søndag den 2. oktober 2011

Fund i Netto og lidt bornholmsk bagværk

 


  Jeg synes det er en sjov ting at der er mange genganger i dag fra dengang man selv var barn, fx min forlovede og jeg snakkede sammen igår om hvilke bøger vi fik læst op da vi var små, og jeg nævnte blandet andet "Troldepus" bøgerne, dem var jeg helt vild med da jeg var mindre. Og sjovt nok når jeg åbner nettobladet her til morgen, kan man købe dem. Det var da lidt spøjst, så jeg skyndte mig ned i Netto:) For dem måtte jeg da bare eje. Er helt vild med den samlede udgave de har lavet:)

Også kunne jeg self ikke lade være med at købe disse muffins forme, I just love owls:D Og med disse kan man da snart ikke holde sig tilbage med at bage nogle af min eftertragtede muffins igen som familien er helt tosset med:) Blåbær med chokolade stykker i... Mums... 

Jeg fik skam også bagt her til morgen, hjemmelavet rugbrød og boller med rigtig surdej, som jeg klargjorde for 4 dage side, så hele køkkenet lugtede som et bryggeri. Resultatet blev rigtig godt:) Også er der jo ikke noget bedre end hjemmebag. 
 Jeg havde dog kun 2 brødforme så måtte tage lasagnefadet i brug. 

 Lækre rugbrødsboller som bliver fantastisk at få med på madpakken lavet som sandwich
Også lidt til fryseren, altid dejligt at have noget på lager:)

2 kommentarer:

  1. Tror vist jeg skal en tur i netto efter ugleforme - vi deler vist en uglepassion ;D

    Og hvor ser det lækkert ud det rugbrød, bliver jo helt sulten. Må vist selv i gang snart, hjemmebag er nu engang bedst.

    SvarSlet
  2. Det gør vi i hvert fald, kan min blog vidst også påvise meget godt;) Det synes jeg du skulle, kun 12 kr pakken, det kan man da ikke sige noget til:) Overvejer endda at købe nogle flere, de er bare super fine:)

    Det er det i hvert fald, imorgen står det på græskarkerneboller... MUMS:)

    SvarSlet

Amio At rejse er at leve Bagværk Barnedåb Barsel Beretning Bestilling Billedredigeringsprogram Birds Blog Award Blogdesign Bloggen Blogland Blogleg Blogrod Blogudfordring Butik Buzzador Bytte Bøger Børneliv Børneværelse Carpe Diem Change Away Cowboy Dagpleje Darlings Decotape Deer Det mystiske univers DIY Drømme Dymo Elefanter kom marcherende Elefantitis Elephant Love F for Får Fairy Familie Familien Fascination Flagranke Flet Forandring Forår Forårsrengøring Foto Fra start Fremtid Fund Færdige projekter der bare ligger Fødselsdag Får Gammel kending Gaver Genbrug. Barndom Give Away Giveaway Gravid Graziela Grønne fingre Hagesmække Hangtags Haven Hjemmefødsel Hjælp Hobby Hospital Hue Hus Husflid hvaderpåmenuen Hygge Hynde Hækle Højstol Ideer Instagram Japan Jersey Jul Julegaver Juleskibet Julesysler Juletravlhed Juniorsengetæppe Kill your darlings Kluns Knorrbouillon Kommode Krearummet Kreationer Kuffert Kylle Krylle Kyllinger Køkken Layout lillebror Loppefund Luftballon Lys lægebesøg Mad Makeover Mig Mobile Mormor sysler Mumi Nisser Nr 2 Oliver Om mig Oprydning Opskrifter Ord Overgangen barn til dreng Overlocker Overlocker vs Coverlocker Pakker Papir/tapet Pastelfarver Patchwork Perfektionisme Post Post DK Postmanden Prinsen kom til verden Produktion Pude Puf Punge Pyntekasser På stoffer Påske Rejsen over vandet Rensdyr Retro Retro slange Ræv Scrapbook Selvforkælelse Seng sengetøj Shopbiks Shopping Sjov Skråbånd Slyngevugge Smølfeamork Smølfer Snart 9 mdr gået Sne Sommer Spraymaling Status Stof Stofbutik Stofpakker til salg Stofsamling Stofønske Studio Suttekæde Suttesnorer Sygdom Sættekasse Så er bønderne kommet til storbyen Tanker Tapetsere Tigerdyret Trendsales Troldens værelse Troldeungen Træning Tyske katte Tænder Tæppe Tøjdyr Uddannelse Udfordring Uglepuder Ugler Uheldig USA Veet Velkommen indenfor Vi venter på storken Voksensengetæppe Vuggestue Værnepligten Webbutik Webshop Word Cloud Ynglings Ønske Øen