med projektet, men i takt med at der var en del drøn på her i julen samt det sidste halve år faktisk, har tiden ikke været til det.. Men bedre sent end aldrig, ikke..? Jeg begyndte at købe ind til dette projekt faktisk et år før han var planlagt, og på tidspunkt, vidste vi jo ikke om det blev en prins eller prinsesse, så ligger ind med en masse lyserød og lilla, sådan er det jo.. Måske bliver det jo en pige næste gang;) Man kan da have lov at håbe.. hehe..


Jeg først blevet færdig med denne flettede pung for en halv time siden, og den blev bedre end hvad jeg forstillede mig, for sagt synes jeg det at flette i plastik er noget biiiiib noget.. og især ikke sjovt at sy lynlås i dette. Der synes jeg meget bedre om papir som er lamineret. Nu mangler jeg bare at lave een endnu, og så håber jeg modtageren, bliver rigtig glad for dem:)


Og denne skønne sættekasse hus kom med posten i dag, har længe gerne villet begive mig ud med at lave sådan her een til min Trold. Synes de er så super fine dem som Kirkesjov laver, så tænkte jeg det må jeg da også kunne finde ud af...:) 

Fortsættelse følger ...


5 kommentarer:

 1. Vild med tasken/pungen :)

  Tapen er købt ved love2scrap.dk :)

  SvarSlet
 2. Tusind tak Jeanne:)

  SvarSlet
 3. Hvor ser det hele fint ud, den bog bliver da helt fantastisk ;)

  Og så fin en taske/pung - glæder mig allerede til du får tid til min, hi hi... tænker forresten du er meget bedre til at vurdere str end mig, havde bare tænkt der lige skulle vær plads til lidt mønter, et dankort og evt en lille lip-gloss :) er ca 10x14 helt galt? og mht farve, så tænke jeg den måske kun skal have 2 farver - årh er så dårlig til at beslutte mig, lilla/guld, Lilla/pink, eller chokoladebrun/lyserød, måske den sidste passer bedst til min brune lædertaske, og mig :)

  SvarSlet
 4. Hehe.. du er sød Karina;) Jamen jeg finder på noget så den matcher din lædertaske;) Jeg tror jeg lave den i samme str som min egen, nåede du at se den på juleskibet? Den tror ville være helt perfekt, også må jeg overraske dig med farverne;P hehe..

  Mange tak, synes også den er rigtig sjov at lave, men kan da godt se at jeg får et problem når jeg ikke har flere lommer i str 30x30. (der er kun i 10 stk i bogen) J Var nede i bog&idé i dag, hvor jeg købte den for nogle år siden, der havde de ikke nogen, men jeg kunne prøve at spørge i panduro, ja flot, det har vi jo ligesom ikke herover.... typisk...;P MEN skal til en 1 dagstur til kbh imorgen og shoppe, glæder mig...:D Skal helt sikkert i Søstrene Grene;O

  SvarSlet
 5. Jeg vil gerne prøve at høre inde i vores boghandel, hvis du ikke finder nogen i 30x30 i kbh ;) Er totalt misundelig over at du kommer i søstrene grene, DET ville jeg også gerne SNART.... desværre har jeg ingen penge lige pt, men måske jeg skulle køre en tur til Næstved når børnepengene gå ind, hvis ellers manden kan passe unger - ellers må jeg sætte dem af et par timer hos mormor, he he...

  Ja overrask mig gerne, selvom jeg tror den lyserøde/mørk chokoladebrune er den jeg hælder mest til - så ikke din på skibet, bare den ikke er meget større end de ca 10x15 :) Hvad skal du forresten have for at lave den? det har jeg slet ikke fået spurgt dig om, hmm!!!? Typisk mig!!!!

  SvarSlet

Amio At rejse er at leve Bagværk Barnedåb Barsel Beretning Bestilling Billedredigeringsprogram Birds Blog Award Blogdesign Bloggen Blogland Blogleg Blogrod Blogudfordring Butik Buzzador Bytte Bøger Børneliv Børneværelse Carpe Diem Change Away Cowboy Dagpleje Darlings Decotape Deer Det mystiske univers DIY Drømme Dymo Elefanter kom marcherende Elefantitis Elephant Love F for Får Fairy Familie Familien Fascination Flagranke Flet Forandring Forår Forårsrengøring Foto Fra start Fremtid Fund Færdige projekter der bare ligger Fødselsdag Får Gammel kending Gaver Genbrug. Barndom Give Away Giveaway Gravid Graziela Grønne fingre Hagesmække Hangtags Haven Hjemmefødsel Hjælp Hobby Hospital Hue Hus Husflid hvaderpåmenuen Hygge Hynde Hækle Højstol Ideer Instagram Japan Jersey Jul Julegaver Juleskibet Julesysler Juletravlhed Juniorsengetæppe Kill your darlings Kluns Knorrbouillon Kommode Krearummet Kreationer Kuffert Kylle Krylle Kyllinger Køkken Layout lillebror Loppefund Luftballon Lys lægebesøg Mad Makeover Mig Mobile Mormor sysler Mumi Nisser Nr 2 Oliver Om mig Oprydning Opskrifter Ord Overgangen barn til dreng Overlocker Overlocker vs Coverlocker Pakker Papir/tapet Pastelfarver Patchwork Perfektionisme Post Post DK Postmanden Prinsen kom til verden Produktion Pude Puf Punge Pyntekasser På stoffer Påske Rejsen over vandet Rensdyr Retro Retro slange Ræv Scrapbook Selvforkælelse Seng sengetøj Shopbiks Shopping Sjov Skråbånd Slyngevugge Smølfeamork Smølfer Snart 9 mdr gået Sne Sommer Spraymaling Status Stof Stofbutik Stofpakker til salg Stofsamling Stofønske Studio Suttekæde Suttesnorer Sygdom Sættekasse Så er bønderne kommet til storbyen Tanker Tapetsere Tigerdyret Trendsales Troldens værelse Troldeungen Træning Tyske katte Tænder Tæppe Tøjdyr Uddannelse Udfordring Uglepuder Ugler Uheldig USA Veet Velkommen indenfor Vi venter på storken Voksensengetæppe Vuggestue Værnepligten Webbutik Webshop Word Cloud Ynglings Ønske Øen