tirsdag den 24. januar 2012

Hård uge og dumme bisser..

   Jeg er så udmattet, siden fredag i sidste uge, har jeg måttet op 4-8 gange om natten pga troldens bisser driller så tårerne triller.. Specielt i nat, var det især hårdt. Jeg måtte endnu engang op kl 3, hvor trolden bare græd og græd, sulten var han ikke, tør numse havde han.. Puha.. Og han ville bare ikke falde i søvn igen, så det endte med jeg faldt i søvn i stolen med ham på armen.. Det lille pus altså.. 
  Hvorfor skal de gummer gøre så ondt, synes jeg har prøvet alt og der ikke rigtig noget der hjælper... Håber snart de lige tager en pause så vi alle kan få noget søvn, der er ikke meget overskud i dagtimerne også når han heller ikke vil tage sig nogle ordenlige lurer, men kun på 15-30 min, ja så når jeg endelig får lagt mig og lukket øjnene, er han vågen igen.. 


En rigtig træt troldeunge 

Endelig får vi sne, som bliver liggende:) Dog håber jeg IKKE at der kommer i samme mængde som sidste år... !


OBS har haft problemer at der har været virus på min blog, pga jeg havde Birdy and I på min blogroll, men problemet er løst nu, så hvis du har hende på din, slet hende fra din blogroll, det løser virusproblemet...:) 

8 kommentarer:

 1. Anonym1/25/2012

  Hej min skat
  Det er et godt billed af vores trætte dreng du har taget.
  Jeg elsker dig, glæder mig til at komme hjem til jer på fredag :-*

  SvarSlet
 2. Jeg tænker to ting:
  1. Er du begyndt at give ham fast føde, for det har hjulpet på mine unger, når de har været vågne mange gange/kun sovet kort tid?
  2. Hvis du ammer ham, har du så prøvet at ligge ned (og sove) med ham?

  Knus Laila

  SvarSlet
 3. Hej Laila..

  Ja han får fast føde to gange om dagen: frokost og aftensmad.. Frokost kan enten være frugt eller grøntsagsmos, aften er det hirsegrød eller risgrød med frugtmos, så det burde ligge en god bund?

  Jeg giver ham flaske...

  Så er fuldstændig sluppet op for ideer, men må prøve at høre med lægen imorgen, eller kan man spørge tandlægen?

  SvarSlet
 4. Det er jo ikke så meget at han ikke vil sove søde Laila, men det er tænderne som driller..

  SvarSlet
 5. årh søde du, har så ondt af dig - det er så latterligt hårdt når man ikke får sin søvn, og så oveni bekymrer sig for sit lille pus - og så er du endda alene med ham det meste af tiden lige for tiden.

  Men sikke en sød besked fra manden din, øverst - bliver helt rørt :)

  Ville sådan ønske jeg havde mirakel ideen til dig, der kunne løse hans tandproblemer, men vi har vist været omkring det hele via sms ;)

  men skønne billeder - glæder mig til at se guldklumpen rigtigt, når du kommer og besøger os :)

  Kh Karina

  SvarSlet
 6. ps. og hvor er den blog blevet fin forresten, er vild med din header :)

  SvarSlet
 7. Jeg regnede også med, at du nok havde prøvet det meste, men jeg har ikke selv prøvet at have børn, der har været meget generet af tandfrembrud, men oplevet ændring i søvnrytme/humør pga. mangel på mere "krudt" i maden, så det er derfor, jeg spørger ;-)

  Har du prøvet at snakke med din sundhedsplejerske, for de plejer at have mange gode tips i ærmet (det har du sikkert...)?

  SvarSlet
 8. Karina: Tak søde, ja det må man sige, det virkelig er. Man bliver så hurtig sårbar og hidsig..

  Han er fantastisk:)

  Ja, også jeg, hvorfor har du ikke det Karina;) hehe.. Jeg ringer til lægen i dag og høre hvordan og hvorledes, om der mere jeg kan prøve, end det jeg allerede har været igennem...

