onsdag den 5. oktober 2011

Gavehumør...

Min kære mor har lige haft fødselsdag, også måtte jeg igang med symaskinen. Hun har ønsket sig puder til sofaen og har været efter mig i 4 år efterhånden om jeg ikke kunne sy nogle til hende, og nu har jeg endelig fået taget mig sammen til det.

Symaskinen fik lige "spyttet" fire stk ud. Hun er ikke til meget retro stil som jeg er, men elsker lilla som jeg, så lilla blev de. Synes de er blevet ganske fine og jeg fik også sat mit personlige præg på dem med lidt satin ude i siden på de store af dem. Men synes ikke det var det eneste hun skulle have, så måtte i tænkeboks og kom op med dette.
Ja jeg bor på Bornholm, så det med at tage over vandet er ikke bare sådan lige at gøre, for det første er det pæn dyrt, så en mor-datter tur skulle hun have, så vi rigtig kan få shoppet efter nytår og forhåbentlig komme hjem med en masse gode udsalgsvarer:)


Også har min søn hjulpet mig lidt med aftryk af hans lille fod og hånd samt et par billeder af mig med min mand og vores dejlige søn. Det synes jeg også den stolte mormor skulle have.:) Håber hun bliver glad for gaverne, mon ikke:) 

2 kommentarer:

  1. Sikke nogle vidunderlige gaver, du har fået lavet til din kære mor - Er sikker på at hun bliver glad ;)

    SvarSlet
  2. Håber jeg også:) Men plejer at elske når jeg laver noget til hende:)

    SvarSlet

Amio At rejse er at leve Bagværk Barnedåb Barsel Beretning Bestilling Billedredigeringsprogram Birds Blog Award Blogdesign Bloggen Blogland Blogleg Blogrod Blogudfordring Butik Buzzador Bytte Bøger Børneliv Børneværelse Carpe Diem Change Away Cowboy Dagpleje Darlings Decotape Deer Det mystiske univers DIY Drømme Dymo Elefanter kom marcherende Elefantitis Elephant Love F for Får Fairy Familie Familien Fascination Flagranke Flet Forandring Forår Forårsrengøring Foto Fra start Fremtid Fund Færdige projekter der bare ligger Fødselsdag Får Gammel kending Gaver Genbrug. Barndom Give Away Giveaway Gravid Graziela Grønne fingre Hagesmække Hangtags Haven Hjemmefødsel Hjælp Hobby Hospital Hue Hus Husflid hvaderpåmenuen Hygge Hynde Hækle Højstol Ideer Instagram Japan Jersey Jul Julegaver Juleskibet Julesysler Juletravlhed Juniorsengetæppe Kill your darlings Kluns Knorrbouillon Kommode Krearummet Kreationer Kuffert Kylle Krylle Kyllinger Køkken Layout lillebror Loppefund Luftballon Lys lægebesøg Mad Makeover Mig Mobile Mormor sysler Mumi Nisser Nr 2 Oliver Om mig Oprydning Opskrifter Ord Overgangen barn til dreng Overlocker Overlocker vs Coverlocker Pakker Papir/tapet Pastelfarver Patchwork Perfektionisme Post Post DK Postmanden Prinsen kom til verden Produktion Pude Puf Punge Pyntekasser På stoffer Påske Rejsen over vandet Rensdyr Retro Retro slange Ræv Scrapbook Selvforkælelse Seng sengetøj Shopbiks Shopping Sjov Skråbånd Slyngevugge Smølfeamork Smølfer Snart 9 mdr gået Sne Sommer Spraymaling Status Stof Stofbutik Stofpakker til salg Stofsamling Stofønske Studio Suttekæde Suttesnorer Sygdom Sættekasse Så er bønderne kommet til storbyen Tanker Tapetsere Tigerdyret Trendsales Troldens værelse Troldeungen Træning Tyske katte Tænder Tæppe Tøjdyr Uddannelse Udfordring Uglepuder Ugler Uheldig USA Veet Velkommen indenfor Vi venter på storken Voksensengetæppe Vuggestue Værnepligten Webbutik Webshop Word Cloud Ynglings Ønske Øen