tirsdag den 25. oktober 2011

Alenemor de næste to uger..

Tigerdyret og troldeungen hygger

  Puha.. kæresten tog afsted igår og skal helt til Jylland de næste uger, også hjem i 5 dage og så igen væk i to uger, dvs en mdr i alt væk. Jeg må virkelig sige at jeg tager hatten af for dem som er alenemødre. For synes det er hårdt. Kan godt mærke at man virkelig værdisætter når mændene kommer hjem fra arbejde og tager over så man også kan få lidt tid til at være sig selv:) Heldigvis er lillemanden blevet så dygtig at lægge sig til at sove i tidsrummet 19-20.30 også bobler han helt til mellem 24 og 00.30. Dejligt at der er begyndt at komme rutine over hans sovevaner, så vi også kan få lidt alenetid sammen med manden om aften, men nu skal han være væk i så lang tid. Synes det er hårdt og føler mig lidt alene. Men sådan er det jo, man kan sige at det er heldigt jeg har en hobby og blogland, så jeg har noget at tage mig til :)

  Og i dag har Oliver og jeg været i mødregruppe og har haft en rigtig oplevelse. De første gange hvor vi var samlet med de to sundhedsplejersker, synes jeg ikke så godt om, da jeg følte at de gav mig øjne fordi vi er netop er gået over til kun flaske (da jeg ikke har nok mælk til ham). Samt fik det til at lyde som at det ikke var godt nok og man self har nok mælk til sit barn, hvis man bare prøver længe nok. Men efter at sidde KONSTANT i sofaen, fik jeg nok. Og nu går det bare super og mor og barn er glade. Det er nu det vigtigste efter min mening:)
Men som sagt, det går meget bedre med min mødregruppe nu og vi har fået et rigtig godt forhold til hinanden. Ville nu også være en meget sjov ting, hvis vi kunne holde det ved lige og børnene kunne vokse op sammen:) Der er fire drenge i min gruppe og en pige, så der er rig mulighed for legekammerater der:) Ville være super hyggeligt:)

På torsdag skal min mor jeg en tur til Sverige og besøge min svigerfamilie, glæder jeg mig meget til, men synes det er lidt mærkeligt at tage afsted uden manden. Men sådan er det jo. :) Bedsteforælderne på den anden side skal jo også se lillemanden :) Vi skal på et stort marked der bl.a og det glæder jeg mig helt vildt til, håber på at kunne finde en masse gode ting jeg tage med hjem til øen:) Det skal nok blive godt.


8 kommentarer:

 1. Syntes da også det er vigtigst i begge har det godt.

  Ja så ser man da lige hvor meget ens mand betyder :o) men du skal nok klare dig knus

  SvarSlet
 2. Jamen det er jo det, er jo det vigtigste:) Nytter ikke noget at vi begge bliver frustreret over amning ikke fungere.

  Det gør man i hvert fald. Det håber jeg også:)

  SvarSlet
 3. Sejt gået at du har valgt at stå fast ved at I skal have det godt selv og ikke tænke på hvad andre siger om den sag ;) og skønt at ham den lille trold nu sover lidt mere fast, det betyder virkelig meget..

  Og ja, når mændene er væk, så husker man virkelig at værdsætte når de er hjemme - her er Axel jo som regel hjemme om natten, men hele dagen og aften kører jeg som regel solo, og det samme i mange af weekenderne, selv når han er hjemme, så arbejder han ofte nede på sit værksted i kælderen, og kommer kun op for at spise når vi kalder - men man (jeg) finder som regel en rutine så det kommer til at køre alligevel, og om aftenen når ungerne sover og manden er på værkstedet, ja så har jeg kreatid ;) (vi har ikke fjernsyn, så det tager ikke tiden)

  Du skal nok klare dig igennem, selvom jeg bestemt også ville have svært ved at Axel var væk om natten, bare det at vide han kommer hjem hver dag, det betyder meget ;)

  SvarSlet
 4. Tak søde. Ja det er virkelig vigtigt:) Ja det er nu dejligt at han har fået de faste rutiner. Skønt:D

