tirsdag den 15. november 2011

Nogle morgener...

  I kender det med at få det forkerte ben ud af sengen. Ja det gjorde jeg imorgens. Jeg bliver mødt af et kæmpe hul udenfor mit vindue hvor der står en masse arbejdsfolk og borer så hele huset rumstere. Det var næsten lige før tingene på væggene var ved at falde ned. Bor i gammelt hus (kan mærkes om vinteren.. puha..) ;) Og ikke nok med det, var det også i dag min lille troldeunge skulle have sin 3 mdrs vaccine.. Var ikke en specielt god oplevelse, det lille pus blev så ked:( Dog trøstede sygeplejesken mig med at det var en god reaktion at han blev ked, hun havde haft nogle børn som ikke blev påvirket at få de to stik. Men man bliver da alligevel trist på sin søns vegne:-/ Men der gik heldigvis et øjeblik så blev han glad igen og pludrede en masse. Varmer virkelig mors hjerte. Og har da slet ikke fået fortalt at han er begyndt at grine med lyd, er så sødt. Bliver helt rørt ind til benene. :) Da vi så vendte næsen hjem af far lægen, kom det kære postbud med en h.... masse pakker til mig... LOVE IT... !! En fra Line, Liselotte og Sara.

 Jeg har været med i en gaveleg og modtaget denne skønne pakke fra den søde Sara Og nu er det jo min tur til at føre legen videre. Jeg har "lånt" disse regler fra hendes blog:


Gaver skal nu sendes videre, så jeg skal bruge to der har lyst til en omgang gaveleg :)
Og ligesom hos andre er der også regler her:

Reglerne er som følger:
De første to, som skriver en kommentar til dette indlæg modtager en gave fra mig, den skal de vise frem på deres blog.
Herefter skal de sende en gave retur til mig og sende legen videre til to andre.
Indholdet i gaven er helt op til dig selv.

De 2 første der melder sig, er med og vil modtage en gave fra mig
glæder mig til at sende gaver videre og selvfølgelig Retur til Sara :)


 Jeg har lavet endnu en god bytter med den søde Liselotte. Er rigtig glad for dem. De skal bl.a. indgå i det tæppe jeg har tænkt mig at sy til min svigermor i julegave:)


 Jeg var jo en af de heldige der vandt en af Line's  Give Away. Den er bare fantastisk. Med en masse lækre børnestoffer, glæder mig helt vildt med at komme igang med at lave noget ud af det:) (Tigerdyret ville lige gerne være en del af billedet;))

Den kære Line fandt ud af at jeg havde den sidste brik i hendes puslespil (det lyserøde med kattene) så hun ville høre om jeg ville bytte med noget af hendes så hun kunne få en bid af dette. Og self ville jeg det, for så fik jeg jo chancen for også at gøre min samling komplet. Synes det er så sødt stof, og har et eller andet med katte:) Så endelig har jeg dem alle, hvilket jeg har ønsket i meget lang tid at få..


Så udover en dårlig morgen endte det jo meget godt i sidste ende:)

Ha en dejlig dag derude:)

6 kommentarer:

 1. Aldrig rigtig sjovt med de vacciner, men de skal jo bare overståes ;)

  Skønt med alle de fine fine pakker - og endnu engang tillykke med den lækre gevinst fra Line :)

  Jeg springer din pakkeleg over i denne omgang, jeg har en lidt skidt periode for tiden rent overskudsmæssigt, så må hellere passe på mig selv ;)

  SvarSlet
 2. Det skal de:) Heldigvis klarede han det så flot og han har ikke fået feber af det.

  Ja er nu dejligt med pakker;) Mange tak..:)

  Det er bare helt okay Karina, du skal jo heller ikke stresse;) Husk at passe på dig selv.

  SvarSlet
 3. hvor godt at det endelig nåede frem til dig,jeg modtog også min pakke idag og jeg er vild med den.

  skal ikke med i pakkelegen, har haft 2 omgange lige i rap så skal lige have dem sluttet af :)

  SvarSlet
 4. Dejligt at høre at du endnu engang blev glad for pakken:D

  Det er bare helt okay Liselotte:)

  SvarSlet
 5. Heldigvis er det jo hurtigt overstået med de vaccinationer, men derfor bliver man da ked af det, når ens barn græder - alt andet ville da være mærkeligt ;-)

  Fine pakker, du har fået - har jo slet ikke fået ønsket dig STORT tillykke med din fine præmie fra Line - og glæder mig til at se, hvad du får lavet ud af de mange fine stoffer.

  SvarSlet
 6. Ja det må man sige Laila, men han var godt nok udmattet da vi kom hjem fra lægen, heldigvis ingen feber, så mor her havde lidt tid til at være kreativ:) Dejligt... Det er svært fortiden at finde tid til det nu da han er begyndt at få tænder.. puha:(

  Mange tak:) Blev da også helt vildt overrasket, dejlig gave at få. Ja også jeg, men går jo nok desværre noget tid før jeg får lavet noget ud af dem:)

  SvarSlet

Amio At rejse er at leve Bagværk Barnedåb Barsel Beretning Bestilling Billedredigeringsprogram Birds Blog Award Blogdesign Bloggen Blogland Blogleg Blogrod Blogudfordring Butik Buzzador Bytte Bøger Børneliv Børneværelse Carpe Diem Change Away Cowboy Dagpleje Darlings Decotape Deer Det mystiske univers DIY Drømme Dymo Elefanter kom marcherende Elefantitis Elephant Love F for Får Fairy Familie Familien Fascination Flagranke Flet Forandring Forår Forårsrengøring Foto Fra start Fremtid Fund Færdige projekter der bare ligger Fødselsdag Får Gammel kending Gaver Genbrug. Barndom Give Away Giveaway Gravid Graziela Grønne fingre Hagesmække Hangtags Haven Hjemmefødsel Hjælp Hobby Hospital Hue Hus Husflid hvaderpåmenuen Hygge Hynde Hækle Højstol Ideer Instagram Japan Jersey Jul Julegaver Juleskibet Julesysler Juletravlhed Juniorsengetæppe Kill your darlings Kluns Knorrbouillon Kommode Krearummet Kreationer Kuffert Kylle Krylle Kyllinger Køkken Layout lillebror Loppefund Luftballon Lys lægebesøg Mad Makeover Mig Mobile Mormor sysler Mumi Nisser Nr 2 Oliver Om mig Oprydning Opskrifter Ord Overgangen barn til dreng Overlocker Overlocker vs Coverlocker Pakker Papir/tapet Pastelfarver Patchwork Perfektionisme Post Post DK Postmanden Prinsen kom til verden Produktion Pude Puf Punge Pyntekasser På stoffer Påske Rejsen over vandet Rensdyr Retro Retro slange Ræv Scrapbook Selvforkælelse Seng sengetøj Shopbiks Shopping Sjov Skråbånd Slyngevugge Smølfeamork Smølfer Snart 9 mdr gået Sne Sommer Spraymaling Status Stof Stofbutik Stofpakker til salg Stofsamling Stofønske Studio Suttekæde Suttesnorer Sygdom Sættekasse Så er bønderne kommet til storbyen Tanker Tapetsere Tigerdyret Trendsales Troldens værelse Troldeungen Træning Tyske katte Tænder Tæppe Tøjdyr Uddannelse Udfordring Uglepuder Ugler Uheldig USA Veet Velkommen indenfor Vi venter på storken Voksensengetæppe Vuggestue Værnepligten Webbutik Webshop Word Cloud Ynglings Ønske Øen