torsdag den 22. december 2011

Julegaver #2

Så fik jeg syet/lavet de sidste julegaver, også på et hængende hår må man sige:)

Her er de to uden tøj

Og nu med tøj, synd det er så dårligt billede:( lilla er mere kraftig samt bånd og kjolens overdel er blomstret med lilla og gule blomster:)

Rigtig god jul derude. 

6 kommentarer:

 1. Jeg er super imponeret! Jeg ville gerne kaste mig ud i en elefant i retro stof, men skal lige have fat i et godt mønster, og så bliver det altså ikke julegaver, for det kan jeg da overhovedet ikke nå. Imponeret... endnu engang :)

  Kh Line

  Ps. Det der snevejr (tror jeg nok) du har lagt på din blog, virker ikke... Der er bare en statusbar i bunden af siden, der står og opdaterer og rykker.. Jeg har html til et snevejr, der virker, hvis du vil have det - bare send mig en mail ;)

  SvarSlet
 2. Hvor du sød Line, mange tak:) sjovt du nævner det med elefanten der. Jeg kiggede netop på en af mine mønstre som jeg har samlet sammen i årens løb, og der har jeg netop en sådan elefant der, sådan en rigtig bamse, ikke den type som jeg har set mange laver herinde, bl.a Mama Lola. Men de er da også søde, men på hver sin måde:) tænker det måske er noget af det næste jeg vil lave, så må du lige følge med på min blog;)

  Uhh.. Vil jeg meget gerne, for det vil ikke som jeg vil;)

  Rigtig god jul..

  Vh Mia

  SvarSlet
 3. Åh nej altså - hvor er de blevet skønne - er helt vild med dem - din mor bliver da oven ud lykkelig for dem når hun får dem :) Så fine altså!!!


  Og rigtig god jul søde, til dig og din familie ;)

  SvarSlet
 4. Tak Karina:) Det håber jeg også at hun gør;)

  Også rigtig god jul til dig og dine kære:) Vi snakkes nok kun ved i det nye år, så må du have et rigtig godt nytår også:)

  SvarSlet
 5. Hvor er de skønne, er helt misundelig .Fantasttiske julegaver du har fremstillet. Ønsker jer alle en skøn jul og hils din familie og ønsk dem en glædelig jul fra Kaj og mig. Knus Randi

  SvarSlet
 6. Hej Moster Randi:)

  Mange tak, håber også modtagerne bliver glade for dem:)
  Og min lille familie ønsker også jer og Anders en rigtig god jul og det vil vi gøre, mange tak..

  Vi ses i det nye år til sommer:)

  Glædelig jul samt et godt nytår ..

  Knus herfra Bornholm

  SvarSlet

Amio At rejse er at leve Bagværk Barnedåb Barsel Beretning Bestilling Billedredigeringsprogram Birds Blog Award Blogdesign Bloggen Blogland Blogleg Blogrod Blogudfordring Butik Buzzador Bytte Bøger Børneliv Børneværelse Carpe Diem Change Away Cowboy Dagpleje Darlings Decotape Deer Det mystiske univers DIY Drømme Dymo Elefanter kom marcherende Elefantitis Elephant Love F for Får Fairy Familie Familien Fascination Flagranke Flet Forandring Forår Forårsrengøring Foto Fra start Fremtid Fund Færdige projekter der bare ligger Fødselsdag Får Gammel kending Gaver Genbrug. Barndom Give Away Giveaway Gravid Graziela Grønne fingre Hagesmække Hangtags Haven Hjemmefødsel Hjælp Hobby Hospital Hue Hus Husflid hvaderpåmenuen Hygge Hynde Hækle Højstol Ideer Instagram Japan Jersey Jul Julegaver Juleskibet Julesysler Juletravlhed Juniorsengetæppe Kill your darlings Kluns Knorrbouillon Kommode Krearummet Kreationer Kuffert Kylle Krylle Kyllinger Køkken Layout lillebror Loppefund Luftballon Lys lægebesøg Mad Makeover Mig Mobile Mormor sysler Mumi Nisser Nr 2 Oliver Om mig Oprydning Opskrifter Ord Overgangen barn til dreng Overlocker Overlocker vs Coverlocker Pakker Papir/tapet Pastelfarver Patchwork Perfektionisme Post Post DK Postmanden Prinsen kom til verden Produktion Pude Puf Punge Pyntekasser På stoffer Påske Rejsen over vandet Rensdyr Retro Retro slange Ræv Scrapbook Selvforkælelse Seng sengetøj Shopbiks Shopping Sjov Skråbånd Slyngevugge Smølfeamork Smølfer Snart 9 mdr gået Sne Sommer Spraymaling Status Stof Stofbutik Stofpakker til salg Stofsamling Stofønske Studio Suttekæde Suttesnorer Sygdom Sættekasse Så er bønderne kommet til storbyen Tanker Tapetsere Tigerdyret Trendsales Troldens værelse Troldeungen Træning Tyske katte Tænder Tæppe Tøjdyr Uddannelse Udfordring Uglepuder Ugler Uheldig USA Veet Velkommen indenfor Vi venter på storken Voksensengetæppe Vuggestue Værnepligten Webbutik Webshop Word Cloud Ynglings Ønske Øen