tirsdag den 16. november 2010

Een uge tilbage..!

  Hold da op, der er næsten allerede gået 4 mdr af min værnepligt.. Er helt utroligt som tiden dog flyver. Det bliver dejligt når det er overstået, så jeg forhåbentlig kan komme igang med det jeg virkelig gerne vil. Værnepligten, tog jeg kun for personlighedsudviklingen skyld, i håb om at prøve nogle grænser af og overskride dem, hvilket jeg må sige jeg i højeste grad har gjort, men samtidig også blevet stærkere mentalt, og ligeledes har større tro i mig selv. Netop det at jeg sagtens kan, kan lige hvad jeg vil, bare jeg arbejder for det og gør en indsats. Det har været nogle for fede 4 mdr, kan helt klart anbefalde det til andre. Man lærer så meget om een selv og bliver mere moden hvis man kan udtrykke det sådan. Det har i hvert fald hjulpet mig rigtig meget på min vej til videre i livet.
  Jeg kunne godt tænke mig at lave noget inden for det kreative område, men ved ikke rigtig hvor jeg skal søge denne uddannelse. Har en lille drøm om at blive selvstændig med min egne producerede varer. Spørgsmålet er bare om man bare skal springe sig ud i det, eller om det ville være smart at tage på evt. design skole først, tror bare ikke det passe ind i mine forventninger om de specifikke ting jeg gerne vil lave som håndværk, også er 5 år lang tid at spilde på det, når man ikke er sikker. Hmm.. Livets store spørgsmål for mit vedkommende. Jeg har også et ønske om snart at få børn, min kæreste og jeg prøver faktisk i øjeblikket, så en 5 års uddanelse, ville nok også være svært at få det hele til at løbe rundt, da vi også samtid ser på lejlighed i Malmø, 5 værelses, super lækker lejlighed, men for vi skal have råd til at bo der, skal vi begge have fuldtids løn, så det går heller ikke med den uddannelse, SU, hvis vi gerne vil bo der. Så ved ikke rigtig hvad jeg ellers kan gøre..? Men min egen butik er virkelig en drøm jeg gerne vil realisere, så med uddannelse eller ej inden for faget, kan vel godt, er bare en modig handling. Årh, ved ikke hvad jeg skal gøre? :S

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Amio At rejse er at leve Bagværk Barnedåb Barsel Beretning Bestilling Billedredigeringsprogram Birds Blog Award Blogdesign Bloggen Blogland Blogleg Blogrod Blogudfordring Butik Buzzador Bytte Bøger Børneliv Børneværelse Carpe Diem Change Away Cowboy Dagpleje Darlings Decotape Deer Det mystiske univers DIY Drømme Dymo Elefanter kom marcherende Elefantitis Elephant Love F for Får Fairy Familie Familien Fascination Flagranke Flet Forandring Forår Forårsrengøring Foto Fra start Fremtid Fund Færdige projekter der bare ligger Fødselsdag Får Gammel kending Gaver Genbrug. Barndom Give Away Giveaway Gravid Graziela Grønne fingre Hagesmække Hangtags Haven Hjemmefødsel Hjælp Hobby Hospital Hue Hus Husflid hvaderpåmenuen Hygge Hynde Hækle Højstol Ideer Instagram Japan Jersey Jul Julegaver Juleskibet Julesysler Juletravlhed Juniorsengetæppe Kill your darlings Kluns Knorrbouillon Kommode Krearummet Kreationer Kuffert Kylle Krylle Kyllinger Køkken Layout lillebror Loppefund Luftballon Lys lægebesøg Mad Makeover Mig Mobile Mormor sysler Mumi Nisser Nr 2 Oliver Om mig Oprydning Opskrifter Ord Overgangen barn til dreng Overlocker Overlocker vs Coverlocker Pakker Papir/tapet Pastelfarver Patchwork Perfektionisme Post Post DK Postmanden Prinsen kom til verden Produktion Pude Puf Punge Pyntekasser På stoffer Påske Rejsen over vandet Rensdyr Retro Retro slange Ræv Scrapbook Selvforkælelse Seng sengetøj Shopbiks Shopping Sjov Skråbånd Slyngevugge Smølfeamork Smølfer Snart 9 mdr gået Sne Sommer Spraymaling Status Stof Stofbutik Stofpakker til salg Stofsamling Stofønske Studio Suttekæde Suttesnorer Sygdom Sættekasse Så er bønderne kommet til storbyen Tanker Tapetsere Tigerdyret Trendsales Troldens værelse Troldeungen Træning Tyske katte Tænder Tæppe Tøjdyr Uddannelse Udfordring Uglepuder Ugler Uheldig USA Veet Velkommen indenfor Vi venter på storken Voksensengetæppe Vuggestue Værnepligten Webbutik Webshop Word Cloud Ynglings Ønske Øen