onsdag den 30. november 2011

Juletravlhed..

  Travlheden er høj herhjemme. Kan godt mærke på mig selv at jeg har været temmelig stresset her det sidste stykke tid at jeg lige glemmer at sætte mig ned og trække vejret engang. Med barnedåbens overståen her i søndags, her på lørdag Juleskibet og en masse julegaver der skal laves.. Og self lillemanden også lige skal passes og plejes, er der ikke meget tid til mig selv, bliver godt når julen er slut, så jeg kan komme ned på jorden igen:) Jeg har måttet droppe at lave mere til vi skal afsted og gået over til at begynde på alle julegaver, som self vil komme løbende her på bloggen (når jeg lige har advaret min svigermor ikke om at kigge på min blog, hun skulle jo helst bliver overrasket, selvom hun lige fandt ud af at jeg ville sy hende et tæppe, ved at læse det på en af mine indlæg, fusker;))
Selvom jeg elsker juletiden med en masse hygge og kreative juleideer, så synes jeg den er især stresset i år. MEN det skal ikke forhindre mig i at jeg glæder mig total meget til lørdag når jeg skal afsted sammen med min mor og mormor til Køge. Jeg håber Sjælland tager sig godt af vores kreationer:) Og jeg vil kun opfordrer mennesker her i Blogland at komme et smut forbi, til en masse markeder med bornholmske kræmmere, julehygge og oplevelser:)

 Måske ses vi? :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Amio At rejse er at leve Bagværk Barnedåb Barsel Beretning Bestilling Billedredigeringsprogram Birds Blog Award Blogdesign Bloggen Blogland Blogleg Blogrod Blogudfordring Butik Buzzador Bytte Bøger Børneliv Børneværelse Carpe Diem Change Away Cowboy Dagpleje Darlings Decotape Deer Det mystiske univers DIY Drømme Dymo Elefanter kom marcherende Elefantitis Elephant Love F for Får Fairy Familie Familien Fascination Flagranke Flet Forandring Forår Forårsrengøring Foto Fra start Fremtid Fund Færdige projekter der bare ligger Fødselsdag Får Gammel kending Gaver Genbrug. Barndom Give Away Giveaway Gravid Graziela Grønne fingre Hagesmække Hangtags Haven Hjemmefødsel Hjælp Hobby Hospital Hue Hus Husflid hvaderpåmenuen Hygge Hynde Hækle Højstol Ideer Instagram Japan Jersey Jul Julegaver Juleskibet Julesysler Juletravlhed Juniorsengetæppe Kill your darlings Kluns Knorrbouillon Kommode Krearummet Kreationer Kuffert Kylle Krylle Kyllinger Køkken Layout lillebror Loppefund Luftballon Lys lægebesøg Mad Makeover Mig Mobile Mormor sysler Mumi Nisser Nr 2 Oliver Om mig Oprydning Opskrifter Ord Overgangen barn til dreng Overlocker Overlocker vs Coverlocker Pakker Papir/tapet Pastelfarver Patchwork Perfektionisme Post Post DK Postmanden Prinsen kom til verden Produktion Pude Puf Punge Pyntekasser På stoffer Påske Rejsen over vandet Rensdyr Retro Retro slange Ræv Scrapbook Selvforkælelse Seng sengetøj Shopbiks Shopping Sjov Skråbånd Slyngevugge Smølfeamork Smølfer Snart 9 mdr gået Sne Sommer Spraymaling Status Stof Stofbutik Stofpakker til salg Stofsamling Stofønske Studio Suttekæde Suttesnorer Sygdom Sættekasse Så er bønderne kommet til storbyen Tanker Tapetsere Tigerdyret Trendsales Troldens værelse Troldeungen Træning Tyske katte Tænder Tæppe Tøjdyr Uddannelse Udfordring Uglepuder Ugler Uheldig USA Veet Velkommen indenfor Vi venter på storken Voksensengetæppe Vuggestue Værnepligten Webbutik Webshop Word Cloud Ynglings Ønske Øen