  Glæder mig godt nok også meget til at komme over og besøge dig, men tror det desværre det kun bliver i marts, da feb er næsten helt booket - manden har lige ferie i to uger samt sundplejersken kommer på besøg + mødregrp.. puha.. Men så bliver vi også nødt til at fastlægge en dato, så jeg kan bestille billetter samt sparer op;P

  Er også helt tosset med den, men må indrømme jeg har fået en udefra til at hjælpe mig, da overskuet og ideerne ikke er der for tiden, også kørte jeg træt i det:) Men dygtig er hun:)

  Laila: Det er helt fint du spør´, men af det han får skulle der jo meget gerne være "krudt" nok i maden da især aftensmåltidet er jo de rene fiber:) Og det mætter jo rigtig godt.. + han napser en flaske (200 ml) bagefter, så ved virkelig ikke hvad jeg mere kan gøre, man skal jo også passe på, de små størrelser, er jo ikke helt veludviklet endnu, så må hellere vente med proppe flere fastfødemåltider ind til han bliver det ældre..

  Jeg er ikke så meget for at spørge hende, synes hendes holdning til de ting er lidt langt ude, da jeg ville på flaske eks. kom med de alle de ulemper, hun kunne finde på, også sidder man der som første gangsmor med et barn der er hundesulten og vil så gerne amme, men der ikke er mælk nok. Derfor gør jeg nu hvad jeg selv føler for med hjælp fra Karina med en masse råd som jeg har taget til mig:)

  Tak for I er så søde og bekymrede for min lille trold:D

  SvarSlet

Amio At rejse er at leve Bagværk Barnedåb Barsel Beretning Bestilling Billedredigeringsprogram Birds Blog Award Blogdesign Bloggen Blogland Blogleg Blogrod Blogudfordring Butik Buzzador Bytte Bøger Børneliv Børneværelse Carpe Diem Change Away Cowboy Dagpleje Darlings Decotape Deer Det mystiske univers DIY Drømme Dymo Elefanter kom marcherende Elefantitis Elephant Love F for Får Fairy Familie Familien Fascination Flagranke Flet Forandring Forår Forårsrengøring Foto Fra start Fremtid Fund Færdige projekter der bare ligger Fødselsdag Får Gammel kending Gaver Genbrug. Barndom Give Away Giveaway Gravid Graziela Grønne fingre Hagesmække Hangtags Haven Hjemmefødsel Hjælp Hobby Hospital Hue Hus Husflid hvaderpåmenuen Hygge Hynde Hækle Højstol Ideer Instagram Japan Jersey Jul Julegaver Juleskibet Julesysler Juletravlhed Juniorsengetæppe Kill your darlings Kluns Knorrbouillon Kommode Krearummet Kreationer Kuffert Kylle Krylle Kyllinger Køkken Layout lillebror Loppefund Luftballon Lys lægebesøg Mad Makeover Mig Mobile Mormor sysler Mumi Nisser Nr 2 Oliver Om mig Oprydning Opskrifter Ord Overgangen barn til dreng Overlocker Overlocker vs Coverlocker Pakker Papir/tapet Pastelfarver Patchwork Perfektionisme Post Post DK Postmanden Prinsen kom til verden Produktion Pude Puf Punge Pyntekasser På stoffer Påske Rejsen over vandet Rensdyr Retro Retro slange Ræv Scrapbook Selvforkælelse Seng sengetøj Shopbiks Shopping Sjov Skråbånd Slyngevugge Smølfeamork Smølfer Snart 9 mdr gået Sne Sommer Spraymaling Status Stof Stofbutik Stofpakker til salg Stofsamling Stofønske Studio Suttekæde Suttesnorer Sygdom Sættekasse Så er bønderne kommet til storbyen Tanker Tapetsere Tigerdyret Trendsales Troldens værelse Troldeungen Træning Tyske katte Tænder Tæppe Tøjdyr Uddannelse Udfordring Uglepuder Ugler Uheldig USA Veet Velkommen indenfor Vi venter på storken Voksensengetæppe Vuggestue Værnepligten Webbutik Webshop Word Cloud Ynglings Ønske Øen