tirsdag den 13. december 2011

Elefantitis?

... Jeg har længe været fascineret af de kære elefanter, som de fleste jo i blogland også er, men synes godt nok de kan komme op i nogle heftige priser sommetider. Så nu hvor denne mulighed er kommet, hvor man kan få dem i "ny udgave", vil jeg da helt sikkert springe til:) Men da prisen pr meter 350 kr pr yard, er stadig lidt peberet, tænkte jeg på om der nogle derude som ville dele med mig? :) Da jeg er så heldig at have en dejlig mand, som jeg fik overbevist om jeg bare måtte få nogle af dem i julegave og ikke kunne leve uden, er jeg interesseret i de røde samt gule:) Orv hvor kunne det være fedt hvis de også havde dem i grønne el orange;O

Billede lånt af Line

3 kommentarer:

 1. Hej Mia
  Jeg har det med elefanterne ligesom dig. :-) Jeg jublede i aftes, da jeg læste hos Line, at det nu kunne købes. Men ja, prisen er stadig lidt heftig. Jeg vil bestille den gule med sikkerhed og også nogle af de andre, hvis jeg kan finde en makker at dele med. Mail mig på sofiegrangaard@gmail.com hvis du er interesseret. Mvh Sofie

  SvarSlet
 2. Hej Mia
  Jeg deler gerne de gule elefanter med dig (dvs 1/2 yard til os hver) - vi kan mailes ved og aftale nærmere ;-)

  SvarSlet
 3. Har mailet til jer begge to:D

  SvarSlet

Amio At rejse er at leve Bagværk Barnedåb Barsel Beretning Bestilling Billedredigeringsprogram Birds Blog Award Blogdesign Bloggen Blogland Blogleg Blogrod Blogudfordring Butik Buzzador Bytte Bøger Børneliv Børneværelse Carpe Diem Change Away Cowboy Dagpleje Darlings Decotape Deer Det mystiske univers DIY Drømme Dymo Elefanter kom marcherende Elefantitis Elephant Love F for Får Fairy Familie Familien Fascination Flagranke Flet Forandring Forår Forårsrengøring Foto Fra start Fremtid Fund Færdige projekter der bare ligger Fødselsdag Får Gammel kending Gaver Genbrug. Barndom Give Away Giveaway Gravid Graziela Grønne fingre Hagesmække Hangtags Haven Hjemmefødsel Hjælp Hobby Hospital Hue Hus Husflid hvaderpåmenuen Hygge Hynde Hækle Højstol Ideer Instagram Japan Jersey Jul Julegaver Juleskibet Julesysler Juletravlhed Juniorsengetæppe Kill your darlings Kluns Knorrbouillon Kommode Krearummet Kreationer Kuffert Kylle Krylle Kyllinger Køkken Layout lillebror Loppefund Luftballon Lys lægebesøg Mad Makeover Mig Mobile Mormor sysler Mumi Nisser Nr 2 Oliver Om mig Oprydning Opskrifter Ord Overgangen barn til dreng Overlocker Overlocker vs Coverlocker Pakker Papir/tapet Pastelfarver Patchwork Perfektionisme Post Post DK Postmanden Prinsen kom til verden Produktion Pude Puf Punge Pyntekasser På stoffer Påske Rejsen over vandet Rensdyr Retro Retro slange Ræv Scrapbook Selvforkælelse Seng sengetøj Shopbiks Shopping Sjov Skråbånd Slyngevugge Smølfeamork Smølfer Snart 9 mdr gået Sne Sommer Spraymaling Status Stof Stofbutik Stofpakker til salg Stofsamling Stofønske Studio Suttekæde Suttesnorer Sygdom Sættekasse Så er bønderne kommet til storbyen Tanker Tapetsere Tigerdyret Trendsales Troldens værelse Troldeungen Træning Tyske katte Tænder Tæppe Tøjdyr Uddannelse Udfordring Uglepuder Ugler Uheldig USA Veet Velkommen indenfor Vi venter på storken Voksensengetæppe Vuggestue Værnepligten Webbutik Webshop Word Cloud Ynglings Ønske Øen