torsdag den 26. januar 2012

Det gode ved Blogland..

  Det er så dejligt at vi kan hjælpe hinanden her i Blogland med råd og inspiration. For noget tid siden så jeg en rigtig fin puf inde hos Line hvor hun havde bygget den helt op fra bunden. Jeg blev forelsket, sådan een må jeg altså også kreere. Som Line også har ret, at give 400 kr for at få lavet noget i ønskede mål, er lidt peberet, hvis den så oveni det også skal betrækkes. Og da jeg bor på Bornholm, har jeg lidt svært ved at få fat i de gode ting over på den anden side af vandet, medmindre jeg handler via nettet og får det tilsendt, men efter hvad jeg kan så på "Skumhuset hjemmeside", gør de sig ikke i dette. Så måtte jeg i tænkeboks, og lur mig om jeg ikke var heldig i dag da jeg kom  ned i Netto og fandt denne Puf som min Troldeunge ligger på, kunne jeg betrække den om, så den kom med hjem:) Men tænker måske at forhøje den en smule, men det må jeg se på til den tid:) 


Trolden har godkendt den:D

"Her ligger man bare fantastisk mor"

  Endnu engang kom Line mig til hjælp, denne gang med et mønster til hynden til min snart færdige malet højstol, og hun har været så sød at tegne en rød cirkel om den model jeg skulle bruge, hvis jeg nu var i tvivl;) Tusind tak søde Line.. 


Blogland er fantastisk !!

11 kommentarer:

 1. åh ja, blogland er guld værd, mange af de ting jeg nu kaster mig ud ud, var aldrig sket uden inspiration og hjælp fra blogland - og især kan jeg konstatere at jeg nu ikke mere kan sy noget, uden at jeg på den ene eller anden måde har fingrene i stof eller andet fra blogland :)

  Så hyggeligt - fin puf forøvrigt, spændende at se hvad du finder på :)

  Kh Karina

  SvarSlet
 2. Det er nemlig rigtigt :) Dog har jeg altid kunne lide at sy, store galla kjoler og den kører, men der hvor jeg er nu, kan jeg også kun takke blogland for samt har hjulpet mig med at finde den sti jeg vil følge i fremtiden:) Så Blogland er fantastisk:)

  Mange tak, kunne heller ikke stå for den og Trolden er helt vild med den:D

  SvarSlet
 3. hihi netto er genial :p De har altid det man ikke vidste man manglede :p

  Jeg har nævnt dig i dagens indlæg :D så du må lige ligge en kommentar hvis du ikke ønsker at indgå ;)

  SvarSlet
 4. Jamen det er jo det Netto er, og ja som du selv skriver, de har lige de ting man ikke lige vidste man manglede;P

  Okay, lyder spændende, går jeg da lige ind og kigger på;)

  SvarSlet
 5. Hej :) skøn blog du har her!

  Fedt, at være heldig!! :) Især når du har brug for heldet :)

  Hvor mange stof og garnbutikker findes der på Bornholm??

  God weekend!

  Kh. Jenny

  SvarSlet
 6. Hej Jenny:)

  Velkommen til og mange tak:D

  Jamen det er jo det, og det må man sige jeg har, sparer i hvert fald portoen;) Uh, ikke mange. Mange af dem er desværre gået konkurs, og dem der er tilbage synes jeg ofte tager overpriser.... Men sådan er det jo at bo på en lille ø:)

  SvarSlet
 7. Hey ;o)
  Det er første gang jeg besøger din blog, og lå straks mærke til billederne din søn - åh gud hvor er han skøn!!!

  Xoxo
  Sabrina,
  sabbywood.com

  SvarSlet
 8. Du er mere end velkommen Sabrina:)

  Han er også bare en lille charmetrold, og jeg tror han vil knuse mange pigehjerter når han bliver ældre med det smil;)

  SvarSlet
 9. Jeg var så heldig, forleden at få en blogaward, fra Lone der har bloggen
  http://kreativitetogmopper.blogspot.com/

  Denne blog award skal gives til 5 bloggere med under 100 fastelæsere, som du syntes fortjener den.

  Dernæst skal du på din blog skrive, at du har modtaget den af mig. Billedet kan du kopiere fra min blog:
  http://muabi.dk

  Hvis ikke, vil jeg stadig gerne have lov at nominere dig

  Hilsner fra Elisabeth

  SvarSlet
 10. Hvor er du altså sød Elisabeth:) Bliver helt rørt:)

  SvarSlet
 11. Og du skal også have tillykke:) Jeg vil gøre et forsøg også at finde fem:)

  SvarSlet

Amio At rejse er at leve Bagværk Barnedåb Barsel Beretning Bestilling Billedredigeringsprogram Birds Blog Award Blogdesign Bloggen Blogland Blogleg Blogrod Blogudfordring Butik Buzzador Bytte Bøger Børneliv Børneværelse Carpe Diem Change Away Cowboy Dagpleje Darlings Decotape Deer Det mystiske univers DIY Drømme Dymo Elefanter kom marcherende Elefantitis Elephant Love F for Får Fairy Familie Familien Fascination Flagranke Flet Forandring Forår Forårsrengøring Foto Fra start Fremtid Fund Færdige projekter der bare ligger Fødselsdag Får Gammel kending Gaver Genbrug. Barndom Give Away Giveaway Gravid Graziela Grønne fingre Hagesmække Hangtags Haven Hjemmefødsel Hjælp Hobby Hospital Hue Hus Husflid hvaderpåmenuen Hygge Hynde Hækle Højstol Ideer Instagram Japan Jersey Jul Julegaver Juleskibet Julesysler Juletravlhed Juniorsengetæppe Kill your darlings Kluns Knorrbouillon Kommode Krearummet Kreationer Kuffert Kylle Krylle Kyllinger Køkken Layout lillebror Loppefund Luftballon Lys lægebesøg Mad Makeover Mig Mobile Mormor sysler Mumi Nisser Nr 2 Oliver Om mig Oprydning Opskrifter Ord Overgangen barn til dreng Overlocker Overlocker vs Coverlocker Pakker Papir/tapet Pastelfarver Patchwork Perfektionisme Post Post DK Postmanden Prinsen kom til verden Produktion Pude Puf Punge Pyntekasser På stoffer Påske Rejsen over vandet Rensdyr Retro Retro slange Ræv Scrapbook Selvforkælelse Seng sengetøj Shopbiks Shopping Sjov Skråbånd Slyngevugge Smølfeamork Smølfer Snart 9 mdr gået Sne Sommer Spraymaling Status Stof Stofbutik Stofpakker til salg Stofsamling Stofønske Studio Suttekæde Suttesnorer Sygdom Sættekasse Så er bønderne kommet til storbyen Tanker Tapetsere Tigerdyret Trendsales Troldens værelse Troldeungen Træning Tyske katte Tænder Tæppe Tøjdyr Uddannelse Udfordring Uglepuder Ugler Uheldig USA Veet Velkommen indenfor Vi venter på storken Voksensengetæppe Vuggestue Værnepligten Webbutik Webshop Word Cloud Ynglings Ønske Øen