torsdag den 24. november 2011

Endelig kom den...!!

  Jeg må indrømme det var svært for mig lade lillemanden blive passet så jeg kunne komme ind og se den film jeg har ventet så længe på at se. Den nye Twilight film, Breaking Dawn part 1. Den er bare fantastisk, og jeg glæder mig allerede til anden del kommer næste år, kan næsten ikke vente. Er helt tryllebundet af dette univers. Jeg slugte hurtigt bøgerne også da jeg var færdig, måtte jeg bare læse andre fra samme genre (fantasy). De fanger mig bare på en ubeskrivelig måde. Fascinerer mig på en måde jeg ikke kan beskrive. Det romantiske, mystiske og spændende univers med forskellige væsner and so on. I just love it!!


Lige nu er jeg igang med at læse bøgerne "Nattens Hus", og de kan varmt anbefales. Jeg er allerede igang med bind 8 som udkom her den 15 November. Så hvis man er ligesom mig som er helt tosset med vampyrer, mystik samt magiske væsner, er det lige noget for dig:)Husk min Give Away slutter den 1. søndag i advent!! Det kan nås endnu at melde sig til:D

2 kommentarer:

 1. Åh glæder mig også til jeg kan få ungerne passet... åd også bøgerne på nul komma 5...
  Og så gør det jo heller ikke noget at ham Edward er lidt haps haps lækker..
  Klemme her rfra..

  SvarSlet
 2. Den er fantastisk... Glæd dig!!!

  Nope eller Jacob!! ;P Uff den mave der... ;)

  SvarSlet

Amio At rejse er at leve Bagværk Barnedåb Barsel Beretning Bestilling Billedredigeringsprogram Birds Blog Award Blogdesign Bloggen Blogland Blogleg Blogrod Blogudfordring Butik Buzzador Bytte Bøger Børneliv Børneværelse Carpe Diem Change Away Cowboy Dagpleje Darlings Decotape Deer Det mystiske univers DIY Drømme Dymo Elefanter kom marcherende Elefantitis Elephant Love F for Får Fairy Familie Familien Fascination Flagranke Flet Forandring Forår Forårsrengøring Foto Fra start Fremtid Fund Færdige projekter der bare ligger Fødselsdag Får Gammel kending Gaver Genbrug. Barndom Give Away Giveaway Gravid Graziela Grønne fingre Hagesmække Hangtags Haven Hjemmefødsel Hjælp Hobby Hospital Hue Hus Husflid hvaderpåmenuen Hygge Hynde Hækle Højstol Ideer Instagram Japan Jersey Jul Julegaver Juleskibet Julesysler Juletravlhed Juniorsengetæppe Kill your darlings Kluns Knorrbouillon Kommode Krearummet Kreationer Kuffert Kylle Krylle Kyllinger Køkken Layout lillebror Loppefund Luftballon Lys lægebesøg Mad Makeover Mig Mobile Mormor sysler Mumi Nisser Nr 2 Oliver Om mig Oprydning Opskrifter Ord Overgangen barn til dreng Overlocker Overlocker vs Coverlocker Pakker Papir/tapet Pastelfarver Patchwork Perfektionisme Post Post DK Postmanden Prinsen kom til verden Produktion Pude Puf Punge Pyntekasser På stoffer Påske Rejsen over vandet Rensdyr Retro Retro slange Ræv Scrapbook Selvforkælelse Seng sengetøj Shopbiks Shopping Sjov Skråbånd Slyngevugge Smølfeamork Smølfer Snart 9 mdr gået Sne Sommer Spraymaling Status Stof Stofbutik Stofpakker til salg Stofsamling Stofønske Studio Suttekæde Suttesnorer Sygdom Sættekasse Så er bønderne kommet til storbyen Tanker Tapetsere Tigerdyret Trendsales Troldens værelse Troldeungen Træning Tyske katte Tænder Tæppe Tøjdyr Uddannelse Udfordring Uglepuder Ugler Uheldig USA Veet Velkommen indenfor Vi venter på storken Voksensengetæppe Vuggestue Værnepligten Webbutik Webshop Word Cloud Ynglings Ønske Øen