tirsdag den 6. december 2011

Julegaver..

  Jeg er så småt gået igang med julegaverne herhjemme. Mange af dem bliver hjemmelavet, da pengene er små i år. Men det er jo også godt nok, synes der er lagt mere i gaven når den er lavet af hånden, der er lagt mere sjæl i det:)

  Jeg må hellere lige advarer min svigermor her, så kære svigermor hvis du kigger med, gå ikke videre ned i indlægget;)

 Jeg fandt disse flotte julepynt inde på Fornuft, faldt pladask for dem:) Så dem måtte jeg eje nogle pr stykker af, selvom de er lidt peberet, men flotte er de....  Jeg har tænkt mig at lave et tæppe til svigermor, i grøn og blå nuancer samt med elefanter og køer som hun er helt tosset med:) Håber hun bliver glad for det. Er nemlig nået af et projekt. Har klippet 224 lapper a´12x12 cm .. Fik også lidt det flotte Blafre med blå elefanter ind også.. Synes sammensætningen er blevet okay, men kender mig selv, ændre garanteret på det indtil jeg er tilfreds;) Har dog lidt brug for hjælp, da det er mit første tæppe ever, hvordan gør jeg med kanterne?  Der skal jo self være en bagside samt mellemstykke som er foret, men hvordan gør jeg med kanterne/enderne, så det bliver pænt? Synes skråbånd ville være malplaceret til sådan et stort tæppe. Nogen der har nogle ideer?


3 kommentarer:

 1. Hvis du bruger en ensfarvet bagside, kan du med fordel lave en ydre kant af bagside-stoffet ...
  hvis du har brug for et foto så sig til, både min datter FrøkenTina og jeg lavede patchworktæpper for et par år siden, desværre før jeg begyndte at fotografere mine projekter, men det kan jo nås endnu :)

  SvarSlet
 2. Hvis du laver en kant af bagside stoffet på alle fire sider, syr foret fast på vrang siden af forstykket, og så til sidst ret mod ret og vender, med en åbning på en af siderne, lige nok til at du kan trække igennem, bliver det pænt.

  Kan skaffe dig et foto ... syede til barnebarnet for et par år siden.

  SvarSlet
 3. Hej Pia...

  Må du meget gerne.. du kan få min mail her:) miameyland@gmail.com

  Jeg tænkte på, hvad jeg gjorde da du skulle fore det med et mellemstykke? Jeg kunne godt tænke mig at det skulle være dejligt, tykt og varmt...

  Mange tak for hjælpen...

  Vh Mia

  SvarSlet

Amio At rejse er at leve Bagværk Barnedåb Barsel Beretning Bestilling Billedredigeringsprogram Birds Blog Award Blogdesign Bloggen Blogland Blogleg Blogrod Blogudfordring Butik Buzzador Bytte Bøger Børneliv Børneværelse Carpe Diem Change Away Cowboy Dagpleje Darlings Decotape Deer Det mystiske univers DIY Drømme Dymo Elefanter kom marcherende Elefantitis Elephant Love F for Får Fairy Familie Familien Fascination Flagranke Flet Forandring Forår Forårsrengøring Foto Fra start Fremtid Fund Færdige projekter der bare ligger Fødselsdag Får Gammel kending Gaver Genbrug. Barndom Give Away Giveaway Gravid Graziela Grønne fingre Hagesmække Hangtags Haven Hjemmefødsel Hjælp Hobby Hospital Hue Hus Husflid hvaderpåmenuen Hygge Hynde Hækle Højstol Ideer Instagram Japan Jersey Jul Julegaver Juleskibet Julesysler Juletravlhed Juniorsengetæppe Kill your darlings Kluns Knorrbouillon Kommode Krearummet Kreationer Kuffert Kylle Krylle Kyllinger Køkken Layout lillebror Loppefund Luftballon Lys lægebesøg Mad Makeover Mig Mobile Mormor sysler Mumi Nisser Nr 2 Oliver Om mig Oprydning Opskrifter Ord Overgangen barn til dreng Overlocker Overlocker vs Coverlocker Pakker Papir/tapet Pastelfarver Patchwork Perfektionisme Post Post DK Postmanden Prinsen kom til verden Produktion Pude Puf Punge Pyntekasser På stoffer Påske Rejsen over vandet Rensdyr Retro Retro slange Ræv Scrapbook Selvforkælelse Seng sengetøj Shopbiks Shopping Sjov Skråbånd Slyngevugge Smølfeamork Smølfer Snart 9 mdr gået Sne Sommer Spraymaling Status Stof Stofbutik Stofpakker til salg Stofsamling Stofønske Studio Suttekæde Suttesnorer Sygdom Sættekasse Så er bønderne kommet til storbyen Tanker Tapetsere Tigerdyret Trendsales Troldens værelse Troldeungen Træning Tyske katte Tænder Tæppe Tøjdyr Uddannelse Udfordring Uglepuder Ugler Uheldig USA Veet Velkommen indenfor Vi venter på storken Voksensengetæppe Vuggestue Værnepligten Webbutik Webshop Word Cloud Ynglings Ønske Øen