mandag den 1. november 2010

Ser snart en ende :)

Der er en måned tilbage af min værnpligt, hvor jeg dog glæder mig til det er overstået, selvom dette her soldaterhalløj altid har været en kæmpe drøm, er jeg virkelig kommet til det punkt i mit liv at der virkelig er andre værdier som har større betydning i mit liv. Min kæreste og jeg snakker om at stifte familie, så jeg kan virkelig heller ikke se hvor der skulle være plads til at sætte et barn i verdenen, hvis dens mor pludselig skulle udsendes, ville jeg heller ikke kunne bære. Så godt det kun er værnepligten, men en stor oplevelse har det da været og stadig, er vild glad for jeg gjorde det selvom det var hårdt at have sin kæreste udsendt, og pludselig selv træde ind i den verden. Hårdt har det da været, men er glade for vi har hinanden til at støtte sig til. Ved ikke hvad jeg skulle gøre uden ham. Men mine tanker om en mdr, hvad skal jeg så lave? Jeg ved det ikke rigtig, men tror det bliver noget inden for butiksverdenen. har en lille drøm om at starte egen butik, blive selvstændig. Jeg elsker jo at udfolde mig kreativt som en hobby, så jeg tænker hvorfor ikke lave det man til elsker og gøre det til sit erhverv? .. Tja måske.. .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Amio At rejse er at leve Bagværk Barnedåb Barsel Beretning Bestilling Billedredigeringsprogram Birds Blog Award Blogdesign Bloggen Blogland Blogleg Blogrod Blogudfordring Butik Buzzador Bytte Bøger Børneliv Børneværelse Carpe Diem Change Away Cowboy Dagpleje Darlings Decotape Deer Det mystiske univers DIY Drømme Dymo Elefanter kom marcherende Elefantitis Elephant Love F for Får Fairy Familie Familien Fascination Flagranke Flet Forandring Forår Forårsrengøring Foto Fra start Fremtid Fund Færdige projekter der bare ligger Fødselsdag Får Gammel kending Gaver Genbrug. Barndom Give Away Giveaway Gravid Graziela Grønne fingre Hagesmække Hangtags Haven Hjemmefødsel Hjælp Hobby Hospital Hue Hus Husflid hvaderpåmenuen Hygge Hynde Hækle Højstol Ideer Instagram Japan Jersey Jul Julegaver Juleskibet Julesysler Juletravlhed Juniorsengetæppe Kill your darlings Kluns Knorrbouillon Kommode Krearummet Kreationer Kuffert Kylle Krylle Kyllinger Køkken Layout lillebror Loppefund Luftballon Lys lægebesøg Mad Makeover Mig Mobile Mormor sysler Mumi Nisser Nr 2 Oliver Om mig Oprydning Opskrifter Ord Overgangen barn til dreng Overlocker Overlocker vs Coverlocker Pakker Papir/tapet Pastelfarver Patchwork Perfektionisme Post Post DK Postmanden Prinsen kom til verden Produktion Pude Puf Punge Pyntekasser På stoffer Påske Rejsen over vandet Rensdyr Retro Retro slange Ræv Scrapbook Selvforkælelse Seng sengetøj Shopbiks Shopping Sjov Skråbånd Slyngevugge Smølfeamork Smølfer Snart 9 mdr gået Sne Sommer Spraymaling Status Stof Stofbutik Stofpakker til salg Stofsamling Stofønske Studio Suttekæde Suttesnorer Sygdom Sættekasse Så er bønderne kommet til storbyen Tanker Tapetsere Tigerdyret Trendsales Troldens værelse Troldeungen Træning Tyske katte Tænder Tæppe Tøjdyr Uddannelse Udfordring Uglepuder Ugler Uheldig USA Veet Velkommen indenfor Vi venter på storken Voksensengetæppe Vuggestue Værnepligten Webbutik Webshop Word Cloud Ynglings Ønske Øen