onsdag den 26. oktober 2011

Uglefamilien vokser...

  Som det nok er gået op for de fleste, så elsker jeg ugler. De er for skønne samt de kan laves på alle mulig måder og faconer. Der er ikke noget som hverken rigtig eller forkert og det synes jeg er super fedt.
Jeg er rigtig glad for farver. Især kombination af ensfarvede stoffer som med retrostoffer hvor der rigtig er farver i, for netop at skabe en form for kontrast så det ikke kun er det ene eller det andet. For jeg er ikke så meget til kun ensfarvet eller kun er anvendt retrostof. Men dem sammen, synes jeg bare er fantatisk.

Her sidder Fiona, Benjamin, Malthe, Jasmin og Dorit. (Jeg kan ikke gøre for det, kan bare godt lide at give mine bamser navne;))

  Nu hvor jeg endelig er blevet færdig med dem, så må jeg hellere gå igang med at finde ud af hvilken Give Away der skal være på spil hos mig;) Som sagt, bliver garanteret noget med Ugler;P

6 kommentarer:

 1. Årh altså hvor er de skønne, hvordan skulle jeg nogensinde kunne vælge imellem dem, hvis jeg skulle købe en - dog er jeg særligt vild med Fiona og Jasmin, nok pga farverne, for er vild med dem alle...

  Og UH altså, nu skal jeg jo vinde den giveaway - må jo have ALT med ugler :D

  SvarSlet
 2. Hehe... Viste dem også til min mor her i dag, hun var også bare helt solgt. De sidder på rad og række herhjemme i sofaen, pynter virkelig, og føler mig ikke så alene, når hele sofaen er fyldt med ugler;)

  Fiona og Jasmin er også yndige i den lyserøde farve:) Mens Dorit er helt lilla;P

  Hehe hvor du sød Karina;) Har tænkt lidt på at lave advents Give Away's, så der skulle være rig mulighed for at vinde;P

  SvarSlet
 3. ja de er rigtig flotte og sikke farver må dog sige jeg nok mest er vild med Dorit

  Hygge

  SvarSlet
 4. Mange tak:) Hun er også blevet rigtig fin, hvis jeg selv skal sige det;) hehe

  SvarSlet
 5. Nå, havde skrevet en lang besked, men den forsvandt :-(....prøver igen!
  Sikke fiiiiiiine dine ugler er!!! og sikke kreativ. Mon du kan skille dig af med dem når det kommer til stykket??
  Følger din blog nøje, for de skønne ugler må da super gerne bo hos mig!! :-)
  Go dag

  SvarSlet
 6. Det var da synd Helle:(

  Hehe.. ja det er jo det, synes også de pynter så fint i stuen der på sofaen:) Men Kunne være skønt for dem hvis de også fik et nyt hjem:)

  Hvor sød, mange tak:) Bliver jo nok ikke de sidste Ugler jeg syr:D Du kunne ikke tænke dig at være med i min Give Away så? Der er bl.a nogle ugler på spil, ;)

  SvarSlet

Amio At rejse er at leve Bagværk Barnedåb Barsel Beretning Bestilling Billedredigeringsprogram Birds Blog Award Blogdesign Bloggen Blogland Blogleg Blogrod Blogudfordring Butik Buzzador Bytte Bøger Børneliv Børneværelse Carpe Diem Change Away Cowboy Dagpleje Darlings Decotape Deer Det mystiske univers DIY Drømme Dymo Elefanter kom marcherende Elefantitis Elephant Love F for Får Fairy Familie Familien Fascination Flagranke Flet Forandring Forår Forårsrengøring Foto Fra start Fremtid Fund Færdige projekter der bare ligger Fødselsdag Får Gammel kending Gaver Genbrug. Barndom Give Away Giveaway Gravid Graziela Grønne fingre Hagesmække Hangtags Haven Hjemmefødsel Hjælp Hobby Hospital Hue Hus Husflid hvaderpåmenuen Hygge Hynde Hækle Højstol Ideer Instagram Japan Jersey Jul Julegaver Juleskibet Julesysler Juletravlhed Juniorsengetæppe Kill your darlings Kluns Knorrbouillon Kommode Krearummet Kreationer Kuffert Kylle Krylle Kyllinger Køkken Layout lillebror Loppefund Luftballon Lys lægebesøg Mad Makeover Mig Mobile Mormor sysler Mumi Nisser Nr 2 Oliver Om mig Oprydning Opskrifter Ord Overgangen barn til dreng Overlocker Overlocker vs Coverlocker Pakker Papir/tapet Pastelfarver Patchwork Perfektionisme Post Post DK Postmanden Prinsen kom til verden Produktion Pude Puf Punge Pyntekasser På stoffer Påske Rejsen over vandet Rensdyr Retro Retro slange Ræv Scrapbook Selvforkælelse Seng sengetøj Shopbiks Shopping Sjov Skråbånd Slyngevugge Smølfeamork Smølfer Snart 9 mdr gået Sne Sommer Spraymaling Status Stof Stofbutik Stofpakker til salg Stofsamling Stofønske Studio Suttekæde Suttesnorer Sygdom Sættekasse Så er bønderne kommet til storbyen Tanker Tapetsere Tigerdyret Trendsales Troldens værelse Troldeungen Træning Tyske katte Tænder Tæppe Tøjdyr Uddannelse Udfordring Uglepuder Ugler Uheldig USA Veet Velkommen indenfor Vi venter på storken Voksensengetæppe Vuggestue Værnepligten Webbutik Webshop Word Cloud Ynglings Ønske Øen