lørdag den 13. august 2011

Er snart ved at være oppe over...

   Jeg kan virkelig mærke hvordan lillemanden sparker, han har været rigtig rigtig aktiv i mange mdr nu, men synes det er virkelig slemt nu, hvor det før var, "ej kunne mærke ham sparke" til nu at det gør rigtig ondt. Men der er jo heller ikke længe tilbage, passere jo snart de 14 dage før terminsdato, hvor det ofte er førstegangsfødende der føder her, men min mor fødte også min lillebror og jeg 14 dage før, ligeledes min mormor, så mon ikke jeg også gør det. Han er også bare ved at være stor nu den lille dreng, vejer lidt over 3 kg nu, er rigtig tungt, og jeg er bare lille og ikke så stor, så føler mig grande.
Men hvor bliver det fantastisk når han kommer til verden, børnværeslet er næsten klart, jeg mangler bare lige at sy et par småting. Der har bare været så travlt herhjemme. Produktionen er godt igang. Skal gøre klar til jul når de fleste bornholmere skal på Juleskibet til Køge, jeg glæder mig helt vildt, og svigermor tager sig af den lille, så jeg kan komme afsted min mor og mormor. Første gang, så glæder mig helt vildt. Det er et stort arrangement på et skib. Det skulle være en stor oplevelse, er noget helt andet end almindelig krammemarkedet samt loppemarkedet. Smider en reklame ind på et tidspunkt, så vil da opfordre alle til at komme:)
  Jeg tænker også ofte på den omvending der sker når han kommer til verden, men også den usikkerhed om jeg vil gøre det godt nok. Vil jeg gøre tingene rigtigt. Men tror den usikkerhed opstår hos alle der skal være forældre. Og ingen tvivl om jeg vil klare det godt, men usikkerheden er der stadig i underbevidstheden, derfor har jeg sagt ja til at der kommer en sundhedsplejerske forbi en gang imellem, så hun kan se jeg gør det rigtigt og komme med råd. Selvom familien kommer med diverse råd, er meget dejligt, men tror det er meget godt også at høre det fra en "fremmed" at man gør tingene rigtigt..:)
  Men hvor jeg glæder mig til at han kommer til verdenen <3

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Amio At rejse er at leve Bagværk Barnedåb Barsel Beretning Bestilling Billedredigeringsprogram Birds Blog Award Blogdesign Bloggen Blogland Blogleg Blogrod Blogudfordring Butik Buzzador Bytte Bøger Børneliv Børneværelse Carpe Diem Change Away Cowboy Dagpleje Darlings Decotape Deer Det mystiske univers DIY Drømme Dymo Elefanter kom marcherende Elefantitis Elephant Love F for Får Fairy Familie Familien Fascination Flagranke Flet Forandring Forår Forårsrengøring Foto Fra start Fremtid Fund Færdige projekter der bare ligger Fødselsdag Får Gammel kending Gaver Genbrug. Barndom Give Away Giveaway Gravid Graziela Grønne fingre Hagesmække Hangtags Haven Hjemmefødsel Hjælp Hobby Hospital Hue Hus Husflid hvaderpåmenuen Hygge Hynde Hækle Højstol Ideer Instagram Japan Jersey Jul Julegaver Juleskibet Julesysler Juletravlhed Juniorsengetæppe Kill your darlings Kluns Knorrbouillon Kommode Krearummet Kreationer Kuffert Kylle Krylle Kyllinger Køkken Layout lillebror Loppefund Luftballon Lys lægebesøg Mad Makeover Mig Mobile Mormor sysler Mumi Nisser Nr 2 Oliver Om mig Oprydning Opskrifter Ord Overgangen barn til dreng Overlocker Overlocker vs Coverlocker Pakker Papir/tapet Pastelfarver Patchwork Perfektionisme Post Post DK Postmanden Prinsen kom til verden Produktion Pude Puf Punge Pyntekasser På stoffer Påske Rejsen over vandet Rensdyr Retro Retro slange Ræv Scrapbook Selvforkælelse Seng sengetøj Shopbiks Shopping Sjov Skråbånd Slyngevugge Smølfeamork Smølfer Snart 9 mdr gået Sne Sommer Spraymaling Status Stof Stofbutik Stofpakker til salg Stofsamling Stofønske Studio Suttekæde Suttesnorer Sygdom Sættekasse Så er bønderne kommet til storbyen Tanker Tapetsere Tigerdyret Trendsales Troldens værelse Troldeungen Træning Tyske katte Tænder Tæppe Tøjdyr Uddannelse Udfordring Uglepuder Ugler Uheldig USA Veet Velkommen indenfor Vi venter på storken Voksensengetæppe Vuggestue Værnepligten Webbutik Webshop Word Cloud Ynglings Ønske Øen