tirsdag den 8. november 2011

Julefeberen nærmere sig herhjemme..

Hvis min mand havde givet mig lov, var jeg allerede begyndt at pynte op til Jul, men han mener jeg skal vente et par uger endnu.. hehe.. Jeg synes det kunne være så hyggeligt at få lysestagerne i vinduet og tændt om aftenen da det er så mørk ude nu. Men næh nej, jeg må vente.. så det må jeg så hellere.

Jeg har rimelig travlt herhjemme for tiden, med at gøre klar til Juleskibet her den 3 og 4 dec i Køge, og inden da har vi lige Barnedåb som også skal klares, samt pengene er små, så de fleste gaver i år bliver hjemmelavet:) Der kunne man godt bruge flere timer i døgnet, især når huset og lillemanden også skal passes:)

Uhh hvor jeg dog glæder mig, første gang jeg skal afsted sammen med min mor og mormor. Et skib pyntet op til jul med en masse boder. 9 kommentarer:

 1. det lyder hyggeligt med det der juleskib, en skam at der er et pænt stykke vej til bornholm.

  SvarSlet
 2. Vi kommer skam til Køge;) En masse Bornholmere der tager færgen over til køge også holdes markedet på færgen:D Så du er mere end velkommen til at kigge forbi Lotte:)

  SvarSlet
 3. det må jeg se omjeg kan snige mig til, der er jo stadig et stykke at rejse for enlille jydetamp som mig :)

  SvarSlet
 4. Ja, det kan jeg godt se;) Men det kan man jo også tage med som en oplevelse:)

  SvarSlet
 5. ja da, jeg må se på sagen :)

  SvarSlet
 6. Ih hvor ville jeg gerne en tur derind - må se om jeg kan overtale manden, det kunne være så hyggeligt at komme ind og sige hej :)

  Det lyder generelt super hyggeligt, forstår godt du glæder dig ;)

  SvarSlet
 7. Lotte: Kunne være super hyggeligt. Og har modtaget pakken fra dig i dag, super glad:)

  Karina: Ville da rigtig fedt, kunne være hyggeligt at hilse på dig nu hvor jeg kommer til fastlandet;) hehe.. Og tror også det ville være en oplevelse for børnene:)
  Glæder mig rigtig meget:)

  SvarSlet
 8. Manden siger jeg bare kan smide ungerne i bilen og køre en tur der ind selv, han har ikke tid, men skal heller ikke bruge bilen ;) - Jeg overvejer det lige - jeg er ikke den store kørehaj til længere ture, men ville virkelig gerne derind, det kunne være så hyggeligt :) Elsker julemarkeder, og så vil jeg jo super gerne sige hej til dig i det virkelige liv også :)

  SvarSlet
 9. Synes jeg næsten du skulle gøre. Ville ønske at jeg havde flere fribilletter at give, men har desværre givet dem til svigerfamilien ellers havde du da fået dem:) Tror virkelig også det vil blive en stor oplevelse, min mor og mormor siger at det i hvert fald er, er jo første gang jeg skal med:) Og de har været til rigtig mange julemarkeder men denne er nu den bedste:)

  Ja kunne være super hyggeligt at sige hej til dig i RL:)

  SvarSlet

Amio At rejse er at leve Bagværk Barnedåb Barsel Beretning Bestilling Billedredigeringsprogram Birds Blog Award Blogdesign Bloggen Blogland Blogleg Blogrod Blogudfordring Butik Buzzador Bytte Bøger Børneliv Børneværelse Carpe Diem Change Away Cowboy Dagpleje Darlings Decotape Deer Det mystiske univers DIY Drømme Dymo Elefanter kom marcherende Elefantitis Elephant Love F for Får Fairy Familie Familien Fascination Flagranke Flet Forandring Forår Forårsrengøring Foto Fra start Fremtid Fund Færdige projekter der bare ligger Fødselsdag Får Gammel kending Gaver Genbrug. Barndom Give Away Giveaway Gravid Graziela Grønne fingre Hagesmække Hangtags Haven Hjemmefødsel Hjælp Hobby Hospital Hue Hus Husflid hvaderpåmenuen Hygge Hynde Hækle Højstol Ideer Instagram Japan Jersey Jul Julegaver Juleskibet Julesysler Juletravlhed Juniorsengetæppe Kill your darlings Kluns Knorrbouillon Kommode Krearummet Kreationer Kuffert Kylle Krylle Kyllinger Køkken Layout lillebror Loppefund Luftballon Lys lægebesøg Mad Makeover Mig Mobile Mormor sysler Mumi Nisser Nr 2 Oliver Om mig Oprydning Opskrifter Ord Overgangen barn til dreng Overlocker Overlocker vs Coverlocker Pakker Papir/tapet Pastelfarver Patchwork Perfektionisme Post Post DK Postmanden Prinsen kom til verden Produktion Pude Puf Punge Pyntekasser På stoffer Påske Rejsen over vandet Rensdyr Retro Retro slange Ræv Scrapbook Selvforkælelse Seng sengetøj Shopbiks Shopping Sjov Skråbånd Slyngevugge Smølfeamork Smølfer Snart 9 mdr gået Sne Sommer Spraymaling Status Stof Stofbutik Stofpakker til salg Stofsamling Stofønske Studio Suttekæde Suttesnorer Sygdom Sættekasse Så er bønderne kommet til storbyen Tanker Tapetsere Tigerdyret Trendsales Troldens værelse Troldeungen Træning Tyske katte Tænder Tæppe Tøjdyr Uddannelse Udfordring Uglepuder Ugler Uheldig USA Veet Velkommen indenfor Vi venter på storken Voksensengetæppe Vuggestue Værnepligten Webbutik Webshop Word Cloud Ynglings Ønske Øen