torsdag den 1. december 2011

Så er det snart J U L !!!


Jeg faldt lige over den "Jule blogchallence" inde på  barbarassyslerier, det kunne være hyggeligt at være med:)

Kan næsten ikke forstå at det allerede er 1. dec. Uhh hvor har jeg dog glædet mig. Julen er en mine ynglings højtider. Pynte op, bage, julesysler, julekalender og give gaver til at glæde andre:) Dejlig mdr:D

1 dec, lyder jo på at at fremvise Julepynt. Dog har jeg ikke det store, men har da lidt;) Hjemme hos min mor, er det en stor passion for hende at pynte op til enten Jul eller påske, ligeså snart man træder ind af døren, kommer der store indtryk af en masse julepynt og julefarver og Engle. (Min mor, elsker engle - hænger der næsten året rundt, men de titter rigtig frem ved juletid).

 Vores fine kalenderlys dekoration som min kære mormor har kreeret til os i år:)

 Adventspakke fra svigerfamilen - super fin, nænner virkelig ikke brænde ham:)

 Har 2 stk af disse, synes de er så søde:)

 Lidt guld engle på hylderne sammen med alt det andet krims krams der står:)

 Lækker lanterne hvor julemandens kane samt rensdyr snorer rundt når lyset brændes.

 Også en adventsgave fra svigerfamilen. Så lækker en julemand;) Er helt tosset med huen går ned på den måde..

 Mine lysestager i vinduer i sort metal, synes de er så super fine...

Min elskede troldegren, har fået lidt julepynt, og så er der self sneget sig en ugle eller to ind også;)

 "God Jul" bogstaverne var jeg så heldig at få af min svigerfamile, havde forelsket mig i dem da jeg var i Sverige på besøg, men fik ikke købt dem, også får vi dem i gave, de er da bare for herlige<33

 Den flotte stjerne som pryder køkkenvinduet sammen med alle mine orkideer:)

Uldenglen der passer på os:)

Det var lidt af mit julepynt jeg har herhjemme. Jeg sigter lidt efter at få mere på et tidspunkt, har især forelsket mit i noget akryljulepynt, som jeg så herinde i blogland igår, som forestiller iskrystaller og stjerner. Super flotte. Det vil jeg gerne have fat i:)

Håber at flere vil tage imod udfordringen:) God Jul til jer alle sammen..

2 kommentarer:

Amio At rejse er at leve Bagværk Barnedåb Barsel Beretning Bestilling Billedredigeringsprogram Birds Blog Award Blogdesign Bloggen Blogland Blogleg Blogrod Blogudfordring Butik Buzzador Bytte Bøger Børneliv Børneværelse Carpe Diem Change Away Cowboy Dagpleje Darlings Decotape Deer Det mystiske univers DIY Drømme Dymo Elefanter kom marcherende Elefantitis Elephant Love F for Får Fairy Familie Familien Fascination Flagranke Flet Forandring Forår Forårsrengøring Foto Fra start Fremtid Fund Færdige projekter der bare ligger Fødselsdag Får Gammel kending Gaver Genbrug. Barndom Give Away Giveaway Gravid Graziela Grønne fingre Hagesmække Hangtags Haven Hjemmefødsel Hjælp Hobby Hospital Hue Hus Husflid hvaderpåmenuen Hygge Hynde Hækle Højstol Ideer Instagram Japan Jersey Jul Julegaver Juleskibet Julesysler Juletravlhed Juniorsengetæppe Kill your darlings Kluns Knorrbouillon Kommode Krearummet Kreationer Kuffert Kylle Krylle Kyllinger Køkken Layout lillebror Loppefund Luftballon Lys lægebesøg Mad Makeover Mig Mobile Mormor sysler Mumi Nisser Nr 2 Oliver Om mig Oprydning Opskrifter Ord Overgangen barn til dreng Overlocker Overlocker vs Coverlocker Pakker Papir/tapet Pastelfarver Patchwork Perfektionisme Post Post DK Postmanden Prinsen kom til verden Produktion Pude Puf Punge Pyntekasser På stoffer Påske Rejsen over vandet Rensdyr Retro Retro slange Ræv Scrapbook Selvforkælelse Seng sengetøj Shopbiks Shopping Sjov Skråbånd Slyngevugge Smølfeamork Smølfer Snart 9 mdr gået Sne Sommer Spraymaling Status Stof Stofbutik Stofpakker til salg Stofsamling Stofønske Studio Suttekæde Suttesnorer Sygdom Sættekasse Så er bønderne kommet til storbyen Tanker Tapetsere Tigerdyret Trendsales Troldens værelse Troldeungen Træning Tyske katte Tænder Tæppe Tøjdyr Uddannelse Udfordring Uglepuder Ugler Uheldig USA Veet Velkommen indenfor Vi venter på storken Voksensengetæppe Vuggestue Værnepligten Webbutik Webshop Word Cloud Ynglings Ønske Øen