mandag den 17. oktober 2011

På jagt

Så har jeg været på jagt i vores hjem efter dagens farver. Jeg anede faktisk ikke jeg havde så mange farver i blå og tyrkis.

 Så kom Postmanden lige med det her lækre smølfestof imorgens:D Er super glad for det, og kostede en del, men det gør det jo:) Og self skulle det da også en plads på dagens farver.
Har lagt lidt ind på Trendsales. Her og et andet med smølfer som jeg lukker i aften her.

 Feer og alfer er jeg vildt fascineret af. Det bliver nok ikke den sidste der kommer billede af ;)

 Synes simpelhen de er så søde de er og har dem self også i flere farver;)

 Delfinen er mit ynglingsdyr og denne glasfigur fik jeg på min første "date" sammen med min forlovede, så selvfølgelig skulle lige vises frem. Den betyder meget for mig. Er også kommet langt op og stå på hylden så min kat ikke kan nå den, vil helst ikke risikere at der sker noget med den.

Jeg elsker jo ugler, som det nok er gået op for mange;) Så produktionen af uglepuder er godt igang herhjemme:)
Den bornholmske minimælk, skulle også lige vises frem, synes det er så hyggeligt med koen der er på:)

Min søns rangleting, kan ikke finde ud af om det forestiller en hest, flodhest eller noget helt tredje? Men sød er den. 

Som jeg har det med ugler, har jeg også i den grad det med sommerfugle:) 

 Er helt tosset med "småfolk" æblerne - dette er min dejlige sengetøj, så godt at putte i:)

 Mange af de opbevaringstasker til at alt min hobby-nips og sager. Og self er der sommerfugle på;)

 Jeg de er så søde de "babapapa" dukker, og minder mig om min egen barndom.

 Bamsebjørn som var kommet med i vaskemaskinen (var ikke meningen), så der andre farver som har smittet af.
Skammel fra tigeren, synes den er super fed:)

Det var "lidt" af mine mange ting, håber at se at der er andre som vil lege med:)

7 kommentarer:

 1. IIh Mia .....hvorfor er der ikke et link til din TS-profil?? ;o)

  Nå men skønne ting - er der lidt smølfestof til salg?? ;O)

  Kh. Trine

  SvarSlet
 2. Det fikser jeg lige;)

  SvarSlet
 3. Så er den klaret Trine;)

  SvarSlet
 4. Jeg er med - smider straks et blåt indlæg op ;)

  SvarSlet
 5. Super:) Mere end velkommen;)

  SvarSlet
 6. Hvor er det fint dit smølfe stof... ja det er dyrt, har siddet og kigget rundt på nettet.. puh ha..

  SvarSlet
 7. ja virkelig... Men har bare en svaghed for de blå, så kan ikke rigtig lade være;) hehe

  SvarSlet

Amio At rejse er at leve Bagværk Barnedåb Barsel Beretning Bestilling Billedredigeringsprogram Birds Blog Award Blogdesign Bloggen Blogland Blogleg Blogrod Blogudfordring Butik Buzzador Bytte Bøger Børneliv Børneværelse Carpe Diem Change Away Cowboy Dagpleje Darlings Decotape Deer Det mystiske univers DIY Drømme Dymo Elefanter kom marcherende Elefantitis Elephant Love F for Får Fairy Familie Familien Fascination Flagranke Flet Forandring Forår Forårsrengøring Foto Fra start Fremtid Fund Færdige projekter der bare ligger Fødselsdag Får Gammel kending Gaver Genbrug. Barndom Give Away Giveaway Gravid Graziela Grønne fingre Hagesmække Hangtags Haven Hjemmefødsel Hjælp Hobby Hospital Hue Hus Husflid hvaderpåmenuen Hygge Hynde Hækle Højstol Ideer Instagram Japan Jersey Jul Julegaver Juleskibet Julesysler Juletravlhed Juniorsengetæppe Kill your darlings Kluns Knorrbouillon Kommode Krearummet Kreationer Kuffert Kylle Krylle Kyllinger Køkken Layout lillebror Loppefund Luftballon Lys lægebesøg Mad Makeover Mig Mobile Mormor sysler Mumi Nisser Nr 2 Oliver Om mig Oprydning Opskrifter Ord Overgangen barn til dreng Overlocker Overlocker vs Coverlocker Pakker Papir/tapet Pastelfarver Patchwork Perfektionisme Post Post DK Postmanden Prinsen kom til verden Produktion Pude Puf Punge Pyntekasser På stoffer Påske Rejsen over vandet Rensdyr Retro Retro slange Ræv Scrapbook Selvforkælelse Seng sengetøj Shopbiks Shopping Sjov Skråbånd Slyngevugge Smølfeamork Smølfer Snart 9 mdr gået Sne Sommer Spraymaling Status Stof Stofbutik Stofpakker til salg Stofsamling Stofønske Studio Suttekæde Suttesnorer Sygdom Sættekasse Så er bønderne kommet til storbyen Tanker Tapetsere Tigerdyret Trendsales Troldens værelse Troldeungen Træning Tyske katte Tænder Tæppe Tøjdyr Uddannelse Udfordring Uglepuder Ugler Uheldig USA Veet Velkommen indenfor Vi venter på storken Voksensengetæppe Vuggestue Værnepligten Webbutik Webshop Word Cloud Ynglings Ønske Øen