tirsdag den 4. oktober 2011

Jeg elsker ...

Så denne leg inde hos Uglemors verden, den vil jeg også være med på:)
.. livet
.. min mand
.. min søn
.. min kat 
.. at høre og se mit barn sove trygt
.. min symaskine
.. udfolde mig kreativt
.. gå ture med min søn i barnevogn
.. mins søns grynten 
.. lave mad - stor passion.. farven lilla og grøn
.. at jeg har nogle skønne forælder og svigerfamilie der altid er der for os
.. min mac-book
.. forkæle mig selv.. mine orkideer, den eneste blomst jeg kan holde i live, har så også mange, og de er ufattelig god til at få "børn", så jeg planter en masse om
.. at jeg har fået mig en fantastisk svigerfamilie
.. hyggeaftner med min mand 
.. surt slik
.. Smølfer
.. Ugler
.. frugt - masser af frugt
.. træne - vigtigt at holde sig i god form og passe på sit helbred, vi bliver ikke yngre
.. levende lys i aftenmørket
.. min seng, især når der lige er kommet rent sengetøj på
.. at forkæle min familie
.. elsker at bo på Bornholm
.. meget meget mere jeg ikke lige nu kan komme i tanke om ;)
Og jeg vil kaste bolden videre.. Hvad elsker du? :)2 kommentarer:

  1. Hvor hyggeligt - har lige opdaget at jeg af alle ting, har glemt at skrive ugler på min liste -det burde jo have stået med fed, stor skrift osv ;D

    Jeg har modtaget en helt fantastisk pakke med posten i dag, der kommer snart et lille indlæg på min side :) men allerede her skal du have en stor tak, så hyggeligt med en lille hilsen og SÅ fine stoffer, og tak for det ekstra stykke :) så sødt af dig

    SvarSlet
  2. Sjovt du nævner det, var også det jeg tænkte da jeg læste dit igennem;)

    Dejligt at du blev glad for det:) Det var så lidt:)

    SvarSlet

Amio At rejse er at leve Bagværk Barnedåb Barsel Beretning Bestilling Billedredigeringsprogram Birds Blog Award Blogdesign Bloggen Blogland Blogleg Blogrod Blogudfordring Butik Buzzador Bytte Bøger Børneliv Børneværelse Carpe Diem Change Away Cowboy Dagpleje Darlings Decotape Deer Det mystiske univers DIY Drømme Dymo Elefanter kom marcherende Elefantitis Elephant Love F for Får Fairy Familie Familien Fascination Flagranke Flet Forandring Forår Forårsrengøring Foto Fra start Fremtid Fund Færdige projekter der bare ligger Fødselsdag Får Gammel kending Gaver Genbrug. Barndom Give Away Giveaway Gravid Graziela Grønne fingre Hagesmække Hangtags Haven Hjemmefødsel Hjælp Hobby Hospital Hue Hus Husflid hvaderpåmenuen Hygge Hynde Hækle Højstol Ideer Instagram Japan Jersey Jul Julegaver Juleskibet Julesysler Juletravlhed Juniorsengetæppe Kill your darlings Kluns Knorrbouillon Kommode Krearummet Kreationer Kuffert Kylle Krylle Kyllinger Køkken Layout lillebror Loppefund Luftballon Lys lægebesøg Mad Makeover Mig Mobile Mormor sysler Mumi Nisser Nr 2 Oliver Om mig Oprydning Opskrifter Ord Overgangen barn til dreng Overlocker Overlocker vs Coverlocker Pakker Papir/tapet Pastelfarver Patchwork Perfektionisme Post Post DK Postmanden Prinsen kom til verden Produktion Pude Puf Punge Pyntekasser På stoffer Påske Rejsen over vandet Rensdyr Retro Retro slange Ræv Scrapbook Selvforkælelse Seng sengetøj Shopbiks Shopping Sjov Skråbånd Slyngevugge Smølfeamork Smølfer Snart 9 mdr gået Sne Sommer Spraymaling Status Stof Stofbutik Stofpakker til salg Stofsamling Stofønske Studio Suttekæde Suttesnorer Sygdom Sættekasse Så er bønderne kommet til storbyen Tanker Tapetsere Tigerdyret Trendsales Troldens værelse Troldeungen Træning Tyske katte Tænder Tæppe Tøjdyr Uddannelse Udfordring Uglepuder Ugler Uheldig USA Veet Velkommen indenfor Vi venter på storken Voksensengetæppe Vuggestue Værnepligten Webbutik Webshop Word Cloud Ynglings Ønske Øen