onsdag den 23. november 2011

Dagens glæder..

I den her uge havde Fikst, eneforhandler af Blafre stof i Danmark, det tilbud, hvis man bestilte min. 1 meter af stoffet, så blev det tilsendt, i stedet for at man skulle afhente det i deres butik i Hillerød. (og der er jo pæn langt når man bor på Bornholm). Også blev jeg self fristet, det måtte jeg da bare eje noget af, dog er meterprisen (250,-) temmelig peberet, men tænkte hvornår chancen kommer igen, så måtte jeg hellere slå til:)
Så i dag landende det i min postkasse og en lille hilsen fra Rikke, indehaveren af Fikst, og hvor er jeg bare super glad for det, ærger mig nu over at jeg ikke købte nogle andre farver også, men sådan er det:) Kan jo håbe på at chancen for at købe og få det tilsendt kommer igen på et tidspunkt:D 

Også skulle troldeungen også lige med i dagens indlæg med et smil på læben:)

8 kommentarer:

 1. Sikke et fint stykke stof du har købt - men ret dyrt :-) Glæder mig til at se hvad du finder på at bruge det til? :-)
  Smile retur til dig og troldeungen :-)

  SvarSlet
 2. Super fedt stof, og lækker unge du har dig der! :D

  SvarSlet
 3. Helle: Ja det er nemlig ret dyrt, men som jeg skrev, får jo nok ikke chancen sådan lige igen og mener butikken lå helt i Jylland, er jo noget af et stykke dertil fra her:) Uh tror jeg vil sy et par tullebukser til lillemanden til når han bliver lidt større hvor de self indgår i mindre stykker og evt et legetæppe til ham også:) Hvor du sød, mange tak:)

  Henriette: Mange tak:) Er også super glad for det, ærger mig over jeg fik købt noget mere i andre farver, men synes var meterprisen er lidt vanvittig til at shoppe løs af det og det er jo snart jul!! ;)
  Ja han er en skøn unge;) Meget stolt mor:)

  SvarSlet
 4. Hej Mia

  Ja, jeg endte altså også med at købe Blafre stof alligevel, så de røde elefanter er flyttet ind hos mig ;-) Jeg er frisk på at bytte lidt rester, når jeg har fået syet en nederdel til min datter og lidt på en adventssok og pude, så hvis du har lyst til det, kan du bare sige til :-)

  KH Laila

  SvarSlet
 5. Mere end gerne Laila:D Det røde er også super sødt, har også fundet det brune på ts, men at give 350kr for en halv meter gange fuld, er for volsomt:O

  SvarSlet
 6. Vidste, hvad du mente ;-)

  Ja, det er svinedyrt det Blafre stof, men også så fint i både motiv og kvalitet - men bare trist, at der straks er nogle, der øjner en chance for at sælge det endnu dyrere :-(

  Jeg skriver til dig, når jeg er klar til at bytte - for jeg er også ret vild med dine blå elefanter :o)

  SvarSlet
 7. Ja nemlig, irriterende;P

  Lyder bare rigtig godt, glæder mig:)

  SvarSlet

Amio At rejse er at leve Bagværk Barnedåb Barsel Beretning Bestilling Billedredigeringsprogram Birds Blog Award Blogdesign Bloggen Blogland Blogleg Blogrod Blogudfordring Butik Buzzador Bytte Bøger Børneliv Børneværelse Carpe Diem Change Away Cowboy Dagpleje Darlings Decotape Deer Det mystiske univers DIY Drømme Dymo Elefanter kom marcherende Elefantitis Elephant Love F for Får Fairy Familie Familien Fascination Flagranke Flet Forandring Forår Forårsrengøring Foto Fra start Fremtid Fund Færdige projekter der bare ligger Fødselsdag Får Gammel kending Gaver Genbrug. Barndom Give Away Giveaway Gravid Graziela Grønne fingre Hagesmække Hangtags Haven Hjemmefødsel Hjælp Hobby Hospital Hue Hus Husflid hvaderpåmenuen Hygge Hynde Hækle Højstol Ideer Instagram Japan Jersey Jul Julegaver Juleskibet Julesysler Juletravlhed Juniorsengetæppe Kill your darlings Kluns Knorrbouillon Kommode Krearummet Kreationer Kuffert Kylle Krylle Kyllinger Køkken Layout lillebror Loppefund Luftballon Lys lægebesøg Mad Makeover Mig Mobile Mormor sysler Mumi Nisser Nr 2 Oliver Om mig Oprydning Opskrifter Ord Overgangen barn til dreng Overlocker Overlocker vs Coverlocker Pakker Papir/tapet Pastelfarver Patchwork Perfektionisme Post Post DK Postmanden Prinsen kom til verden Produktion Pude Puf Punge Pyntekasser På stoffer Påske Rejsen over vandet Rensdyr Retro Retro slange Ræv Scrapbook Selvforkælelse Seng sengetøj Shopbiks Shopping Sjov Skråbånd Slyngevugge Smølfeamork Smølfer Snart 9 mdr gået Sne Sommer Spraymaling Status Stof Stofbutik Stofpakker til salg Stofsamling Stofønske Studio Suttekæde Suttesnorer Sygdom Sættekasse Så er bønderne kommet til storbyen Tanker Tapetsere Tigerdyret Trendsales Troldens værelse Troldeungen Træning Tyske katte Tænder Tæppe Tøjdyr Uddannelse Udfordring Uglepuder Ugler Uheldig USA Veet Velkommen indenfor Vi venter på storken Voksensengetæppe Vuggestue Værnepligten Webbutik Webshop Word Cloud Ynglings Ønske Øen