mandag den 2. januar 2012

For fuld omdrejninger...

... Med lidt mere ro på lillemandens tænder, er der igen blevet lidt tid og overskud til ar være lidt kreativ. Jeg fik af min mor en stak poser fra en forretning, som ønsker at jeg skal to wrapper punge til dem. Og de skal være lidt større end hvad jeg plejer at lave dem, det synes jeg kun lyder spændende. 


Der er blevet tegnet og klippet en masse stykker til at flette pungene af. 

Jeg må indrømme at jeg fortrakker at flette i gavepapir med tape frem for plastik. Synes det glider lidt nemmere og jeg kan ikke folde stykkerne som man kan med papiret, derfor tager det lidt længere tid. Men hyggeligt er det:)

Jeg har også fundet en masse ting frem på kreabordet så det flyder helt vildt i øjeblikket. 

Jeg skal nemlig igang med scrapbook. Jeg kunne godt tænke mig at lave en bog hvor Oliver bliver fulgt fra da han bliver født til nu. 
Egentlig havde jeg valgt mig en mindre bog, men så så jeg hvor mange billeder jeg havde fremkaldt mig og jeg opgraderede til 30x30 i stedet for.. 


Fortsættelse følger...

2 kommentarer:

 1. Hvor lyder det godt der er kommet lidt mere ro på lillemandens tænder, og glæder mig til at følge dit "lille" bogprojekt ;)

  Hyggeligt du er ved at flette - ønsker mig forresten en lille møntpung i det der flet i lilla, pink og evt en smule guld, kan det måske bestilles? ikke noget det haster, bare en lille hyggelig ting til lidt selvforkælelse :)

  SvarSlet
 2. Ja det er dejligt og især nu hvor manden er taget af sted på kursus i 4 mdr.. puha...

  Er også spændt på at se hvad det udvikler sig til, første gang jeg begiver mig ud i det.. hehe.. Synes det er lidt noget andet end et "almindeligt" album:)

  Det kan du tro;) Laver jeg gerne, MEN bliver nok om en mdr tid først:) Hvor bred ønsker du den? :) Du fortjener også selvforkælelse søde:) Og det skal der også være plads til nogle gange:)

  knus

  SvarSlet

Amio At rejse er at leve Bagværk Barnedåb Barsel Beretning Bestilling Billedredigeringsprogram Birds Blog Award Blogdesign Bloggen Blogland Blogleg Blogrod Blogudfordring Butik Buzzador Bytte Bøger Børneliv Børneværelse Carpe Diem Change Away Cowboy Dagpleje Darlings Decotape Deer Det mystiske univers DIY Drømme Dymo Elefanter kom marcherende Elefantitis Elephant Love F for Får Fairy Familie Familien Fascination Flagranke Flet Forandring Forår Forårsrengøring Foto Fra start Fremtid Fund Færdige projekter der bare ligger Fødselsdag Får Gammel kending Gaver Genbrug. Barndom Give Away Giveaway Gravid Graziela Grønne fingre Hagesmække Hangtags Haven Hjemmefødsel Hjælp Hobby Hospital Hue Hus Husflid hvaderpåmenuen Hygge Hynde Hækle Højstol Ideer Instagram Japan Jersey Jul Julegaver Juleskibet Julesysler Juletravlhed Juniorsengetæppe Kill your darlings Kluns Knorrbouillon Kommode Krearummet Kreationer Kuffert Kylle Krylle Kyllinger Køkken Layout lillebror Loppefund Luftballon Lys lægebesøg Mad Makeover Mig Mobile Mormor sysler Mumi Nisser Nr 2 Oliver Om mig Oprydning Opskrifter Ord Overgangen barn til dreng Overlocker Overlocker vs Coverlocker Pakker Papir/tapet Pastelfarver Patchwork Perfektionisme Post Post DK Postmanden Prinsen kom til verden Produktion Pude Puf Punge Pyntekasser På stoffer Påske Rejsen over vandet Rensdyr Retro Retro slange Ræv Scrapbook Selvforkælelse Seng sengetøj Shopbiks Shopping Sjov Skråbånd Slyngevugge Smølfeamork Smølfer Snart 9 mdr gået Sne Sommer Spraymaling Status Stof Stofbutik Stofpakker til salg Stofsamling Stofønske Studio Suttekæde Suttesnorer Sygdom Sættekasse Så er bønderne kommet til storbyen Tanker Tapetsere Tigerdyret Trendsales Troldens værelse Troldeungen Træning Tyske katte Tænder Tæppe Tøjdyr Uddannelse Udfordring Uglepuder Ugler Uheldig USA Veet Velkommen indenfor Vi venter på storken Voksensengetæppe Vuggestue Værnepligten Webbutik Webshop Word Cloud Ynglings Ønske Øen