torsdag den 22. september 2011

Hvor tiden dog flyver...  Synes godt nok tiden går stærkt og jeg kan ikke rigtig føle med:S Kan godt mærke at "Juleskibet" snart står ved døren. Jeg synes jeg er ved at blive stresset med de ting jeg skal nå at lave. Er jo svært med en lille ny at nå det store. Og i takt med at  han begynder have mange vågnetimer i dagtimerne og ufattelig mor-glad, har jeg min faste plads i sofaen med ham i armene, det får jeg dog ikke lavet meget af ved at sidde der. Men sådan er det, synes bare det er lidt hårdt engang imellem når jeg også gerne vil producere lidt og nærmest kan høre min symaskine kalder på mig, heldigvis kan jeg gøre det lidt når han sover, ofte bliver jeg bare også selv nødt til at hvile hvis natten har været hård, men manden er god til at tage over når han får fri fra arbejde. Dog skal han  på mange øvelser, så oplever lidt at være alenemor for tiden og produktionen er gået lidt i stå. Men udover det er jeg utrolig glad for min/vores guldklump, men er nok som mange chokeret over hvordan ens liv pludselig vender 180 grader.2 kommentarer:

 1. Hvor er han bare sød! Og hvor er dine hagesmække fine!
  Ja, det er en stor omvæltning af få sådan en lille størrelse og tiden flyver afsted - inden man får børn, kan man ikke forstå, hvad al den 'fritid' på barsel skal bruges til, men jeg skal love for at det ændrer sig, når den lille først er der :-) Tror det er vigtigt at lade være med at 'skulle' alt for meget og bare have tid til at nyde den lille - og så glæde sig over det, man når af kreative ting ved siden af... Og så må manden jo tage over så meget han kan, som du skriver - så du også kan få lidt 'dig'-tid.
  Kh Bebe

  SvarSlet
 2. Hej Bebe:)

  Ja han er en lille lækker unge, hvis jeg selv skal sige det;) Det har vi nu gjort meget godt.. hehe..
  Og mange tak, synes også resultatet er blevet rigtig godt:)
  Ja du har så sandelig ret, da jeg gik og ventede ham, havde jeg store planer og hvad jeg skulle gå og lave gennem hele barslen, men kan da godt se nu, at det ikke lige lever op til planen med at kunne det;) Ja jeg ved det godt, jeg prøver også at fortælle mig selv at jeg bliver nødt til at tage den lidt med ro og ikke sætte for mange projekter igang, selvom det er svært, men bliver nødt til det, ellers går jeg bare hen og bliver for stresset. Ja ufattelig dejligt manden lige kan gå hen og aflaste mig lidt, de er nu dejlige at have:) Ja præcis, bliver også rigtig glad når jeg kan nå at lave lidt kreationer indimellem:)

  Vh Mia

  SvarSlet

Amio At rejse er at leve Bagværk Barnedåb Barsel Beretning Bestilling Billedredigeringsprogram Birds Blog Award Blogdesign Bloggen Blogland Blogleg Blogrod Blogudfordring Butik Buzzador Bytte Bøger Børneliv Børneværelse Carpe Diem Change Away Cowboy Dagpleje Darlings Decotape Deer Det mystiske univers DIY Drømme Dymo Elefanter kom marcherende Elefantitis Elephant Love F for Får Fairy Familie Familien Fascination Flagranke Flet Forandring Forår Forårsrengøring Foto Fra start Fremtid Fund Færdige projekter der bare ligger Fødselsdag Får Gammel kending Gaver Genbrug. Barndom Give Away Giveaway Gravid Graziela Grønne fingre Hagesmække Hangtags Haven Hjemmefødsel Hjælp Hobby Hospital Hue Hus Husflid hvaderpåmenuen Hygge Hynde Hækle Højstol Ideer Instagram Japan Jersey Jul Julegaver Juleskibet Julesysler Juletravlhed Juniorsengetæppe Kill your darlings Kluns Knorrbouillon Kommode Krearummet Kreationer Kuffert Kylle Krylle Kyllinger Køkken Layout lillebror Loppefund Luftballon Lys lægebesøg Mad Makeover Mig Mobile Mormor sysler Mumi Nisser Nr 2 Oliver Om mig Oprydning Opskrifter Ord Overgangen barn til dreng Overlocker Overlocker vs Coverlocker Pakker Papir/tapet Pastelfarver Patchwork Perfektionisme Post Post DK Postmanden Prinsen kom til verden Produktion Pude Puf Punge Pyntekasser På stoffer Påske Rejsen over vandet Rensdyr Retro Retro slange Ræv Scrapbook Selvforkælelse Seng sengetøj Shopbiks Shopping Sjov Skråbånd Slyngevugge Smølfeamork Smølfer Snart 9 mdr gået Sne Sommer Spraymaling Status Stof Stofbutik Stofpakker til salg Stofsamling Stofønske Studio Suttekæde Suttesnorer Sygdom Sættekasse Så er bønderne kommet til storbyen Tanker Tapetsere Tigerdyret Trendsales Troldens værelse Troldeungen Træning Tyske katte Tænder Tæppe Tøjdyr Uddannelse Udfordring Uglepuder Ugler Uheldig USA Veet Velkommen indenfor Vi venter på storken Voksensengetæppe Vuggestue Værnepligten Webbutik Webshop Word Cloud Ynglings Ønske Øen