  Ja det gør man virkelig, men det er jo også sundt at savne, og ofte kan det være med til at styrke ens forhold endnu mere. Selvom jeg synes det kan være hårdt. Var det især da han var udsendt. Puha. det var hårdt. Sad jo nærmest klistret til skærmen hvergang de nævnede noget om Afghanistan i tv'et. Desværre kom man også til skade dernede hvor i de kørte på en ide (vejsidebombe), men han slap for små skader, heldigvis, hvor de andre han kørte med fik mere slemme skader. Og min bedste kammerat mistede begge ben da de var ude og gå patrulje, så han sidder desværre i kørestol i dag:( Så det med manden tager afsted på øvelse i så lang tid, også selvom det er i DK, kan jeg nogen have svært ved at indstille på at det nok skal gå og der ikke sker ham noget, men efter de ting der er sket da han var udsendt, ligger det bare "naturligt" til een på eller anden måde, at jeg i mit hoved tror han er taget derned igen:(

  Det var lige et sidespring. Det lyder godt at I får det til at fungere på den måde. Der skal jo også helst være plads til når han har fri at han kan gå ud og "lege" i sit værksted:) Også er det godt du har din hobby. Ved virkelig heller ikke hvad jeg skulle gøre foruden, den hjælper mig til at holde tankerne lidt væk fra det der er sket de sidste par år.

  Det betyder nemlig rigtig meget at de ligger ved siden af een om natten, det gør det virkelig. :)

  SvarSlet
 5. Beklager den lange smørre. Men hjælper mig lidt med forarbejde de ting jeg har oplevet og været igennem ved at skrive det:)

  SvarSlet
 6. Du skriver bare søde - og jeg er også altid klar på sms, hvis det skal være mere her og nu ;)

  Lyder bestemt ikke rart de ting du har oplevet, og godt manden din slap med småskader, for pu ha, der sker grimme ting dernede - forstår godt din nervøsitet, og også at det kan være svært at skelne om han er der eller "bare" i jylland - væk er væk, og hjernen er ikke altid nem at styre :)

  Manden min arbejder ind imellem også til langt ud på natten og det er også sket at han først kommer hjem om morgenen - og jeg hader det simpelthen - især hvis han er ude på vandet hvor man ikke altid kan få fat i ham - ikke at jeg ringer/skriver til ham hele tiden - det er mere tanken, og desværre har jeg en ALT for levende fantasi - føj nogle grimme billeder der kan poppe op ind i mellem... lærer nok aldrig helt at slappe af når han er væk - måske det hænger sammen med min opvækst, med en syg mor og moster, og alle bedsteforældre og moster der er døde ALT for tidligt og pludseligt - ved det ikke, men god til det, det er jeg ikke :(

  Men ja, vi får det til at fungere, det SKAL det, det er hårdt ind imellem, men jeg har jo selv været med til at beslutte at det skal være sådan, men at være enlig mor hele dagen hver dag, er ikke altid lige let, og det kan være hårdt at vide at manden er hjemme (i kælderen) og vide at han ikke kommer op og hjælper, selvom ungerne skriger og jeg måske er syg - Det har han simpelthen ikke tid til...

  Brokkede jeg mig lige lidt der??? ikke meningen, men måske vi bare begge 2 har brug for at få det ud ind imellem, for at rumme det hele ;)

  SvarSlet
 7. Tak det er virkelig sødt af dig. Mange tak:)

  Nej, det var noget af en oplevelse. Han havde lige ringet hjem (der kan gå længe imellem at ringe hjem da de vi afsted) og sagde at de skulle ud og køre og jeg sagde at de skulle passe på sig selv osv. Så ringer han samme dag igen, også bliver jeg altså bekymret og selvfølgelig starter han samtalen med at sige " Nu må du ikke blive urolig men jeg og min gruppe er kørt på en vejsidebombe..... " og mit hjerte sad helt op i halsen.., puha... det var en grim oplevelse. Men tror virkelig min skytsengel var med ham. Han fortalte mig endvidere under opelvelsen hørte de min ynglingssang i bilen "Man in the mirror" med Michael Jackson. Så er virkelig begyndt på at tro på engle efter den tur. Samt det med min kammerat, at han overlevede, han havde netop skrevet hjem til mig, også sker dette med ham dagen efter... puha... Er glad for han overlevede også selvom han er handikappet for resten af sit liv, ved virkelig heller ikke havd jeg skulle gøre uden ham, hvis han mistede livet.

