torsdag den 12. januar 2012

Endelig kom de...!

I dag kom postbudet med en dejlig overraskelse.. Skønne flotte farver, tror dem jeg deler med, bliver ligeså glad som jeg er nu når de modtager deres del;) Nu skal mine stykker bare vaskes, så de er klar til brug:)

8 kommentarer:

 1. Uhh hvor ser de fine ud, glæder mig helt vildt til at finde dem i min postkasse også ;)

  SvarSlet
 2. Kan jeg godt forstå:)

  Skriver lige en sms:)

  SvarSlet
 3. Nøj, de ser fine ud - glæder mig også rigtig meget til at få mine gule elefanter :-)

  SvarSlet
 4. Jeg sender dem afsted til dig imorgen:) De er så skønne.. og fed gul farve:)

  SvarSlet
 5. Hvor får I fat på det elefantstof henne? Jeg kunne godt tænke mig at finde sådan noget, men jeg har ikke kunnet finde det nogen steder endnu!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Birgitte..

   Det var desværre ene gangs fornøjelse tilbage i dec mdr sidste år. Nordisk Tekstil har potent på motivet af elefanterne, så det er ikke tilladt at trykke det selv og sælge videre af det.. Men har du set NT, har begyndt at producere dem igen i fire farver: lilla, brun, gul og blå? Dog ikke efter de originale.. Men søde er de nu:)

   Ellers prøv på Trendsales, der kommer de originale til salgs sommetider, dog til sindsyge priser..

   Held og lykke i din søgen..

   Vh Mia

   Slet
  2. Ja, jeg har set et pudebetræk engang til helt sindssyg pris! Øv at man ikke kan købe det mere, de er ret søde de elefanter :-) Jeg har godt set de nye sengesæt, men jeg kan bedre lide de gamle elefanter.

   Slet
  3. Det er rigtig øv...Jeg er også ved at mangle igen snart, bruger det rigtig ofte mine tæpper:)

   Det er de i hvert fald.. Må indrømme, jeg også er meget mere til det gamle motiv, hvor de har stødtænder og "tæer" :)

   Slet

Amio At rejse er at leve Bagværk Barnedåb Barsel Beretning Bestilling Billedredigeringsprogram Birds Blog Award Blogdesign Bloggen Blogland Blogleg Blogrod Blogudfordring Butik Buzzador Bytte Bøger Børneliv Børneværelse Carpe Diem Change Away Cowboy Dagpleje Darlings Decotape Deer Det mystiske univers DIY Drømme Dymo Elefanter kom marcherende Elefantitis Elephant Love F for Får Fairy Familie Familien Fascination Flagranke Flet Forandring Forår Forårsrengøring Foto Fra start Fremtid Fund Færdige projekter der bare ligger Fødselsdag Får Gammel kending Gaver Genbrug. Barndom Give Away Giveaway Gravid Graziela Grønne fingre Hagesmække Hangtags Haven Hjemmefødsel Hjælp Hobby Hospital Hue Hus Husflid hvaderpåmenuen Hygge Hynde Hækle Højstol Ideer Instagram Japan Jersey Jul Julegaver Juleskibet Julesysler Juletravlhed Juniorsengetæppe Kill your darlings Kluns Knorrbouillon Kommode Krearummet Kreationer Kuffert Kylle Krylle Kyllinger Køkken Layout lillebror Loppefund Luftballon Lys lægebesøg Mad Makeover Mig Mobile Mormor sysler Mumi Nisser Nr 2 Oliver Om mig Oprydning Opskrifter Ord Overgangen barn til dreng Overlocker Overlocker vs Coverlocker Pakker Papir/tapet Pastelfarver Patchwork Perfektionisme Post Post DK Postmanden Prinsen kom til verden Produktion Pude Puf Punge Pyntekasser På stoffer Påske Rejsen over vandet Rensdyr Retro Retro slange Ræv Scrapbook Selvforkælelse Seng sengetøj Shopbiks Shopping Sjov Skråbånd Slyngevugge Smølfeamork Smølfer Snart 9 mdr gået Sne Sommer Spraymaling Status Stof Stofbutik Stofpakker til salg Stofsamling Stofønske Studio Suttekæde Suttesnorer Sygdom Sættekasse Så er bønderne kommet til storbyen Tanker Tapetsere Tigerdyret Trendsales Troldens værelse Troldeungen Træning Tyske katte Tænder Tæppe Tøjdyr Uddannelse Udfordring Uglepuder Ugler Uheldig USA Veet Velkommen indenfor Vi venter på storken Voksensengetæppe Vuggestue Værnepligten Webbutik Webshop Word Cloud Ynglings Ønske Øen