fredag den 19. august 2011

Så kom min lille prins til verden...


Min lille Oliver med mælkeskæg;)

 I mandags kom min skønne dreng til verden. Efter vandet gik kl 5 om morgenen, gik det pludselig stærkt. Vi var ude på hospitalet kl halv 8 og jeg havde slemme veer hvor pauserne imellem den næste vee blev kortere og kortere. Der blev snak om jeg enten skulle have den der ephidoral sprøjte, eller kejsersnit, men det blev det ikke til, da jeg ved en et-halv totiden, begyndte at få pressveer, også gik det stærkt, og lillemanden kom til verden kl 14.14, vejede 2884g og 50 lang. Så han er en bitte een. Men hvor er jeg dog lykkelig, han er så fantastisk.
  Jordmoderen var så imponerede at jeg tog hele forløbet så roligt, og sagde at jeg havde meget styr på min vejrtrækning. Men selvfølgelig var det hårdt men har i hvert fald ikke afskrækket mig til at få flere børn:) Dog synes jeg stadig at det er svært at forstå han er min. Og det med han har ligget inde i min mave i 9 mdr og pludselig er kommet til verden, er svært at forstå. 
  Siden vi kom hjem i tirsdags, har vores hjem været fyldt med familie der er kommet og hilst på, kan godt mærke på mig selv, at det bliver dejligt når de "sidste" har været her på søndag. Trænger til at være mig selv sammen med min lille familie, så man også kan slappe mere af:) 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Amio At rejse er at leve Bagværk Barnedåb Barsel Beretning Bestilling Billedredigeringsprogram Birds Blog Award Blogdesign Bloggen Blogland Blogleg Blogrod Blogudfordring Butik Buzzador Bytte Bøger Børneliv Børneværelse Carpe Diem Change Away Cowboy Dagpleje Darlings Decotape Deer Det mystiske univers DIY Drømme Dymo Elefanter kom marcherende Elefantitis Elephant Love F for Får Fairy Familie Familien Fascination Flagranke Flet Forandring Forår Forårsrengøring Foto Fra start Fremtid Fund Færdige projekter der bare ligger Fødselsdag Får Gammel kending Gaver Genbrug. Barndom Give Away Giveaway Gravid Graziela Grønne fingre Hagesmække Hangtags Haven Hjemmefødsel Hjælp Hobby Hospital Hue Hus Husflid hvaderpåmenuen Hygge Hynde Hækle Højstol Ideer Instagram Japan Jersey Jul Julegaver Juleskibet Julesysler Juletravlhed Juniorsengetæppe Kill your darlings Kluns Knorrbouillon Kommode Krearummet Kreationer Kuffert Kylle Krylle Kyllinger Køkken Layout lillebror Loppefund Luftballon Lys lægebesøg Mad Makeover Mig Mobile Mormor sysler Mumi Nisser Nr 2 Oliver Om mig Oprydning Opskrifter Ord Overgangen barn til dreng Overlocker Overlocker vs Coverlocker Pakker Papir/tapet Pastelfarver Patchwork Perfektionisme Post Post DK Postmanden Prinsen kom til verden Produktion Pude Puf Punge Pyntekasser På stoffer Påske Rejsen over vandet Rensdyr Retro Retro slange Ræv Scrapbook Selvforkælelse Seng sengetøj Shopbiks Shopping Sjov Skråbånd Slyngevugge Smølfeamork Smølfer Snart 9 mdr gået Sne Sommer Spraymaling Status Stof Stofbutik Stofpakker til salg Stofsamling Stofønske Studio Suttekæde Suttesnorer Sygdom Sættekasse Så er bønderne kommet til storbyen Tanker Tapetsere Tigerdyret Trendsales Troldens værelse Troldeungen Træning Tyske katte Tænder Tæppe Tøjdyr Uddannelse Udfordring Uglepuder Ugler Uheldig USA Veet Velkommen indenfor Vi venter på storken Voksensengetæppe Vuggestue Værnepligten Webbutik Webshop Word Cloud Ynglings Ønske Øen