søndag den 15. januar 2012

Fletterier..

  Efter to ugers flet, er jeg endelig blevet færdig med min bestilling på to wrapperpunge. Det første gang jeg laver dem i en større str (normalt laver jeg dem i 10x15 cm). Denne er næsten det dobbelte.. Jeg lavede dem ud af de plastik poser som jeg viste frem sidste gang.. Fine er de blevet, og den sidste gik lidt nemmere end den første jeg lavede... Men er resultatet af de to.. Håber modtagerne tager godt imod dem..:) 


7 kommentarer:

 1. Hvor er de blevet fine - tror ikke, at jeg havde tålmodighed til sådan noget pillearbejde ;-)

  Synes stadig, at du roder lidt på bloggen, hvad er der sket med dit "slogan" og sommerfuglene (det var ellers så fint)?

  SvarSlet
 2. Det tager også sin tid, men er rigtig hyggeligt at have mellem hænderne når man glor tv;) hehe..

  Ja, jeg ved det godt, kan sku´ikke rigtig finde ud af hvad jeg vil;) Tænker måske også at vende tilbage til mine lilla sommerfugle, dem har jo overalt på adresselabels og visitkort, så måske;)

  Hvordan går det med elefanterne? Er de landet hos dig endnu? Jeg sendte dem dagen efter jeg modtog fra Line, torsdag tror jeg det var de kom afsted til dig (synes alle dagene flyder sammen når man går hjemme med Trolden)..

  SvarSlet
 3. hvor er de fine ;) skal selv i gang med, en af kaffe poser :p
  Tak for din kommentar hos mig ;) Hyggelig blog du har dig!!

  ps. du kan jo også strikke dig en lampe - hvis det kun er hækling du har problemer med ;) ellers er youtube, for dig der gerne vil lære mere ;)

  SvarSlet
 4. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 5. Hehe, dem har jeg også lavet en del af:) Overvejer snart at tage mig sammen til at flette en kurv;)

  Mange tak, lige over.. Meget inspirerende;D

  Hehe, ja strikke kan jeg heller ikke, virkelig sørgeligt.. Må snart tage at lære både hækle og stikke, har endnu købt bøgerne "strikkeskolen" og "hækleskolen", men endnu ikke fået kigget i dem.. hehe..
  Ja bruger også youtube en del, sådan jeg lærte at flette, det er nu genialt det youtube;)

  SvarSlet
 6. JA man kan virkeligt udvide sin horisont gennem youtube :p
  Ja jeg overvejede også om, jeg skulle prøve kræfter med en kurv... men tror bare ikke, jeg har nok kaffeposer... hmm må overvejes .p

  SvarSlet
 7. Det kan man helt sikkert:)

  Du må finde dig nogle kaffeglade mennesker og få poserne af dem, sådan gør jeg da jeg ikke drikker kaffe;P hehe

  SvarSlet

Amio At rejse er at leve Bagværk Barnedåb Barsel Beretning Bestilling Billedredigeringsprogram Birds Blog Award Blogdesign Bloggen Blogland Blogleg Blogrod Blogudfordring Butik Buzzador Bytte Bøger Børneliv Børneværelse Carpe Diem Change Away Cowboy Dagpleje Darlings Decotape Deer Det mystiske univers DIY Drømme Dymo Elefanter kom marcherende Elefantitis Elephant Love F for Får Fairy Familie Familien Fascination Flagranke Flet Forandring Forår Forårsrengøring Foto Fra start Fremtid Fund Færdige projekter der bare ligger Fødselsdag Får Gammel kending Gaver Genbrug. Barndom Give Away Giveaway Gravid Graziela Grønne fingre Hagesmække Hangtags Haven Hjemmefødsel Hjælp Hobby Hospital Hue Hus Husflid hvaderpåmenuen Hygge Hynde Hækle Højstol Ideer Instagram Japan Jersey Jul Julegaver Juleskibet Julesysler Juletravlhed Juniorsengetæppe Kill your darlings Kluns Knorrbouillon Kommode Krearummet Kreationer Kuffert Kylle Krylle Kyllinger Køkken Layout lillebror Loppefund Luftballon Lys lægebesøg Mad Makeover Mig Mobile Mormor sysler Mumi Nisser Nr 2 Oliver Om mig Oprydning Opskrifter Ord Overgangen barn til dreng Overlocker Overlocker vs Coverlocker Pakker Papir/tapet Pastelfarver Patchwork Perfektionisme Post Post DK Postmanden Prinsen kom til verden Produktion Pude Puf Punge Pyntekasser På stoffer Påske Rejsen over vandet Rensdyr Retro Retro slange Ræv Scrapbook Selvforkælelse Seng sengetøj Shopbiks Shopping Sjov Skråbånd Slyngevugge Smølfeamork Smølfer Snart 9 mdr gået Sne Sommer Spraymaling Status Stof Stofbutik Stofpakker til salg Stofsamling Stofønske Studio Suttekæde Suttesnorer Sygdom Sættekasse Så er bønderne kommet til storbyen Tanker Tapetsere Tigerdyret Trendsales Troldens værelse Troldeungen Træning Tyske katte Tænder Tæppe Tøjdyr Uddannelse Udfordring Uglepuder Ugler Uheldig USA Veet Velkommen indenfor Vi venter på storken Voksensengetæppe Vuggestue Værnepligten Webbutik Webshop Word Cloud Ynglings Ønske Øen