tirsdag den 18. oktober 2011

Tirsdagsjagt...

Nu gik jagten ind igen efter farverne; sølv og grå. Og det gik op for mig hvor lidt jeg faktisk har af disse farver, hvor jeg troede jeg havde mere. Men sjov måde at finde ud af det på:)

 I vores hjem er der en del ugler som gemmer sig rundt omkring i huset;)

 Som sagt har jeg en stor passion for feer og alfer:)

 Fascinerende dyr, de elefanter, så majestætiske:)

Billede jeg har malet for nogle år siden, som jeg har det med feer og alfer, har jeg det også med drager:)

Hvad har du et dit hjem? :)

3 kommentarer:

 1. Fedt billede det du har malet med dragerne ;) og nej kan godt du ikke kunne finde så meget som mig, hi hi... jeg blev faktisk også selv overrasket...

  SvarSlet
 2. ja var jo lige inde hos uglemor og så jeres farveleg og ville da lige se hva du havde i grå farver

  Jeg sætter mig lige på listen af faste læsere

  så kan jeg nemmere finde dig i morgen når du skal finde lilla ss

  SvarSlet
 3. Tak Karina:) Bare vent til vi kommer til vi kommer til lilla imorgen, så skal du se løjer med mine nogle af mine malerier;P hehe.. (du ved jo jeg holder meget af lilla, så tror det bliver et langt indlæg... hehe)

  Ja, man bliver jo helt overrasket. Og sikke et fint billede af dig, dejligt at få sat ansigt på af den man har fået så mange gode råd af:)

  Hej Laj
  Jamen du er da mere end velkommen, og du kan jo nå at være med endnu:)
  Vh Mia

  SvarSlet

Amio At rejse er at leve Bagværk Barnedåb Barsel Beretning Bestilling Billedredigeringsprogram Birds Blog Award Blogdesign Bloggen Blogland Blogleg Blogrod Blogudfordring Butik Buzzador Bytte Bøger Børneliv Børneværelse Carpe Diem Change Away Cowboy Dagpleje Darlings Decotape Deer Det mystiske univers DIY Drømme Dymo Elefanter kom marcherende Elefantitis Elephant Love F for Får Fairy Familie Familien Fascination Flagranke Flet Forandring Forår Forårsrengøring Foto Fra start Fremtid Fund Færdige projekter der bare ligger Fødselsdag Får Gammel kending Gaver Genbrug. Barndom Give Away Giveaway Gravid Graziela Grønne fingre Hagesmække Hangtags Haven Hjemmefødsel Hjælp Hobby Hospital Hue Hus Husflid hvaderpåmenuen Hygge Hynde Hækle Højstol Ideer Instagram Japan Jersey Jul Julegaver Juleskibet Julesysler Juletravlhed Juniorsengetæppe Kill your darlings Kluns Knorrbouillon Kommode Krearummet Kreationer Kuffert Kylle Krylle Kyllinger Køkken Layout lillebror Loppefund Luftballon Lys lægebesøg Mad Makeover Mig Mobile Mormor sysler Mumi Nisser Nr 2 Oliver Om mig Oprydning Opskrifter Ord Overgangen barn til dreng Overlocker Overlocker vs Coverlocker Pakker Papir/tapet Pastelfarver Patchwork Perfektionisme Post Post DK Postmanden Prinsen kom til verden Produktion Pude Puf Punge Pyntekasser På stoffer Påske Rejsen over vandet Rensdyr Retro Retro slange Ræv Scrapbook Selvforkælelse Seng sengetøj Shopbiks Shopping Sjov Skråbånd Slyngevugge Smølfeamork Smølfer Snart 9 mdr gået Sne Sommer Spraymaling Status Stof Stofbutik Stofpakker til salg Stofsamling Stofønske Studio Suttekæde Suttesnorer Sygdom Sættekasse Så er bønderne kommet til storbyen Tanker Tapetsere Tigerdyret Trendsales Troldens værelse Troldeungen Træning Tyske katte Tænder Tæppe Tøjdyr Uddannelse Udfordring Uglepuder Ugler Uheldig USA Veet Velkommen indenfor Vi venter på storken Voksensengetæppe Vuggestue Værnepligten Webbutik Webshop Word Cloud Ynglings Ønske Øen