  Jamen det er det nemlig, er virkelig svært nogle gange at skelne mellem at han er i DK når det ikke er så længe siden han var udsendt. Og kan sagtens forstå du har det på samme måde når din er på arbejde. Er hårdt. Som du har jeg også en levende fantasi og medierne gør det absolut ikke nemmere... :S

  Ja det skal vi.. Også for vores børns skyld skal vi være stærke:) Går ikke at vi går rundt og er triste..
  Kan godt forstå du føler dig alene også selvom han egentlig er hjemme. Men de har jo også brug for at være dem selv lidt når de har fri, selvom det kan være svært at forstå når man passer ungerne hele dagen. Og også har brug for at være sig selv. Vi kvinder er skabt til at brokke os;) Er kun sundt at komme ud med det og skabe luft:) Det var også en af årsagerne til jeg oprettede en profik herinde, har behøv for at snakke om mine oplevelser. Er hårdt at gå inde med det selv, da jeg ikke rigtig har nogen at snakke med det om. Da min veninder er alle sammen flytter over på den anden side (kbh) også forsvinder kontakten helt, især efter jeg er blevet mor. Men sådan er det .. :)

  SvarSlet
 8. *profil
  *behov

  SvarSlet

Amio At rejse er at leve Bagværk Barnedåb Barsel Beretning Bestilling Billedredigeringsprogram Birds Blog Award Blogdesign Bloggen Blogland Blogleg Blogrod Blogudfordring Butik Buzzador Bytte Bøger Børneliv Børneværelse Carpe Diem Change Away Cowboy Dagpleje Darlings Decotape Deer Det mystiske univers DIY Drømme Dymo Elefanter kom marcherende Elefantitis Elephant Love F for Får Fairy Familie Familien Fascination Flagranke Flet Forandring Forår Forårsrengøring Foto Fra start Fremtid Fund Færdige projekter der bare ligger Fødselsdag Får Gammel kending Gaver Genbrug. Barndom Give Away Giveaway Gravid Graziela Grønne fingre Hagesmække Hangtags Haven Hjemmefødsel Hjælp Hobby Hospital Hue Hus Husflid hvaderpåmenuen Hygge Hynde Hækle Højstol Ideer Instagram Japan Jersey Jul Julegaver Juleskibet Julesysler Juletravlhed Juniorsengetæppe Kill your darlings Kluns Knorrbouillon Kommode Krearummet Kreationer Kuffert Kylle Krylle Kyllinger Køkken Layout lillebror Loppefund Luftballon Lys lægebesøg Mad Makeover Mig Mobile Mormor sysler Mumi Nisser Nr 2 Oliver Om mig Oprydning Opskrifter Ord Overgangen barn til dreng Overlocker Overlocker vs Coverlocker Pakker Papir/tapet Pastelfarver Patchwork Perfektionisme Post Post DK Postmanden Prinsen kom til verden Produktion Pude Puf Punge Pyntekasser På stoffer Påske Rejsen over vandet Rensdyr Retro Retro slange Ræv Scrapbook Selvforkælelse Seng sengetøj Shopbiks Shopping Sjov Skråbånd Slyngevugge Smølfeamork Smølfer Snart 9 mdr gået Sne Sommer Spraymaling Status Stof Stofbutik Stofpakker til salg Stofsamling Stofønske Studio Suttekæde Suttesnorer Sygdom Sættekasse Så er bønderne kommet til storbyen Tanker Tapetsere Tigerdyret Trendsales Troldens værelse Troldeungen Træning Tyske katte Tænder Tæppe Tøjdyr Uddannelse Udfordring Uglepuder Ugler Uheldig USA Veet Velkommen indenfor Vi venter på storken Voksensengetæppe Vuggestue Værnepligten Webbutik Webshop Word Cloud Ynglings Ønske Øen