onsdag den 5. oktober 2011

Blogleg..

1. Ting som du aldrig forlader dit hjem uden:
Jeg vil nok sige min pung og mobil, yderst vigtigt at få med mig:)

2. Favorit make-up mærke:
Jeg vil helst være for uden make-up faktisk. 

3. Favorit blomst:
Orkidé, den eneste blomst jeg kan holde i live. Og til gengæld er jeg osgå rigtig god til det, sker tit jeg må plante da den "laver børn" så en orkidé bliver til flere. (min mor er vanvittig jaloux - det kan hun ikke med sine)

4. Yndlingstøjbutik:
øhm. den var værre... Fætter br? 

5. Favorit parfume:
D&G light blue, elsker den:) 

6. Høje hæle eller flade sko:
Jeg er faktisk vild med begge dele, kommer an på lejligheden:)

7. Får du gode karakterer?
Både og vil jeg sige, ligger overmiddel

8:Yndlingsfarver:
Lilla og grøn

9. Drikker du energidrikke?
Det sker.. 

10. Drikker du ofte juice?
I forbindelse med smoothie

11. Kan du lide at svømme?
Ja, meget, får bare ikke gjort det. Tiden er ikke til det. 

12. Bruger du en gaffel til at spise pomfritter med:
Nej ikke umiddelbart

13. Yndlingscreme:
Tja. den på tilbud? hehe

14. Vil du gerne giftes en dag?
Det vil jeg. Og det bliver jeg også en dag, da manden friede til mig i år:)

15. Bliver du nemt sur?
JA og jeg kan godt være lang tid om at blive rigtigt god igen - lider af stort temperament. 

16. Kan du godt lide at jagte spøgelser?
Ja, men jeg prøver på at lade som om jeg ikke gør

17. Har du nogle forbier?
Vil sige øjneforbi, kan ikke klare når folk laver noget crazy med deres øjne.. uhh..

18. Bider du negle?
Ikke mere, men jeg piller i mine neglerødder - som ender med bløde og gør ondt, rigtig dårlig vane

19. Har du nogen sinde haft en nær-død oplevelse?
Da jeg skulle igennem en forhindringsbane hvor afslutningen var et 85 meter langt rør i værnepligten.. puha ...

20. Drikker du kaffe?
Har jeg gjort, i forbindelse med lektielæsning og man skulle holde hele natten
Tag udfordringen op hvis du har lyst.

5 kommentarer:

 1. Jeg er med, laver et indlæg i løbet af i morgen ;)

  Super sjov ide!

  SvarSlet
 2. Det billede - er det en wallstickers med et stort træ med ugler på grenene og blomster nedenunder?

  Den drømmer jeg SÅ KÆMPE MEGET om til Lunas værelse, den har længe stået på ønskesedlen ;D

  SvarSlet
 3. Hyggeligt Karina:)

  Det er det, love it:) Dette var den første ting jeg købte til Olivers værelse. Men de er peberet. Måtte give 500 kr for det:S Men er utrolig glad for det og synes det giver lige det sidste:) Ville have malet selv, men kunne jeg ikke pga graviditeten, så det blev wallstickers:)

  SvarSlet
 4. har lovet mig selv at lege med på forskellige bloglege,så jeg er med, går igang med indlægget med det samme.

  SvarSlet
 5. Var dejligt at høre Lotte, du er mere end velkommen:)

  SvarSlet

Amio At rejse er at leve Bagværk Barnedåb Barsel Beretning Bestilling Billedredigeringsprogram Birds Blog Award Blogdesign Bloggen Blogland Blogleg Blogrod Blogudfordring Butik Buzzador Bytte Bøger Børneliv Børneværelse Carpe Diem Change Away Cowboy Dagpleje Darlings Decotape Deer Det mystiske univers DIY Drømme Dymo Elefanter kom marcherende Elefantitis Elephant Love F for Får Fairy Familie Familien Fascination Flagranke Flet Forandring Forår Forårsrengøring Foto Fra start Fremtid Fund Færdige projekter der bare ligger Fødselsdag Får Gammel kending Gaver Genbrug. Barndom Give Away Giveaway Gravid Graziela Grønne fingre Hagesmække Hangtags Haven Hjemmefødsel Hjælp Hobby Hospital Hue Hus Husflid hvaderpåmenuen Hygge Hynde Hækle Højstol Ideer Instagram Japan Jersey Jul Julegaver Juleskibet Julesysler Juletravlhed Juniorsengetæppe Kill your darlings Kluns Knorrbouillon Kommode Krearummet Kreationer Kuffert Kylle Krylle Kyllinger Køkken Layout lillebror Loppefund Luftballon Lys lægebesøg Mad Makeover Mig Mobile Mormor sysler Mumi Nisser Nr 2 Oliver Om mig Oprydning Opskrifter Ord Overgangen barn til dreng Overlocker Overlocker vs Coverlocker Pakker Papir/tapet Pastelfarver Patchwork Perfektionisme Post Post DK Postmanden Prinsen kom til verden Produktion Pude Puf Punge Pyntekasser På stoffer Påske Rejsen over vandet Rensdyr Retro Retro slange Ræv Scrapbook Selvforkælelse Seng sengetøj Shopbiks Shopping Sjov Skråbånd Slyngevugge Smølfeamork Smølfer Snart 9 mdr gået Sne Sommer Spraymaling Status Stof Stofbutik Stofpakker til salg Stofsamling Stofønske Studio Suttekæde Suttesnorer Sygdom Sættekasse Så er bønderne kommet til storbyen Tanker Tapetsere Tigerdyret Trendsales Troldens værelse Troldeungen Træning Tyske katte Tænder Tæppe Tøjdyr Uddannelse Udfordring Uglepuder Ugler Uheldig USA Veet Velkommen indenfor Vi venter på storken Voksensengetæppe Vuggestue Værnepligten Webbutik Webshop Word Cloud Ynglings Ønske Øen